Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 16-1-2012 / 07.30 π.μ…...Ένας τραυματίας στη νέα χθεσινή συγκέντρωση, περίπου 2000 Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, σε αναίτια επέμβαση των ΜΑΤ. Η αστυνομία προχώρησε και σε δύο προσαγωγές, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή στις 4 το απόγευμα. Οι Αγανακτισμένοι μοίρασαν επίσης φαγητό σε αστέγους και φώναξαν συνθήματα κατά του φασισμού, της κυβέρνησης Παπαδήμου της Τρόικας και άλλων. Στη Θεσσαλονίκη, πορεία στους δρόμους της πόλης χθες, ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης, πραγματοποίησαν οι «Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει»…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ένας τραυματίας στη νέα χθεσινή συγκέντρωση, περίπου 2000 Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, σε αναίτια επέμβαση των ΜΑΤ. Η αστυνομία προχώρησε και σε δύο προσαγωγές, ενώ  το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή στις 4 το απόγευμα.  Οι Αγανακτισμένοι μοίρασαν επίσης φαγητό σε αστέγους και φώναξαν συνθήματα κατά του φασισμού, της  κυβέρνησης Παπαδήμου της Τρόικας και άλλων. Στη Θεσσαλονίκη, πορεία στους δρόμους της πόλης χθες, ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης, πραγματοποίησαν οι «Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει».

Σήμερα στις 11 το πρωί οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο για τα χαράτσια της ΔΕΗ αλλά και για την προσπάθεια να αρχίσουν οι διακοπές των παροχών του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι (ενώ πλήρωσαν κανονικά το ποσό για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος).Τη συγκέντρωση διοργανώνει η «Ανοιχτή Συνέλευση της Πλατείας Περιβολάκια» και θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΗ, στον Άγιο Νικόλαο

Επερώτηση που θα συζητηθεί σήμερα  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά» κ. Λαμπρός Μπούκλης και αναφέρει χαρακτηριστικά "Πρόσφατα συνοδεία κατοίκων/φορέων επισκέφτηκα τους χώρους δεματοποίησης στην Μαραθόλακα Μεσσηνίας και στα Δίδυμα Αργολίδας. Η κατάσταση εκεί είναι περιβαλλοντικά απαράδεκτη. Τι μέτρα προτίθεται να πάρει η  Περιφέρεια Πελοποννήσου για την άμεση περιβαλλοντική αποκατάσταση τους; "

Σήμερα στις 10 και μισή το πρωί στο Ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο, οι Οικολόγοι Πράσινοι Κορινθίας θα δώσουν συνέντευξη τύπου, όπου θα μιλήσουν οι κ. Χρυσόγελος και. Τρεμόπουλος για τις δράσεις των Οικολόγων Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο, την πολιτική συγκυρία και την πορεία των  Οικολόγων Πράσινων προς τις εκλογές.

Οι δικηγόροι της Κορίνθου συνεχίζουν σήμερα και αύριο την αποχή τους, μετά  και την ομόφωνη απόφαση της Ολομελείας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας,

Το Παράρτημα Ορεινής Κορινθίας της Αντικαρκινικής Εταιρείας στα πλαίσια της πρόληψης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα υγείας διοργανώνει σήμερα ομιλία για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου Γκούρας  με θέμα ‘’Το κάπνισμα και οι επιπτώσεις του στην υγεία’’. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει - εκτός από την ενημέρωση - προβολή διαφανειών και συζήτηση με τους μαθητές

Με μοναδικό θέμα τη «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2012» συνεδριάζει την ΠΕΜΠΤΗ   στις 9 το πρωί .η «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται στο email: tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας καλεί ενδιαφερόμενους νέους να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο “Βήματα προς την αλλαγή / Steps towards change”. Οι νέοι, μέχρι 10 στον αριθμό και 22-30 ετών, πρέπει να είναι άνεργοι ή κοινωνικά & γεωγραφικά αποκλεισμένοι, και να θέλουν να κάνουν νέα βήματα σε νέους δρόμους στη ζωή τους. Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι 20. Ιανουαρίου, ηλεκτρονικά στo kentroneon@knk.gr, η τηλεφωνικά στο 27410 29980 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
++++++++

Την αμέριστη στήριξη της Γερμανίας στις προσπάθειες ανάκαμψης της Ελλάδας, καθώς και την εκτίμηση του, στις θυσίες του Ελληνικού Λαού, εξέφρασε ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που ειχε  με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Αντώνη Σαμαρά και τον ομόλογο του Σταυρό Δήμα.

Η Ελλάδα θα χρειαστεί πολύ καιρό μέχρι να επιστρέψει στις αγορές, μακροπρόθεσμα το πρόβλημα χρέους θα είναι τεράστιο, δήλωσε η Άγγελα Μέρκελ.

Την Τετάρτη αρχίζει ο διάλογος εργοδοτών και εργαζομένων για το μισθολογικό κόστος, σε μειώσεις των ονομαστικών μισθών στις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις, προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Δεν υπάρχει τελεσίγραφο για τους μισθούς από την τρόικα, λέει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Αθήνα.

Σε οικονομική ανάκαμψη ελπίζει ο εμπορικός κόσμος, εν όψη των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία  η πρόταση Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, Στο Πολιτικό Συμβούλιο το χρονοδιάγραμμα. Σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου από την Βάσω Παπανδρέου - Ζήτησε νέο πρόεδρο τώρα.

Στις θέσεις τους από σήμερα οι γιατροί του ΙΚΑ, οι νοσοκομειακοί γιατροί  και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

1.5 εκ. λογαριασμοί με το  χαράτσι ακινήτων, δεν έχουν εξοφληθεί και 250000  έχουν λήξει, συμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να αρχίσουν οι εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Συνεχιστήκαν χθες για 4η μέρα οι ογκώδεις διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας στη Ρουμάνια.

Για «μεταρρυθμίσεις» προετοιμάζει τους Γάλλους ο Σαρκοζί μετά την υποβάθμιση, ανοίγει τα χαρτιά του στο τέλος του μήνα

Περίπου 15 ήμερες θα χρειαστούν για να ανασυρθεί το μισοβυθισμένο κρουαζιερόπλοιο, Κόστα Κοκόρντια, στα ανοιχτά της Τοσκάνης.  

Οι χώρες του Κόλπου δεν πρέπει να αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου λέει το Ιράν, «Θα είναι υπεύθυνοι όσων συμβούν»

Δεκάδες θύματα σε έκρηξη κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής στο Πακιστάν,  με στόχο σιίτες

Νεφώσεις με χαμηλές θερμοκρασίες  και Βορείους, Βορειοανατολικούς ανέμους  4  μποφόρ  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου