Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 23-1-2012 / 07.30 π.μ….. Με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού 2012 στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη στις 7μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού 2012 στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη στις  7μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Συνεχίζουν την αποχή τους σήμερα και αύριο οι Δικηγόροι και της Κορινθίας, μετά τη σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών  Συλλόγων, ενώ σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καλεί όλους τους δημότες   μεθαύριο  Τετάρτη στις 7 το βράδυ  στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» για ενημέρωση σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ» καταλήγει η σχετική  ανακοίνωση.

Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου θα δώσουν συνέντευξη τύπου σήμερα στις 10 και μισή το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου για το ζήτημα των απορριμμάτων

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί  αύριο ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του θα συναντηθεί με φορείς του Νομού Αρκαδίας και το βράδυ στις 8 θα μιλήσει στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (ΕΟΤ)

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη στις  6μιση το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ καλούν    τους    γονείς    &    κηδεμόνες, σε συνάντηση την Τετάρτη στις 5μιση το απόγευμα στην Αίθουσα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου (Συνοικισμός). Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδιά και Γονείς
+++++++

H τρόικα ζητά έγγραφες δεσμεύσεις από τα τρία κόμματα για τα μέτρα του νέου μνημονίου. Σκληρές είναι κατά πληροφορίες οι απαιτήσεις της, προκειμένου να δοθεί η έγκριση για την χρηματοδότηση του PSI και τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης

Αντιδράσεις των κομμάτων της Αριστεράς για τις διαβουλεύσεις με την τρόικα. Όχι στο ψαλίδισμα μισθών

Τον φορέα «ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.» (Ελληνική Λαϊκή Δηµοκρατική Αντίσταση)  ανακοινώνει ο Μίκης Θεοδωράκης. «Επανάσταση σημαίνει ανάσταση»

Το Ελληνικό χρέος και η ανταλλαγή ομολόγων θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλες.

Σίγουρος ότι θα μετατραπεί σε συμφωνία η πρόταση για την απομείωση του Ελληνικού χρέους, που παρέδωσε τις προηγούμενες μέρες  στην Ελληνική κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Διεθνούς   Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσάρλς Νταλάρα.

Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και δείγμα κερδοσκοπίας η συζήτηση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας  Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης.

Λίστα με 4152 ονόματα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που χρωστούν συνολικά 15 δισεκ. περίπου, δημοσιοποίησε το υπουργείο οικονομικών.

28 άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν άλλοι 13 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, μετά τις απολογίες τους.

Σε μελέτες που συντάχθηκαν στο πόδι φαίνεται ότι οροθετήθηκε ο ΧΥΤΑ του Γραμματικού, συμφωνα με πληροφορίες οι επιθεωρητές περιβάλλοντος επισημαίνουν στο πόρισμα τους, σοβαρές αστοχίες και τονίζουν την αναγκαιότητα συμπληρωματικών μελετών και έργων.

Το 28ο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να καταστεί η Κροατία μετά το «ναι» των πολιτών της -με ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 67% βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων

Και λαθρεπιβάτες πιθανώς στο ναυάγιο του Costa Concordia - Στους 13 οι νεκροί

Εκτός Υεμένης ο πρόεδρος Σάλεχ, ταξιδεύει στις ΗΠΑ για «θεραπεία», ενώ οι διαδηλώσεις συνεχίζονται

Στα περίχωρα της Δαμασκού έφτασε η φωτιά του εμφυλίου στη Συρία, ανανεώθηκε η αποστολή των παρατηρητών

Με 1-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο, ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από την Ξανθή.

Νεφώσεις, ασθενής βροχή με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου