Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παρασκευή 27-1-2012 / 07.30 π.μ….. Αύριο «ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΧΙΟΝΗ» στην Αθήνα. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ και ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΙΗΤΩΝ σας προσκαλούν στο "art bar ποιήματα και εγκλήματα", Αγίας Ειρήνης 17 (μεταξύ Αθηνάς και Αιόλου) στο Μοναστηράκι, αύριο στις 12:30 το μεσημέρι σε μια ημέρα αφιερωμένη στον ΑΡΓΥΡΗ ΧΙΟΝΗ όπου φίλοι ποιητές αλλά και αναγνώστες θα διαβάσουν στη μνήμη του. Θα ακουστούν και δικές του απαγγελίες καθώς και μελοποιημένα ποιήματά του. ……

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αύριο «ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΧΙΟΝΗ» στην Αθήνα. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ και ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΙΗΤΩΝ σας προσκαλούν στο "art bar ποιήματα και εγκλήματα", Αγίας Ειρήνης 17 (μεταξύ Αθηνάς και Αιόλου) στο Μοναστηράκι, αύριο στις 12:30 το μεσημέρι σε μια ημέρα αφιερωμένη στον ΑΡΓΥΡΗ ΧΙΟΝΗ όπου φίλοι ποιητές αλλά και αναγνώστες θα διαβάσουν στη μνήμη του. Θα ακουστούν και δικές του απαγγελίες καθώς και μελοποιημένα ποιήματά του.

Το προγραμματισμένο για χθες Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου έτους 2012», αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή  Τρίτη  στις 7μιση το βραδύ. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, οι παρευρισκόμενοι είπαν ένα μεγάλο όχι στο χαράτσι των ακινήτων μέσω ΔΕΗ. Παράλληλα, ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ με απαίτηση να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πλήρωσε το χαράτσι, μέχρι να βγει η απόφαση για τη συνταγματικότητα του νόμου που το επέβαλε. Επίσης, δημιουργήθηκαν ομάδες που θα περιφρουρήσουν τυχόν απόπειρες διακοπής και έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις νομικές διαδικασίες από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας και τον νομικό σύμβουλο του δήμου Πετρούπολης.
 
Αύριο στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Νομού Κορινθίας διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Διαγραφή του χρέους - έξοδος από ευρώ-ΕΕ: Μπορούμε, πώς και με ποιους;" καθώς και για την ανάγκη ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής που θα επιβάλλει διέξοδο υπέρ των εργαζομένων. Την εισήγηση θα κάνουν οι Τάσος Κατιντσάρος και Δέσποινα Κουτσούμπα (μέλη του κεντρικού και του πανελλαδικού συντονιστικού της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. αντίστοιχα).

Το Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου στο πλαίσιο της Εορτής των Γραμμάτων και της Παιδείας- 3 Ιεραρχών, διοργανώνει εκδήλωση, τη Δευτέρα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, στην Τρίπολη στις 11μιση το πρωί. Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης θα εκφωνήσει η Καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα. Χριστίνα Κουλούρη.

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη στις  5  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των θεμάτων και η «Ενημέρωση σχετικά με συμβατική υποχρέωση, έναντι του Δημοσίου, της CLUB HOTEL LOUTRAKI A.E. για κατασκευή τουριστικού λιμένα σκαφών αναψυχής (Μαρίνα),»

Την προσεχή Τετάρτη στις 6μιση το απόγευμα. στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, το ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ διοργανώνουν  ομιλία με θέμα: «Δύναμη στην κρίση» με Ομιλήτρια την Ψυχολόγο κα. Κομιανού Γιολάντα. «Το να είσαι γονέας, στην εποχή μας, δεν είναι πια αυτοσχεδιασμός.»
+++++++

Συνενώσεις ταμείων και μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, όπου κριθεί απαραίτητο, αποφάσισε η τεχνική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. 

Στη διατήρηση 13ου 14ου και κατώτατου μισθού, συμφώνησαν επίσης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα θα εχει σήμερα ο υπουργός εργασίας.

Εκ νέου θα συναντηθούν Παπαδήμος, Βενιζέλος και Νταλάρα για την ανταλλαγή των ομολόγων. Αισιοδοξία για την έκβαση των συζητήσεων, εκφράζει το υπουργείο οικονομικών και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Ύφεση 3.7% φέτος και μηδενική ανάπτυξη το 2013, προβλέπουν για την Ελλάδα  οικονομολόγοι σε δημοσκόπηση του Ρωυτερς.

Να συνυπογράψουν συμφωνία για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ζητεί από τους πολιτικούς αρχηγούς  στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ

Η Ρωσία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος φίλος για την Ελλάδα, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Συμψηφισμό οφειλών επιχειρήσεων και νοικοκυριών με αυτές του δημοσίου, προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου οικονομικών.

Η Ελλάδα θα πρέπει να ανακτήσει  παράνομα δάνεια 150 εκ. ευρώ που χορήγησε σε σιτοπαραγωγούς, συμφωνα με την επιτροπή ανταγωνισμού της Ε.Ε.

Σημαντική πτώση του ΠΑΣΟΚ δείχνει και νέα δημοσκόπηση, διαφορά 10,6 μονάδων από ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και παίρνει μαζί του την κυβέρνηση, λέει ο Αλέξης Τσίπρας, «Το μνημόνιο πέτυχε!»

Σειρά επαφών με στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει σήμερα  ο Γιώργος Παπανδρέου, στο επίκεντρο η εικόνα της ΚΟ

Βολές κατά Σημίτη από τον Παντελή Οικονόμου για την κριτική στο μνημόνιο, «Συνταξιούχοι της πολιτικής το 'ριξαν στην Ιστορία»

Αίτημα να καταθέσει στη δίκη του ο Κάρολος Παπούλιας υπέβαλε ο Ράντοβαν Κάρατζιτς, «Λόγω των στενών δεσμών Ελλάδας-Σέρβων»

Στην τέταρτη θέση στην Ευρώπη σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων η Ελλάδα, αναφορά-ντροπής για τη χώρα μας

Δεκάδες νεκροί σε νέες συγκρούσεις στη Δαμάσκο της Συρίας.

Έμφαση στη δικαιοσύνη και την ανάπτυξη υπόσχεται ο Φρανσουά Ολάντ, Το προεκλογικό του πρόγραμμα με το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των Γάλλων και την προεδρία της χώρας παρουσίασε ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών.

Ακόμα 750 εκατ. δολάρια δωρίζει ο Μπιλ Γκέιτς στο Παγκόσμιο Ταμείο κατά του AIDS, παρά την κακοδιαχείριση

Ευέλικτες δυνάμεις με περίπου 100.000 λιγότερους στρατιώτες σχεδιάζουν οι ΗΠΑ, τα σχέδια για ένα μικρότερο και περισσότερο ευέλικτο στρατό παρουσίασε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λίο Πανέ

Δολοφονιά δύο Κοπτών στη νότια Αίγυπτο, οργή στην κοινότητα, διαμαρτυρία των ομοθρήσκων τους

Νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ και επιδείνωση του καιρού από το βράδυ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου