Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τετάρτη 18-1-2012 / 07.30 π.μ…... Με μοναδικό θέμα τη «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2012» συνεδριάζει αύριο στις 9 το πρωί .η «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται στο email: tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr.......

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με μοναδικό θέμα τη «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2012» συνεδριάζει αύριο  στις 9 το πρωί .η «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται στο email: tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr

Μέχρι και αύριο συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων και της Κορινθίας.

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Την  Κυριακή στο cafe-bar Chevalier(παραλία Ξυλοκάστρου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου  και όπως αναφέρει η πρόσκληση «να βρεθούμε κοντά να διασκεδάσουμε και να μιλήσουμε για αυτά που αφορούν τον όμιλο μας»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με τη συγκλονιστική  όπερα του George Frideric Handel «THE ENCHANTED ISLAND» («Το Μαγεμένο Νησί»),που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις  19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, προσκαλεί όλους τους Συλλόγους και αρμόδιους φορείς του Δήμου, να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου την  Κυριακή στις  11μιση το πρωί, όπου η ‘ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ’ θα ενημερώσει σχετικά με το θέμα της έγκρισης βιομηχανικής παραγωγής ρεύματος από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με αντικείμενο την τοποθέτηση 65 Ανεμογεννητριών στη κορυφογραμμή των Γερανείων. Επίσης θα ζητηθεί να γίνει διεύρυνση της Επιτροπής Αγώνα από εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας καλεί ενδιαφερόμενους νέους να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο “Βήματα προς την αλλαγή / Steps towards change”. Οι νέοι, μέχρι 10 στον αριθμό και 22-30 ετών, πρέπει να είναι άνεργοι ή κοινωνικά & γεωγραφικά αποκλεισμένοι, και να θέλουν να κάνουν νέα βήματα σε νέους δρόμους στη ζωή τους. Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι 20. Ιανουαρίου, ηλεκτρονικά στo kentroneon@knk.gr, η τηλεφωνικά στο 27410 29980 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
++++++++

Νέα σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει το μεσημέρι στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, με στόχο την ευρύτερη δυνατή συναίνεση ενόψει της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί στις 12.00 με τον Γιώργο Παπανδρέου, στις 13.00 με τον Αντώνη Σαμαρά και στις 15.00 με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σκληρή γραμμή από τρόικα και ομολογιούχους – Σε αναζήτηση «χρυσής» τομής για το επιτόκιο. Στην κόψη του ξυραφιού το PSI

Έκκληση προς Γερμανία και Γαλλία προτίθενται να απευθύνουν οι πιστωτές της Ελλάδας για να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα του ελληνικού χρέους.

«Η Ευρώπη δυσπιστεί για τη βούληση μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα», τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η Süddeutsche Zeitung.

Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και πορεία στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν χθες μέλη σωματείων, εργατικών κέντρων και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της παναττικής 24ωρης απεργίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις.

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων -   47 συλλήψεις,
μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, που εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιάσεων και τοκογλυφίας.

Επτά άτομα συνελήφθησαν σε καφενείο στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ένα μίνι καζίνο εντόπισαν, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, που λειτουργούσε μέσα σε καφενείο.

Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αποκτά η τραγωδία με το ναυάγιο του «Costa Concordia», καθώς οι έρευνες των σωστικών συνεργείων οδήγησαν στον εντοπισμό άλλων πέντε πτωμάτων, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 11, ενώ οι αγνοούμενοι είναι πλέον 24

Πτώση 0,5% εκτιμά πως κατέγραψε το ΑΕΠ της ιταλικής οικονομίας, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα της χώρας, το τέταρτο τρίμηνο σε σύγκριση με το προηγούμενο.

Εν μέσω των φόβων για σταδιακή επιβράδυνση της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο η κινεζική στατιστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η οικονομική ανάπτυξη της χώρας περιορίστηκε στο 8,9% κατά το τέταρτο τρίμηνο

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από το νέο κύμα βίας στη Συρία, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν εξέφρασε εκ νέου ανησυχία για την κλιμάκωση της βίας

Αίθριος καιρός με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες  και Ανατολικούς,  Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου