Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τετάρτη 4-1-2012 / 07.30 π.μ….. Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη (1. Περί της προμήθειας, ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ. και 2. Καθορισμός οικονομικής εισφοράς (τροφεία) των φιλοξενούμενων παιδιών, σταθμών Ξυλοκάστρου & Δερβενίου), συνεδριάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη (1.    Περί της προμήθειας, ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ. και 2.    Καθορισμός οικονομικής εισφοράς (τροφεία) των φιλοξενούμενων παιδιών, σταθμών Ξυλοκάστρου & Δερβενίου), συνεδριάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι το Διοικητικό  Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου παρουσίασε και φέτος το ετήσιο ημερολόγιο του 2012. Μέσα από τις σελίδες του γίνεται μια προσπάθεια να προβληθούν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2011, μέσα από κείμενα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέρος από τις πολλές αθλητικές και άλλες δραστηριότητες που συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου. Όσοι ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου στο τηλέφωνο 27420-26105 ή να περνούν από τα γραφεία διοίκησης
++++++++

Σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των τραπεζών για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, διαπιστώνει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο.

Μπαράζ συσκέψεων του πρωθυπουργού εν όψει της επιστροφής της τρόικας, σήμερα θα  συναντηθεί με τους κοινωνικούς εταίρους

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, θα προτείνει πάγωμα των μισθών για μια 3ετια και μείωση του μη μισθολογικού κόστους κατά 10%

Επιστολή στη ΝΔ στην οποία ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει, έστειλε συμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός εργασίας. Ο κ. Κουτρουμάνης θα εχει συνάντηση πιθανότατα σήμερα, με τους αρμοδίους τομεάρχες της ΝΔ για το θέμα των επικουρικών συντάξεων.

Προς αναστολή των κινητοποιήσεων προσανατολίζεται ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Απεργούν μέχρι και αύριο οι γιατροί της χώρας.

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση εργατών της Χαλυβουργίας με εργοδοσία και υπουργείο. Αμετακίνητοι στις θέσεις τους

Πυρετός διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ εν όψει του σημερινού  Πολιτικού Συμβουλίου, εν αναμονή της τοποθέτησης Παπανδρέου

Συμπληρωματικό υπόμνημα έως αύριο θα πρέπει να καταθέσουν οι 2 οικονομικοί εισαγγελείς για τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων στο έργο τους. 

Στο αυτόφωρο ο 66χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθει στη Θεσσαλονίκη για χρέη 19.3 εκ. ευρώ προς το δημόσιο.

Να κλείσουν κινδυνεύουν περίπου 100 Ιταλικές εφημερίδες, επειδή δεν ανανεώθηκαν οι επιδοτήσεις για τον Τύπο το 2012, στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας.

Τις υψηλότερες απολαβές σε όλη την Ευρώπη έχουν Ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές. «Καθαρά» 11.200 ευρώ το μήνα

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης προτείνει ο εισαγγελέας της Άγκυρας κατά του πρώην στρατηγού Κενάν Εβρέν, επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας που έκανε το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1980

Στις εστίες της εξέγερσης στη Συρία βρέθηκαν οι παρατηρητές του Αραβικού Συνδέσμου. Συνεχίζονται οι λιποταξίες, αυστηρότερες πιέσεις ζητούν από το Συμβούλιο Ασφαλείας οι ΗΠΑ.

Αίθριος καιρός με Νότιους, Βόρειους ανέμους 2-3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου