Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 12-3-2014/ 07.30 π.μ……Προσωρινός ανάδοχος του έργου «Κατασκευή υπολειπομένων έργων υποδομής.... για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο - Ροδοδάφνη» ανακηρύχθηκε η Μέτκα, μετά από σχετική απόφαση του δ.σ. της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 273.000.000 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του.... Προγράμματος «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας» του ΕΣΠΑ 2007-2013, και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εντός 24 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης…..


Προσωρινός ανάδοχος του έργου «Κατασκευή υπολειπομένων έργων υποδομής....  για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο - Ροδοδάφνη» ανακηρύχθηκε η Μέτκα, μετά από σχετική απόφαση του δ.σ. της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 273.000.000 ευρώ,  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του.... Προγράμματος «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας» του ΕΣΠΑ 2007-2013, και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εντός 24 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης

Μετά την Κυριακάτικη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, η Εθελουσία Αιμοδοσία θα επαναληφτεί  και σήμερα από τις 4 το απόγευμα στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της Αγίου Βλασίου 20. Μη λείψει κανείς

Το  Σάββατο στις 7 το βράδυ στο Θέατρο ¨Άγγελος Σικελιανός¨ στο Ξυλόκαστρο, Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης με τους “ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ”. Αντί εισιτηρίου παρακαλείστε να προσφέρεται τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

Οι Τοπικές επιτροπές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πελοποννήσου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις – συλλογικότητες ανεξάρτητους αγωνιστές, που θέλουν να συμβάλλουν σε μια κοινή συμπόρευση στις περιφερειακές εκλογές. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.  Στην καταληκτική αυτή ανοιχτή σύσκεψη για τη συγκρότηση του σχήματος, θα καθοριστεί το όνομα ο επικεφαλής αλλά και η διακήρυξή του.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, καλούν τα μέλη τους και όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο σε Απεργιακή συγκέντρωση σήμερα στις 11.00 στον πεζόδρομο της Εθνικής τράπεζας στην Κόρινθο στα πλαίσια της  24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Δημόσιο, ενάντια στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο, που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής,  ενώ  αύριο στις 6μιση το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου διοργανώνουν  εκδήλωση-συζήτηση για την «Αξιολόγηση στην εκπαίδευση» με ομιλητή το Γιώργο Μαυρογιώργο, Επίτιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848 ή στο 2743360221.


Κόλαφος για την κυβέρνηση η έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, Αντισυνταγματικό το μέτρο της διαθεσιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων και η κατάργηση των 23 φορέων του Δημοσίου.

Προσβολή προς τη χώρα και τους πολίτες η στάση της τρόικας, υποστήριξε ο Κάρολος Παπούλιας

Φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης για διανομή του υποτιθέμενου πλεονάσματος πριν από τις Ευρωεκλογές, βάζουν οι δανειστές.

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κοινωνικές ομάδες, απλούς πολίτες, καθώς και με εκπροσώπους του αριστερού κινήματος Σιν Φέιν είχε  στο Δουβλίνο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην ιρλανδική πρωτεύουσα. Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον ιστορικό ηγέτη του Σιν Φέιν, Τζέρι Ανταμς που σημείωσε ότι παρακολουθεί την πορεία και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνώντας με τους άξονες της πολιτικής που αναφέρονται στην ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης και της αντιμετώπισης από κοινού του ζητήματος των χρεών των χωρών, ενάντια στη λιτότητα και υπέρ των αναπτυξιακών πολιτικών.

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο που προβλέπει το τμηματικό ξεπούλημα της ΔΕΗ. Για Εθνικό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Αντισυνταγματικά από το ΣτΕ τα επιπλέον μόρια των παιδιών πολυτέκνων οικογενειών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, θεωρήθηκε ότι αντίκειται στις Συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας

24ωρη απεργία σήμερα στο Δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ, συλλαλητήριο στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος  και οι δικαστικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στις δύο πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, σήμερα  και στις 19- 20 Μαρτίου. Νέα απεργία Παρασκευή και Δευτέρα αποφάσισαν οι Φαρμακοποιοί. 

Συγκέντρωση χθες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής καθώς συμπληρώθηκαν 9 μήνες από το λουκέτο στην ΕΡΤ

Συγκέντρωση χθες και έξω από το χώρο που διεξήχθη ο τελικός της Γιουροβίζιον στην Ιερά οδό πραγματοποίησαν οι απολυμένοι των καταστημάτων Μετρόπολις. Κατήγγειλαν και λογοκρισία από τον Ανδρέα Κουρή, μετά το κατέβασμα από το  You Tube του βίντεο που καλούσε στην δράση .

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τον ιό της γρίπης, ανεβάζοντας σε 85 τον αριθμό των θυμάτων και σύμφωνα με τα στοιχεία, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Την τελευταία της πνοή άφησε η 27χρονη πρώην κολυμβήτρια και Αθλήτρια του Στίβου Σέμελη Θεοδώρα Αντύπα από πνιγμό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κολυμβητήριο Πεπανός της Πάτρας 

Είκοσι δύο άνθρωποι εκτελέστηκαν  σε μια περιοχή στη βόρεια Συρία από μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), την πλέον ακραία ένοπλη ομάδα τζιχαντιστών στη Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ένας φοιτητής έχασε τη ζωή του στην πρωτεύουσα του Σουδάν κατά την επέμβαση της αστυνομίας για τη διάλυση διαδήλωσης στο Πανεπιστήμιο του Χαρτούμ.

Ογκώδεις διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία μετά τον θάνατο ανήλικου διαδηλωτή, ήταν σε κώμα από την εξέγερση του πάρκου Γκεζί

Αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στο Κάιρο, δεν αναφέρθηκαν τραυματίες

Τοπικές νεφώσεις  με Βόρειους, Δυτικούς  ανέμους 1 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου