Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δευτέρα 24-3-2014/ 07.30 π.μ…… Γιορτάζει αύριο ο Ιερός Ναός ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Μερτικεΐκων στο Ξυλόκαστρο, σήμερα στις 6μιση το απόγευμα θα ψάλει Μέγας Εσπερινός ενώ αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στο Ξυλοκάστρου η Επίσημη Δοξολογία της Μεγάλης γιορτής. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ και η Μαθητική παρέλαση στις 11 το πρωί, ανάλογες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και Κοινότητες……..




Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις  9 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Η ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ την Κυριακή  καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες σε Εθελοντική  Αιμοδοσία από τις 9.00 π.μ. - 13.30 μ.μ. Καλείστε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Δίνοντας αίμα μπορείτε να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή. Να είστε εκεί.

Για την Παρασκευή αναβάλει η κυβέρνηση την κατάθεση το νομοσχεδίου που περιλαμβάνει την επώδυνη συμφωνία με τους δανειστές. Στόχος να μεταπειστούν οι διαφωνούντες Βουλευτές στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να μη θέσουν σε κίνδυνο την κυβερνητική πλειοψηφία, λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές. Την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στο success story

Εμείς τις διαφοροποιήσεις θα τις καλωσορίσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν οι Βουλευτές στην ψηφοφορία των νέων μέτρων.

Αποκλείει το ενδεχόμενο απογείωσης του Ελληνικού χρέους ο Ευάγγελος Βενιζέλος με συνέντευξη του στην Real news  

Αποκαλούν το κούρεμα του Ελληνικού χρέους που δεν είναι επ ουδενί βιώσιμο, ως μια επιθετική κίνηση απέναντι στους δανειστές, τη στιγμή που δεν διστάζουν να επιτεθούν βάναυσα ενάντια στα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά και νέες παρεμβάσεις στις εισφορές και τις παροχές φέρεται να προωθεί το υπουργείο εργασίας

Δρακόντεια μετρό ασφαλείας, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγο της privet μαθητικής παρέλασης σήμερα στο καγκελόφραχτο Σύνταγμα από τις 10 το πρωί, τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στην εξουδετέρωση αυτοσχεδίου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έξω από τη ΔΟΥ Κορυδαλλού, προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα πυροτεχνουργοί της αστυνομίας.  

Προβάδισμα σε πολλούς δήμους καταγράφει το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν χθες  στη Γαλλία. Η κεντροδεξιά ηγείται, ενώ το Σοσιαλιστικό κόμμα έχει σημαντικές απώλειες. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα χαμηλή και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία κυμάνθηκε στο 54,72%, έναντι του 56,25% το 2008.

Απεβίωσε σε ηλικία 81ος ετών ο Αντόλφο Σουάρες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας που ηγήθηκε της χώρας τα ταραγμένα χρόνια από το 1977  έως το 1981

Στο «κόκκινο» επιστρέφει η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Συρίας με την κατάρριψη συριακού μαχητικού αεροσκάφους MIG-23 από τις τουρκικές δυνάμεις στη μεθόριο, κοντά σε συριακή περιοχή όπου μαίνονται συγκρούσεις με τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις.

Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη διάρκεια λειτουργίας σε εκκλησία κοντά στη Μομπάσα, τη μεγαλύτερη πόλη στην τουριστική ακτή της Κένυας, και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως εναντίον των πιστών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν περίπου 10.

Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέρριψαν ένα συριακό αεροσκάφος που παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, μετέδωσε ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός NTV επικαλούμενος αξιωματούχους. Το αεροπλάνο κατερρίφθη σε περιοχή στα βόρεια σύνορα με την Τουρκία.

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  4 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου