Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη 24-1-2012 / 07.30 π.μ….. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καλεί όλους τους δημότες αύριο στις 7 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» για ενημέρωση σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση……

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καλεί όλους τους δημότες   αύριο  στις 7 το βράδυ  στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» για ενημέρωση σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ» καταλήγει η σχετική  ανακοίνωση.

Με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού 2012 στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη στις  7μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Συνεχίζουν την αποχή τους και σήμερα οι Δικηγόροι της Κορινθίας, μετά τη σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών  Συλλόγων.

Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του θα συναντηθεί με φορείς του Νομού Αρκαδίας και το βράδυ στις 8 θα μιλήσει στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (ΕΟΤ)

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  6μιση το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ καλούν    τους    γονείς    &    κηδεμόνες, σε συνάντηση αύριο στις 5μιση το απόγευμα στην Αίθουσα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου (Συνοικισμός). Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδιά και Γονείς
+++++++

Νέες σαφείς πολιτικές δεσμεύσεις ζητά από τα κόμματα  που στηρίζουν την κυβέρνηση το Γιούρωγκρουπ, συμφωνα με κύκλους του  υπουργείου οικονομικών. Παράλληλα κατέληξε στη συνέχιση των διαβουλεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και του ιδιωτικού τομέα με καταληκτική ημερομηνία για την τελική προσφορά  την 13η  Φεβρουαρίου.

Δεν πρόκειται να υπάρξει δάνειο γέφυρα, το οποίο θα καλύψει τις υποχρεώσεις της Ελλάδας μέχρι την λήξη των ομολόγων τον Μάρτιο, δήλωσε η Άγγελα Μέρκελ.    

Στην υποβάθμιση των αξιολογήσεων καλυμμένων ομολογιών Ελληνικών Τραπεζών, προχώρησε ο οίκος Μούντις.

Πολιτικά μοιραίο λάθος το μνημόνιο, εκτιμά ο Κώστας Σημίτης, στην ομιλία του στο Βερολίνο. Τώρα το θυμήθηκε? Τόσο καιρό  που ήταν αυτός η  μήπως δεν συνέβαλλε τα μέγιστα για να φτάσουμε σ αυτή την εξαθλίωση.

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αριστερή στροφή, λέει ο Αλέξης Τσίπρας. «Νέος συνασπισμός εξουσίας»

Ενέκριναν τα μέλη της επιτροπής ανταγωνισμού τη συγχώνευση της  Alpha Bank   με την  Γιούρωμπανκ.

Εντός της εβδομάδας  ο νέος γύρος διαλόγου των κοινωνικών εταίρων με κύριο θέμα το εργασιακό κόστος.

Ειδικά δημοτικά τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης για μη έχοντες, Επίκειται νομοθετική ρύθμιση

Απολύθηκε ο Ρουμάνος ΥΠΕΞ για τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε εις βάρος των διαδηλωτών, προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Λοβέρδος, Πάγκαλος παραμένουν στις θέσεις τους.

Παρά τις απειλές της Τουρκίας εγκρίθηκε από την γαλλική .γερουσία το νομοσχέδιο που  ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Έντονα αντέδρασε η Άγκυρα.

Σκληρές μάχες διεξάγονται στη Λιβύη στην πόλη Μπάνι Ουάλιντ, 140 χιλιομ. Δυτικά της πρωτεύουσας Τρίπολη, όπου οι δυνάμεις του Καντάφι, ανακατέλαβαν την πόλη. 

Σε απρόβλεπτη φάση εισέρχεται η σύγκρουση Ιράν-Δύσης σχετικά με το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της ισλαμικής δημοκρατίας, μετά την επιβολή πετρελαϊκού εμπάργκο στις εξαγωγές ιρανικού αργού εκ μέρους της ΕΕ.

Αρχίζει η απάντληση των καυσίμων στο μισοβυθισμένο Costa Concordia, τους 15 έφτασαν οι νεκροί

Με κατηγορίες διαρροής μυστικών παραπέμπεται πράκτορας της CIA, απέκρυψε επαφές με δημοσιογράφους

Βροχερός καιρός με Βορειοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου