Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη 19-1-2012 / 07.30 π.μ…...Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες και θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη στους συμπολίτες, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενέκρινε την μεσοσταθμική μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2012….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες και θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη στους συμπολίτες, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενέκρινε την μεσοσταθμική μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2012….

Με μοναδικό θέμα τη «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2012» συνεδριάζει  στις 9 το πρωί .η «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται στο email: tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr

Συμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μέχρι νεοτέρας, λόγω τεχνικού προβλήματος δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των τραίνων των Προαστιακών γραμμών μεταξύ Πειραιά – Αγίου Ιωάννου Ρέντη – Αθήνας – ΣΚΑ – Άνω Λιοσίων και αντιστρόφως. Οι επιβάτες με προορισμό τους σταθμούς Κιάτο ή Αεροδρόμιο και οι  ενδιάμεσες διαδρομές  εξυπηρετούνται από τα τραίνα των ΗΣΑΠ με ανταπόκριση στο σταθμό Νερατζιώτισσα ή από το ΜΕΤΡΟ με ανταπόκριση στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Συνεχίζεται και σήμερα  η αποχή των δικηγόρων της Κορινθίας.

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Την  Κυριακή στο cafe-bar Chevalier(παραλία Ξυλοκάστρου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου  και όπως αναφέρει η πρόσκληση «να βρεθούμε κοντά να διασκεδάσουμε και να μιλήσουμε για αυτά που αφορούν τον όμιλο μας»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με τη συγκλονιστική  όπερα του George Frideric Handel «THE ENCHANTED ISLAND» («Το Μαγεμένο Νησί»),που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις  19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, προσκαλεί όλους τους Συλλόγους και αρμόδιους φορείς του Δήμου, να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου την  Κυριακή στις  11μιση το πρωί, όπου η ‘ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ’ θα ενημερώσει σχετικά με το θέμα της έγκρισης βιομηχανικής παραγωγής ρεύματος από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με αντικείμενο την τοποθέτηση 65 Ανεμογεννητριών στη κορυφογραμμή των Γερανείων. Επίσης θα ζητηθεί να γίνει διεύρυνση της Επιτροπής Αγώνα από εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου.
+++++++

Σήμερα θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με τους επικεφαλείς του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου για το θέμα της ανταλλαγής ομολόγων.

Χθες ο πρωθυπουργός μετά τις συναντήσεις του με τους κυρίους Παπανδρέου και Καρατζαφέρη, εμφανίστηκε αισιόδοξος  για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, αλλα και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Σήμερα ο κ. Παπαδήμος θα ενημερώσει τον αρχηγό της ΝΔ, ενώ δεν αποκλείεται νέα σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών, ενδεχομένως και εντός της ημέρας

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί τελικώς προς όφελος της Ελλάδας, το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων εκφράζουν Έλληνες τραπεζίτες

Πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph «βλέπουν» την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ελληνικής κυβέρνησης και ιδιωτών πιστωτών μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς το καταψήφισαν, χαρακτηρίζοντας το, πρόχειρο και εκβιαστικό.

Καμπανάκι από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ  Μπαρόζο για την ανάπτυξη, σημείωσε πως η κρίση δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη.

Αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον ανακριτή στη Θεσσαλονίκη,  53 τελικά συλληφθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε με συνδυασμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.  Πολλές από τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν αφορούν αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Ανοιχτό αφήνει ο οίκος Fith  το ενδεχόμενο υποβάθμισης της Ιταλίας κατά 2 μονάδες ως το  τέλος του μήνα.

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 17 ετών ανήλθε το Νοέμβριο η ανεργία στη Βρετανία, ανήλθε στο 8.4% το υψηλότερο από το 1995

Οπλοφόροι σκότωσαν πέντε Ευρωπαίους πολίτες και απήγαγαν δύο άτομα που επισκέπτονταν το ηφαίστειο Erta Ale. στην Αιθιοπία

Εννέα αντάρτες έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια βίαιων επιδρομών σε οκτώ επαρχίες της χώρας.

Τουλάχιστον έντεκα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, και 30. 000 έχουν μείνει άστεγοι λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και κατ’ επέκταση των πλημμύρων που έπληξαν το Περού.

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι ανώτεροι αξιωματούχοι της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας πρόκειται να μεταβούν στη χώρα, στα τέλη αυτού του μήνα, για να εξετάσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας

Ο Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε την άφιξη στη Βενεζουέλα πλοίων, τα οποία μετέφεραν ρωσικούς πυραύλους, άρματα μάχης Τ-72 και συστήματα Αεράμυνας.

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα, με Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ, στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ με ισχυρούς Δυτικούς ανέμους
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου