Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 30-1-2012 / 07.30 π.μ…..Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο Διάολο… Γερμανούς Οικονομικούς Κατακτητές, δοσίλογους κυβερνώντες και διεθνείς τοκογλύφους. Ήρθε η ώρα να πούμε κι εμείς το δικό μας ΟΧΙ γιατί πράγματι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. Ότι δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, προσπαθεί να καταφέρει με την Οικονομική Υποταγή της Ευρώπης η Γερμανίδα νέα Χίτλερ καγκελάριος. Ήρθε η ώρα οι Λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο οι Έλληνες, να αντισταθούν στο 4ο Οικονομικό Ράιχ που απλώνει τα πλοκάμια του σε όλη την Ευρώπη. Ήρθε η ώρα οι Παπαδημοβενιζέλοι και λοιποί δοσίλογοι να πάνε στο σπίτι τους, πριν ξεπουλήσουν τα πάντα και μας οδηγήσουν στον όλεθρο, την εξαθλίωση και την υποταγή. Ας σηκωθούμε από τους Καναπέδες πριν είναι αργά, όποιο και αν είναι το κόστος. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΓΗ……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο Διάολο… Γερμανούς  Οικονομικούς Κατακτητές, δοσίλογους κυβερνώντες και διεθνείς τοκογλύφους. Ήρθε η ώρα να πούμε κι εμείς το δικό μας ΟΧΙ γιατί  πράγματι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. Ότι δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, προσπαθεί να  καταφέρει με την Οικονομική Υποταγή της Ευρώπης η Γερμανίδα νέα Χίτλερ καγκελάριος. Ήρθε η ώρα οι Λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο οι Έλληνες, να αντισταθούν στο 4ο Οικονομικό Ράιχ που απλώνει τα πλοκάμια του σε όλη την Ευρώπη. Ήρθε η ώρα οι Παπαδημοβενιζέλοι και λοιποί δοσίλογοι να πάνε στο σπίτι τους, πριν ξεπουλήσουν τα πάντα και  μας οδηγήσουν  στον όλεθρο, την εξαθλίωση  και την υποταγή. Ας σηκωθούμε από τους  Καναπέδες πριν είναι αργά, όποιο και αν είναι το κόστος. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΓΗ…

Με μοναδικό θέμα την «Έγκριση πρακτικού άγονης δημοπρασίας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  εκτάκτως σήμερα  στις 1μιση το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Αύριο στις 7μιση το βραδύ το αναβληθέν Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου έτους 2012», η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Το Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου στο πλαίσιο της Εορτής των Γραμμάτων και της Παιδείας- 3 Ιεραρχών, διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα στις 11μιση το πρωί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης. Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης θα εκφωνήσει η Καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα. Χριστίνα Κουλούρη.

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των θεμάτων και η «Ενημέρωση σχετικά με συμβατική υποχρέωση, έναντι του Δημοσίου, της CLUB HOTEL LOUTRAKI A.E. για κατασκευή τουριστικού λιμένα σκαφών αναψυχής (Μαρίνα),»

Στην Τρίπολη αύριο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, όπου στις 8μιση το βραδύ θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου,  με θέμα : «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από την κρίση».

Μεθαύριο Τετάρτη στις 6μιση το απόγευμα. στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, το ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ διοργανώνουν  ομιλία με θέμα: «Δύναμη στην κρίση» με Ομιλήτρια την Ψυχολόγο κα. Κομιανού Γιολάντα. «Το να είσαι γονέας, στην εποχή μας, δεν είναι πια αυτοσχεδιασμός.»
+++++++

Το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο της Ε.Ε θα είναι ένα από τα βασικά θέματα της σημερινής συνόδου κορυφής, προβλέπει μεταξύ άλλων την επιβολή αυτομάτων κυρώσεων στις χώρες που παρουσιάζουν υπερβολικά ελλείμματα.

Θέμα επιτροπείας της Ελλάδας θέτει ανοιχτά ο Γερμανός υπουργός οικονομίας Φιλίπ Ρέσλερ, συμμερίζεται την άποψη του ο νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, διαφωνούν οι Πράσινοι.

Υπήρξε απόλυτη σύγκλιση με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και για τις θέσεις που υποστηρίζει η Ελλάδα, τόνισε ο πρωθυπουργός μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι,  το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις το δανειακό πρόγραμμα

Ο Αντώνης Σαμαράς προσκόμισε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τυχόν κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, θα επιφέρει βαθύτερη ύφεση κατά 3.5 μονάδες

Κατά της κατάργησης τους 13ου και 14ου μισθού και οποιασδήποτε μείωσης του κατώτατου μισθού, τάχθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αποδέσμευση από την ΕΕ ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στην Άγκυρα, σε Ημερίδα του ΚΚ Τουρκίας

Στους δρόμους βγήκαν και χθες οι αγρότες,  άνοιξαν μπάρες  σε διόδια.

Έρευνες για 9χρονο κορίτσι και τον παππού του στα παγωμένα νερά του Έβρου, ανατράπηκε η βάρκα παράνομων μεταναστών

Νέα Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις μια μετά τα μεσάνυκτα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης. 

Την αύξηση του ΦΠΑ κατά 1.6 μονάδες ανακοίνωσε ο Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία

Πρωτοφανούς έκτασης συγκρούσεις σημειώθηκαν σε πολλές πόλεις κοντά στη Δαμασκό της Συρίας, από την Παρασκευή έχουν χάσει της ζωή τους 156 άνθρωποι

Αντικρουόμενα μηνύματα από το Ιράν για το μπλόκο στις εξαγωγές πετρελαίου, «Επιστρέφει» τις κυρώσεις

Επτά με δέκα μήνες θα διαρκέσει η ανέλκυση του Costa Concordia, διακόπηκαν ξανά οι έρευνες

ΑΕΚ ΠΑΟΚ 0-2, Δόξα Δράμας Παναθηναϊκός 0-1, Ατρόμητος Αστέρας Τρίπολης 0-1 και ΠΑΣ Γιάννενα Παναιτωλικός 1-0 για τη 19η αγωνιστική της Σουπερλίγκ.

Επτά νεκροί από το κύμα ψύχους που πλήττει τα κεντρικά Βαλκάνια, Έως και -22 βαθμοί ο υδράργυρος

Τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα περιμένουν οι μετεωρολόγοι, Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις, Βροχες, χιόνια στα ορεινά, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς ανέμους  6  μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου