Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 19-3-2014/ 07.30 π.μ…… Και νέος Συνδυασμός θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό Δ.Τ. «Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη ιδρυτική συνέλευση για την δημιουργία περιφερειακού ανεξάρτητου αριστερού αντικαπιταλιστικού σχήματος... Μετά από διεξοδική συζήτηση και αρκετές προτάσεις, αποφασίστηκε το όνομα του συνδυασμού να είναι «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την Ανατροπή».... Επικεφαλής του σχήματος αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο Παναγιώτης Κάτσαρης, Γεωπόνος - Βιοτεχνολόγος από την Καλαμάτα.... Η «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την Ανατροπή» έχει στόχο να αποτελέσει ένα ζωντανό, μαχητικό σχήμα που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων στην Πελοπόννησο και να συμβάλλει στο χτίσιμο ενός αντικαπιταλιστικού ρεύματος ανατροπής που θα σαρώσει κυβέρνηση, μνημόνια, κεφάλαιο, ΕΕ και ΔΝΤ.»……




Και νέος Συνδυασμός θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό Δ.Τ.  «Πραγματοποιήθηκε  στην Τρίπολη  ιδρυτική συνέλευση για την δημιουργία περιφερειακού ανεξάρτητου αριστερού αντικαπιταλιστικού σχήματος...  Μετά από διεξοδική συζήτηση και  αρκετές προτάσεις, αποφασίστηκε το όνομα του συνδυασμού να είναι «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την Ανατροπή».... Επικεφαλής του σχήματος αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο Παναγιώτης Κάτσαρης, Γεωπόνος - Βιοτεχνολόγος από την Καλαμάτα....   Η «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - Συμπόρευση για την Ανατροπή» έχει στόχο να αποτελέσει ένα ζωντανό, μαχητικό σχήμα που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων στην Πελοπόννησο και να συμβάλλει στο χτίσιμο ενός αντικαπιταλιστικού ρεύματος ανατροπής που θα σαρώσει κυβέρνηση, μνημόνια, κεφάλαιο, ΕΕ και ΔΝΤ.»



Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848 ή στο 2743360221.

Συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου σήμερα στις μια στο Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της συμφωνίας με την τρόικα. Πανηγυρισμοί στα κοινωνικά ερείπια από τον Αντώνη Σαμαρά, προεκλογικού χαρακτήρα εξαγγελίες για τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ο πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για τον φόνο και προσπάθησε να αποκρύψει το περιεχόμενο της συμφωνίας που θα οδηγήσει σε  νέο μνημόνιο μετά τις εκλογές, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ

48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ από σήμερα με συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ραντεβού του ΠΑΜΕ στις 10 και μισή στην Ομόνοια. 3ημερη απεργία από σήμερα της ΟΛΜΕ. Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα και αύριο τα δημόσια νοσοκομεία.

Αδυναμία αγοράς τροφίμων για έναν στους πέντε Έλληνες, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, με το ποσοστό τους να διπλασιάζεται σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας έκθεσης οι άνεργοι στα 34 κράτη μέλη του ΟΑΣΑ φτάνουν τα 48 εκ.

Κοντά στο λουκέτο σχεδόν  μια στις 2 μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με έρευνα της ΓΕΣΕΒΕ

Αργά χθες βράδυ έληξε η κατάληψη στο Δημαρχείο της Αθήνας την οποία πραγματοποίησαν Εκπαιδευτικοί, Εργαζόμενες στην καθαριότητα και Σχολικοί Φύλακες που μένουν στο δρόμο μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας τους. Το παρόν έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του. Την ευθύνη στη Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ο Γιώργος Καμίνης.

H Ελένη Αυλωνίτου καταλαμβάνει την έδρα της Ρένας Δούρου στη Βουλή, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης της  από τη βουλευτική  ιδιότητα, προκειμένου να είναι μόνο υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής  

«Ναι» για άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού, εξετάστηκαν στον Κορυδαλλό

Υγρός τάφος το Αιγαίο για 11 συνολικά  Μετανάστες, άλλοι 4 Σύριοι έχασαν χθες τη ζωή τους στα ανοιχτά των ακτών της Τουρκίας, όταν ναυάγησε το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν  και με το οποίο προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα. 7 νεκροί μεταξύ των οποίων και 2 παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός άλλου ναυαγίου κοντά στη Μυτιλήνη, 8 οι διασωθέντες 2 οι αγνοούμενοι.  

Η Κριμαία και η Σεβαστούπολη επιστρέφουν εκεί όπου ανήκουν διακήρυξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία, σε επίδειξη δύναμης μετά την υπογραφή της συνθήκης ενσωμάτωσης της χερσονήσου. Εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους στην Κριμαία, έλαβαν οι Ουκρανοί Στρατιώτες, πληροφορίες για 2 νεκρούς

Τουλάχιστον 15 πολίτες σκοτώθηκαν και περί τους 30 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας  στο βόρειο Αφγανιστάν. Καμικάζι πυροδότησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε σε πολυσύχναστη αγορά στο κέντρο της Μαϊμάνα, της πρωτεύουσας της επαρχίας Φαριάμπ, στα σύνορα με το Τουρκμενιστάν.

Αντιαεροπορικούς πυραύλους ζητά από την ΕΕ η αντιπολίτευση της Συρίας, μετά την κατάληψη της Γιάμπρουντ

Συντριβή ελικοπτέρου σε κατοικημένη περιοχή του Σιάτλ των ΗΠΑ, δύο νεκροί, άγνωστα τα αίτια

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν διαδηλωτές απέκλεισαν έναν δρόμο- κλειδί στη Βηρυτό του Λιβάνου απαντώντας στον αποκλεισμό από τους υποστηρικτές της Χεζμπολάχ μιας πόλης κοντά στο συριακά σύνορα.

Δέκα ημέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysia Airlines, η Κίνα  ξεκινά έρευνες στο ηπειρωτικό τμήμα της χώρας που περιλαμβάνει τον «βόρειο διάδρομο» της πιθανής διαδρομής του αεροπλάνου.

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου