Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 28-3-2014/ 07.30 π.μ…… Αύριο στις 6μιση το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" διοργανώνει εκδήλωση για την κοινωνική πολιτική των δήμων. ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΥΓΕΙΑ, «ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;» Ομιλητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. Είστε όλοι Καλεσμένοι…..



Αύριο  και την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η Θεατρική Ομάδα «ΚΑΡΥΑΤΙΣ» του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους  «ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ», παρουσιάζει, «Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, με τη χορηγία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Εισιτήριο 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για Σκοπούς του Συλλόγου

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  9 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στην Κόρινθο, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δέδες θα παρουσιάσει τον απολογισμό πεπραγμένων του για την τριετία 2011-2014.

Tην Κυριακή   στις  11.00΄ π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Περιφερειακή Παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Οδυσσέα Βουδούρη σας καλεί στην ιδρυτική της συνέλευση. Εισηγητές: Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Πατσαρίνος, περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Κουρεμπές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας "Όλοι μαζί για να ανατρέψουμε το σύστημα Τατούλη και να δώσουμε την προοπτική αλληλεγγύης και ανάπτυξης που οι καιροί απαιτούν και οι αρχές μας επιβάλλουν." 

Την Κυριακή στο Δερβένι, τουρνουά Μίνι βόλλευ, στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Ζάρρου. «Ο σύλλογός μας « Γ.Σ Αριστοναύτης» θέλοντας να τιμήσει μια μεγάλη προσωπικότητα του Αθλητισμού του Ξυλοκάστρου, τον αείμνηστο Γιάννη Ζάρρο, διοργανώνει στη μνήμη του, την Κυριακή 30/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, τουρνουά Μίνι βόλλευ, με τη συμμετοχή της ομάδας μας, του Γ.Σ Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και του Α.Ο Ακράτας. Ο Γιάννης Ζάρρος για όσους δεν γνωρίζουν, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο Ξυλοκάστρου (όταν το βόλλευ στο Ξυλόκαστρο ήταν το αγαπημένο άθλημα όλου του κόσμου), Πρόεδρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο ποδόσφαιρο και ήταν ο άνθρωπος που διέθεσε προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη Νεολαία του Ξυλοκάστρου. Ήταν αυτός που μας έκανε –παιδιά τότε…- να αγαπήσουμε και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτό που κάναμε, αυτός που μας διαπαιδαγώγησε σωστά, που μας δίδαξε Αρχές και μας αγάπησε σαν παιδιά του!!! «Στρατηγέ» πάντα θα σε θυμόμαστε και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για σένα… Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για μας!!!»

Η ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ την Κυριακή  καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες σε Εθελοντική  Αιμοδοσία από τις 9.00 π.μ. - 13.30 μ.μ. Καλείστε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Δίνοντας αίμα μπορείτε να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή. Να είστε εκεί.

Η "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" στο πλαίσιο των θεματικών της δράσεων διοργανώνει διαβούλευση-συζήτηση με θέμα:  "ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ" την Κυριακή στις 7μμ στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου. Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ 'ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ", ένα εργαλείο για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων ανταποκρινόμενη στο ανοικτό κάλεσμα Εκπαιδευτικών ενώσεων, Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων της περιοχής, καλεί τα μέλη της, όλους τους Κορίνθιους αλλά  και τους άλλους υποψήφιους δημοτικούς συνδυασμούς, σε  κινητοποίηση στα Διόδια του Ισθμού Κορίνθου την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 3:00 μ.μ. για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί στις παράλογες αυξήσεις των τιμών των διοδίων. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε  τις αντιλαικές πολιτικές.  

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας διοργανώνει  ημερίδα με θέμα τη ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ την Κυριακή στις 10 το πρωί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με  θέματα: Ασθένειες μελισσών και αντιμετώπισή τους, κατάλοιπα απαγορευμένων ουσιών στο μέλι, νομοθεσία για τα μελισσοκομικά φάρμακα, τυποποίηση, εξαγωγές. Είσοδος Ελεύθερη.

Χαριστική βολή σε Ασφάλιση, Εργασιακά δικαιώματα και Οικονομία με το πολυνομοσχέδιο – πολυμνημόνιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή σε 3 άρθρα. Στόχος να ψηφιστεί την Κυριακή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Σαρωτικές αλλαγές και στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πωλούνται στα πολυκαταστήματα.

Πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων τις Κυριακές σε 3 περιοχές της χώρας, αλλαγές σε Ταξί, Τουριστικά Λεωφορεία και Φορτηγά

Την ίδια ώρα πρωτιά της Ελλάδας στην Ε.Ε στη μείωση του ωριαίου κόστους εργασίας. 3 εκ. Έλληνες πάγωσαν το 2012, συμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Επιστρατεύουν την τρόικα και πολλές φόρες την ξεπερνούν για να προωθήσουν μέτρα που εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, αδιαφορώντας για την καταστροφή του παραγωγικού ιστού σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συγκέντρωση στις 6 και μισή το απόγευμα της Κυριακής, καλεί η Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Συλλαλητήριο και της ΑΔΕΔΥ την Κυριακή στο Σύνταγμα, αλλα και την ερχόμενη Τρίτη στις 6 το απόγευμα ημέρα συνεδρίασης του ΕΚΟΦΙΝ στην Αθήνα 

Στόχος μας η ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερόμενος στο γήπεδο του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ως εφικτή λύση την παραμονή στη λεωφόρο με βελτιωτικά έργα, καθώς η διπλή ανάπλαση βρίσκεται σε τέλμα.

9 στους 10 Γάλλους επιθυμούν την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, συμφωνα με δημοσκόπηση.

Μεγάλος θαυμαστής του Πάπα δηλώνει ο Ομπάμα και τον καλεί στο Λευκό Οίκο, συνάντηση στο Βατικανό

Με 100 ψήφους υπέρ, 11 κατά και 58 αποχές ενέκρινε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μη δεσμευτικό ψήφισμα για την Κριμαία, που καλεί σε σεβασμό της ακεραιότητας της Ουκρανίας και καλεί -χωρίς να κατονομάζει τη Ρωσία- «κάθε χώρα να απέχει από πράξεις που πλήττουν την εδαφική της ακεραιότητα».

Την πρόθεση της να κατέβει για υποψήφια για πρόεδρος της Ουκρανίας, ανακοίνωσε η πρώην πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο.

Βομβιστικές επιθέσεις με τουλάχιστον 19 νεκρούς στη Βαγδάτη, Σπιράλ βίας

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μάχες ανάμεσα σε στρατιώτες των ένοπλων δυνάμεων της Συρίας και ισλαμιστές αντάρτες στην παράκτια περιοχή Λαττάκεια, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι αλαουίτες, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου