Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη 17-1-2012 / 07.30 π.μ…... Την παραίτησή της από Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης επί θεμάτων πολιτισμού, υπέβαλλε η κα. Αλέκα Αδαλάκη Κόρκα, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, όπως δήλωσε η ίδια…….

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Την παραίτησή της από Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης επί θεμάτων πολιτισμού, υπέβαλλε  η κα. Αλέκα Αδαλάκη Κόρκα, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, όπως δήλωσε η ίδια.

Με μοναδικό θέμα τη «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2012» συνεδριάζει την ΠΕΜΠΤΗ   στις 9 το πρωί .η «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται στο email: tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr

Οι δικηγόροι της Κορίνθου συνεχίζουν και σήμερα την αποχή τους, μετά  και την ομόφωνη απόφαση της Ολομελείας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας,

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Την  Κυριακή στο cafe-bar Chevalier(παραλία Ξυλοκάστρου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου  και όπως αναφέρει η πρόσκληση «να βρεθούμε κοντά να διασκεδάσουμε και να μιλήσουμε για αυτά που αφορούν τον όμιλο μας»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, προσκαλεί όλους τους Συλλόγους και αρμόδιους φορείς του Δήμου, να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου την  Κυριακή στις  11μιση το πρωί, όπου η ‘ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ’ θα ενημερώσει σχετικά με το θέμα της έγκρισης βιομηχανικής παραγωγής ρεύματος από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με αντικείμενο την τοποθέτηση 65 Ανεμογεννητριών στη κορυφογραμμή των Γερανείων. Επίσης θα ζητηθεί να γίνει διεύρυνση της Επιτροπής Αγώνα από εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας καλεί ενδιαφερόμενους νέους να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο “Βήματα προς την αλλαγή / Steps towards change”. Οι νέοι, μέχρι 10 στον αριθμό και 22-30 ετών, πρέπει να είναι άνεργοι ή κοινωνικά & γεωγραφικά αποκλεισμένοι, και να θέλουν να κάνουν νέα βήματα σε νέους δρόμους στη ζωή τους. Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι 20. Ιανουαρίου, ηλεκτρονικά στo kentroneon@knk.gr, η τηλεφωνικά στο 27410 29980 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
++++++++

Τον προσωρινό μηχανισμό στήριξης  IFS, υποβάθμισε κατά μια βαθμίδα ο οίκος  Standard and  Poors

Το PSI κολάει στο επιτόκιο των νέων ομολόγων, επιβεβαίωσε ο Τσάρλς Νταλάρα, συμφωνα με το Ρόιτερ, ο όποιος φτάνει αύριο στην Αθήνα  

Την Παρασκευή στην Αθήνα οι επικεφαλείς της τρόικας. Από σήμερα ξεκινούν οι συναντήσεις στο υπουργείο οικονομικών με τα χαμηλόβαθμα στελέχη του τεχνικού κλιμάκιου της

«Το πρόβλημα δεν είναι το χρέος, αλλά ο νεοφιλελευθερισμός» εκτιμά ο Αλέξης Τσίπρας

Σήμερα και αύριο  συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ,   Αποφάσεις για τα χρονοδιαγράμματα

Η κυβέρνηση δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει μια ενδεχόμενη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων για το μισθολογικό κόστος, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αύριο η συνάντηση της ΓΕΣΕΕ με τις εργοδοτικές οργανώσεις.

24ωρη Παναττική απεργία σήμερα της ΓΕΣΕΕ, ακινητοποιημένο το ΜΕΤΡΟ, 9 το πρωί με 9 το βράδυ  θα κινηθεί ο Ηλεκτρικός. Απεργούν επίσης νοσοκομειακοί γιατροί, δικηγόροι και τραπεζικοί. Σε 48ωρη απεργία (σήμερα - αύριο) οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον Τύπο. Στάσεις εργασίας και στα δημόσια σχολεία.

Να παρατείνουν την αποχή από τα καθήκοντα τους, Τέταρτη και Πέμπτη, αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθηνάς

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η τελική ρύθμιση για τα Ταξί, διαβεβαίωσε ο υπουργός μεταφορών.

Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον βρίσκεται σε πραγματική αδυναμία καταβολής η εχει ζητήσει εξαίρεση, ανακοινώσε το  υπουργείο των οικονομικών.

Την απορία τους για τις διαμαρτυρίες και τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα εκφράζουν οι Εσθονοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Monde με τον υπουργό Οικονομικών τους να υποστηρίζει μάλιστα ότι οι Έλληνες «δεν ξέρουν τι θα πει να υποφέρεις».

Διαδηλώσεις για άλλη μία ημέρα κατά του προέδρου της Ρουμανίας, χωρίς επεισόδια αυτή τη φορά

Στους 29 ανεβάζει τον αριθμό των αγνοουμένων του Κόστα Κονκόρντια, εκπρόσωπος της Ιταλικής Ακτοφυλακής.

Κυβερνοεπίθεση κατά του ισραηλινού χρηματιστηρίου από «Σαουδάραβα χάκερ», κλιμακώνεται ο πόλεμος

Στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας κηδεύεται σήμερα ο Ραούφ Ντενκτάς.

Σε κατασταση εκτάκτου ανάγκης η Φλώρινα λόγο κακοκαιρίας. Νεφώσεις με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες  και Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου