Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 27-3-2014/ 07.30 π.μ…… ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ στις προσεχείς εκλογές ο νυν Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Αντώνης Κλαδούχος ??? Συμφωνα με αποκλειστική πληροφορία, όπως αναφέρει, το www.parakato.gr «Ο κ. Κλαδούχος κάλεσε σήμερα (χθες) στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων που είχαν εκλεγεί με το συνδυασμό του και τους ανακοίνωσε την ΜΗ κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές για λόγους υγείας.»….




ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ στις προσεχείς εκλογές ο νυν Δήμαρχος  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  κ.  Αντώνης Κλαδούχος ???  Συμφωνα με αποκλειστική πληροφορία,  όπως αναφέρει, το www.parakato.gr «Ο κ. Κλαδούχος κάλεσε σήμερα (χθες) στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων που είχαν εκλεγεί με το συνδυασμό του  και τους ανακοίνωσε την ΜΗ κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές για λόγους υγείας.»

Και επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο νυν Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας  Γιώργος Δέδες, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή ανακοίνωση. «Φίλες και φίλοι, πολίτες της Πελοποννήσου. Προωθούμε σήμερα, τη σύνθεση μιας ευρύτατης συμμαχίας ανατροπής, γιατί αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της περιφερειακής κοινωνίας. Για να την αναδείξουμε σε ισχυρό, πλειοψηφικό ρεύμα. Για να εκφράσουμε τους πολίτες που ζητούν ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Αναδεικνύουμε μια νέα ρωμαλέα αυτοδιοικητική πρόταση και μια ισχυρή, αυτοδιοικητική συμμαχία. Περνάμε μπροστά!»

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η Θεατρική Ομάδα «ΚΑΡΥΑΤΙΣ» του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους  «ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ», παρουσιάζει, «Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, με τη χορηγία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Εισιτήριο 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για Σκοπούς του Συλλόγου

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  9 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Κυριακή στο Δερβένι, τουρνουά Μίνι βόλλευ, στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Ζάρρου. «Ο σύλλογός μας « Γ.Σ Αριστοναύτης» θέλοντας να τιμήσει μια μεγάλη προσωπικότητα του Αθλητισμού του Ξυλοκάστρου, τον αείμνηστο Γιάννη Ζάρρο, διοργανώνει στη μνήμη του, την Κυριακή 30/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, τουρνουά Μίνι βόλλευ, με τη συμμετοχή της ομάδας μας, του Γ.Σ Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και του Α.Ο Ακράτας. Ο Γιάννης Ζάρρος για όσους δεν γνωρίζουν, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο Ξυλοκάστρου (όταν το βόλλευ στο Ξυλόκαστρο ήταν το αγαπημένο άθλημα όλου του κόσμου), Πρόεδρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο ποδόσφαιρο και ήταν ο άνθρωπος που διέθεσε προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη Νεολαία του Ξυλοκάστρου. Ήταν αυτός που μας έκανε –παιδιά τότε…- να αγαπήσουμε και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτό που κάναμε, αυτός που μας διαπαιδαγώγησε σωστά, που μας δίδαξε Αρχές και μας αγάπησε σαν παιδιά του!!! «Στρατηγέ» πάντα θα σε θυμόμαστε και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για σένα… Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για μας!!!»

Η ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ την Κυριακή  καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες σε Εθελοντική  Αιμοδοσία από τις 9.00 π.μ. - 13.30 μ.μ. Καλείστε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Δίνοντας αίμα μπορείτε να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή. Να είστε εκεί.
Η "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" στο πλαίσιο των θεματικών της δράσεων διοργανώνει διαβούλευση-συζήτηση με θέμα:  "ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ" την Κυριακή στις 7μμ στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου. Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ 'ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ", ένα εργαλείο για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας διοργανώνει  ημερίδα με θέμα τη ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ την Κυριακή στις 10 το πρωί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με  θέματα: Ασθένειες μελισσών και αντιμετώπισή τους, κατάλοιπα απαγορευμένων ουσιών στο μέλι, νομοθεσία για τα μελισσοκομικά φάρμακα, τυποποίηση, εξαγωγές. Είσοδος Ελεύθερη.

Κλείνει νοσοκομεία για να ανοίξει φυλακές η κυβέρνηση. Κρατά κρυφή τη συμφωνία με την τρόικα για Εργασιακά και Ασφαλιστικό, επιλέγει την καταστολή αντί του διαλόγου και εξαντλείται στις πιέσεις Βουλευτών της συμπολίτευσης για να περάσει την Κυριακή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα συμφωνηθέντα. Σε δοκιμασία η κυβερνητική συνοχή, 11 Βουλευτές έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής διαφωνίες.

Αλλαγή στην ουσία της συμφωνίας με την τρόικα  για το γάλα δεν μπορεί να υπάρξει ξεκαθάρισε ο υφυπουργός ανάπτυξης Θανάσης Σκόρδας

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης, τονίζει, ότι η εικόνα που παρουσιάζεται δεν εχει σχέση με την πραγματικότητα και σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες βρισκεται στα σκαριά εν όψη εκλογών το success story 2

Αντισυνταγματικό από το ΣτΕ το να μην ενημερώνονται οι οφειλέτες στην περίπτωση που ενεργοποιούνται σε βάρος τους κατασχέσεις.

Τροποποίηση στο νομοσχέδιο για τα φωτοβολταικά κατέθεσε η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Συνέχιση της απεργίας μέχρι την Κυριακή αποφάσισαν οι Φαρμακοποιοί. Το φάρμακο μετατρέπεται σε εμπόρευμα επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάσταση αναμονής οι ιδιοκτήτες ταξί μετά την υπόσχεση Χατζηδάκη, ότι δεν θα κατατεθεί η επίμαχη διάταξη για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Μπλόκα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στήθηκαν από τα ξημερώματα σε όλα τα πλοία των εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα στα πληρώματα τους.

Υπεγράφει η Νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, διατηρούνται οι τριετίες και συνεχίζεται η καταβολή του επιδόματος γάμου.

Σοβαρά τραυματισμένες στον Ευαγγελισμό 4 απολυμένες καθαρίστριες  μετά από επίθεση των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο οικονομικών

Επιστολή παραίτησης από τη Ρένα Δούρου στον Ευάγγελο Μειμαράκη, παραιτείτε από Βουλευτής και ο Άρης Σπηλιοτόπουλος

Βελτιωμένη προσφορά στα 900 εκ. ευρώ κατέθεσε για την απόκτηση του χώρου του  πρώην  αεροδρομίου του Ελληνικού κατέθεσε η Λάμδα Ντεβέλοπμαντ συμφερόντων Λάτση

Όχι  είπε με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στην πώληση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Νέα ηχογράφηση που διαδόθηκε στο Διαδίκτυο και αποδίδεται στον Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται αυτή τη φορά  να δείχνει ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν πίσω από την αποκάλυψη Ροζ Σκανδάλου του πρώην αρχηγού της αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαικάλ το 2010

Η κρατική εταιρεία ενέργειας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το φυσικό αέριο για οικογενειακούς χρήστες, περισσότερο από 50% από την 1η Μαΐου και θα προχωρήσει και σε νέες αυξήσεις μέχρι το 2018, έπειτα από αίτημα του ΔΝΤ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, μετά την καταστροφική κατολίσθηση που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 24 ανθρώπους, οκτώ εκ των οποίων έχουν εντοπιστεί αλλά δεν έχουν ανασυρθεί ακόμα από τα συντρίμμια. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 90 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφή, σε σχέση με τους 176 που είχαν αρχικά αναφερθεί.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ο στρατάρχης Αμπντελφατάχ αλ Σίσι, θέτοντας τέλος στα πολύμηνα σενάρια. «Bγάζω την στολή για να υπερασπιστώ τη χώρα». Νεκρός διαδηλωτής υπέρ του Μόρσι στο Κάιρο, νέες μαζικές δίκες ισλαμιστών.

Τοπικές νεφώσεις  με Νοτιοανατολικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου