Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη 5-1-2012 / 07.30 π.μ….. Η τρομοκρατία με τα σενάρια της άτακτης χρεοκοπίας, εντείνονται από τους δοτούς πρωθυπουργούς και υπουργούς για να γίνουν αποδεκτά περαιτέρω μετρά εξαθλίωσης, ενώ η παραβίαση του Συντάγματος γίνεται ορατή δια γυμνού οφθαλμού με πιέσεις και σενάρια για απομάκρυνση των εκλογών και παράταση της ζωής της διορισμένης κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της πλουτοκρατίας και των δοτών, υπό τον φόβο αποδοκιμασίας δεν θα παραστεί σε καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ η αγανάκτηση και απογοήτευση του Λαού κορυφώνεται. Μονή λύση η αντίσταση και η ανυπακοή. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Η τρομοκρατία με τα σενάρια της άτακτης χρεοκοπίας,  εντείνονται από τους δοτούς πρωθυπουργούς και υπουργούς  για να γίνουν αποδεκτά περαιτέρω  μετρά εξαθλίωσης, ενώ η  παραβίαση του Συντάγματος γίνεται ορατή δια γυμνού οφθαλμού με πιέσεις και σενάρια για απομάκρυνση των εκλογών και παράταση της ζωής της διορισμένης κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της πλουτοκρατίας και των δοτών, υπό τον φόβο αποδοκιμασίας δεν θα παραστεί σε καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ η αγανάκτηση και απογοήτευση του Λαού κορυφώνεται. Μονή λύση η αντίσταση και η ανυπακοή. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ…

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη (1.    Περί της προμήθειας, ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ. και 2.    Καθορισμός οικονομικής εισφοράς (τροφεία) των φιλοξενούμενων παιδιών, σταθμών Ξυλοκάστρου & Δερβενίου), συνεδριάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι το Διοικητικό  Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης.

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η Ξυλοκάστρου. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου παρουσίασε και φέτος το ετήσιο ημερολόγιο του 2012. Μέσα από τις σελίδες του γίνεται μια προσπάθεια να προβληθούν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2011, μέσα από κείμενα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέρος από τις πολλές αθλητικές και άλλες δραστηριότητες που συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου. Όσοι ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου στο τηλέφωνο 27420-26105 ή να περνούν από τα γραφεία διοίκησης
++++++++

Περικοπές στο μισθολογικό κόστος του ιδιωτικού τομέα, ζητεί η τρόικα, όπως προκύπτει από την επιστολή της στο υπουργείο εργασίας.

Πρέπει να δεχθούμε μείωση εισοδημάτων, επεσήμανε στις συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους ο Λουκάς Παπαδήμος

Να μη θιγεί ο κατώτατος μισθός, ζήτησε ο ΣΕΒ,  σε κανένα από τα ζητήματα   που τίθενται δεν συναινεί η ΓΕΣΕΕ.

Συνεδριάζει το  μεσημέρι το υπουργικό, επί τάπητος το πολυνομοσχέδιο Βενιζελου

Στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στις 14 και 15 Ιανουαρίου, παραπέμπονται  οι τελικές αποφάσεις για την εκλογή αρχηγού του κόμματος. 

Ερωτήματα προκαλεί η αναφορά Παπανδρέου  για συμφέροντα που τον πολέμησαν, τονίζοντας την περίπτωση του έκδοτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη και το δάνειο που ζητούσε από την Εθνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Ψυχάρης αναφέρει ότι ανεπισήμως ενημερώθηκε πως τα δάνειο δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.

Σε συμφωνία φαίνεται πως καταλήγουν, υπουργείο μεταφορών και ΝΔ για την απελευθέρωση των φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως. 

Άκαρπη συνάντηση ιδιόκτητων φορτηγών και βυτιοφόρων με τον κ. Βορίδη. Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.
  
Στο ΣτΕ προσφεύγει η ΑΔΕΔΥ κατά της εφεδρείας στο Δημόσιο, παραβιάζει πλειάδα συνταγματικών διατάξεων

Συνεχίζουν ως  τη Δευτέρα την αναστολή πίστωσης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής  και Πειραιά. Απεργούν και σήμερα οι γιατροί.

«Κατ' αρχήν συμφωνία» στην ΕΕ για εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο. Καλωσορίζουν την εξέλιξη οι ΗΠΑ

Ο ψυχρός πόλεμος σουνιτών-σιιτών θα ήταν αυτοκτονία, προειδοποιεί η Τουρκία, προσπάθεια για ενωτικό ρόλο

Ο Μουμπάρακ «σκότωσε» τους διαδηλωτές της εξέγερσης, λέει η Εισαγγελία,  «Είναι ο ηθικός αυτουργός»

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς ανέμους  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου