Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη 10-1-2012 / 07.30 π.μ….. Σήμερα στις μια το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα τις αποφάσεις που έχουν παρθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, Δήμους, Περιφερειακή Ένωση Δήμων, συμβούλιο Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας, κλπ. σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. Συμμετέχουν οι κύριοι Δέδες αντιπ/χης, Νικολόπουλος πρόεδρος Δικ. Συλλόγου, εκπρόσωποι Δήμων και άλλοι….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Σήμερα στις μια το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα τις αποφάσεις που έχουν παρθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, Δήμους, Περιφερειακή Ένωση Δήμων, συμβούλιο Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας, κλπ. σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. Συμμετέχουν οι κύριοι Δέδες αντιπ/χης, Νικολόπουλος πρόεδρος Δικ. Συλλόγου, εκπρόσωποι Δήμων και άλλοι.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου Καταδικάζει την νέα  απόπειρα εισαγωγής προς ψήφιση με την διαδικασία του επείγοντος,  διατάξεων, που αφορούν τις δικηγορικές εταιρίες, την διαφήμιση των δικηγόρων και την αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, αποφάσισε  αποχή των δικηγόρων, μελών του Συλλόγου από τα καθήκοντά τους σήμερα και την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στις 12μιση το μεσημέρι, στην αίθουσα 1 του Πρωτοδικείου

3-ημερος μαζικός εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 13 Ιανουαρίου από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ του Υπουργείου Υγείας, στον οικισμό των Ρομά Εξαμιλίων. Στην προσπάθεια συμμετέχει ενεργά η «Κιβωτός Των Παιδιών – Ελλάδα» που τα τελευταία δυόμιση χρόνια δραστηριοποιείτε στον οικισμό, με σκοπό την ένταξη των παιδιών στο σχολείο. Παράλληλα στα πλαίσια του Προγράμματος «Εκπαίδευσης των Παιδιών Ρομά» η περιοχή των Εξαμιλίων εντάχθηκε στη Δράση Προαγωγής Υγείας των Παιδιών Ρομά με στόχο την άρση των εμποδίων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που σχετίζονται με την ομαλή εγγραφή των παιδιών στο σχολείο.
++++++++

Σε πάγωμα των αποδοχών  και μείωση του  μη μισθολογικού κόστους φαίνεται να συμφωνούν οι εργοδοτικοί φορείς. Πρόταση του ΣΕΒ για καταβολή 13ου και 14ου μισθού μόνο στους χαμηλόμισθους.

Υπέρ της διατήρησης των 14ων μισθών και της διατήρησης της Γενικής  Συλλογικής Σύμβασης τάχθηκαν εκπρόσωποι των Εμπόρων και των Τουριστικών Επιχειρήσεων.  Συνεδριάζει σήμερα η ΓΕΣΕΕ

Οποιαδήποτε αλλαγή στο μισθολογικό κόστος  που δεν θα συμφωνηθεί από τους κοινωνικούς εταίρους, θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσει από τη Βουλή, επισημαίνουν στελέχη του υπουργείου εργασίας

Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με τους ιδιώτες πιστωτές για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού  χρέους, δήλωσε στο Ρωυτερς  ο Επίτροπος Όλι Ρέν  

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπαδήμου Σαρκοζί, εν όψη και της έλευσης της τρόικας, ο Γάλλος πρόεδρος επέμεινε στην αυστηρή υλοποίηση των υποχρεώσεων που εχει αναλάβει η χώρα μας.

Δεν θα είναι δυνατόν να πληρώσουμε την επόμενη δόση στην Ελλάδα, εάν δεν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, ξεκαθάρισε χθες η Γερμανίδα καγκελάριος, συνάντηση Μέρκελ Λα Γκάρντ σήμερα για το θέμα.

Το απόγευμα συνάντηση Παπαδήμου Καρατζαφέρη, το Σάββατο η συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, χθες ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε πως οι κοινωνικοί εταίροι θα αποφασίσουν για μειώσεις μισθών.   

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών.

Συνεχίζουν μέχρι και την Παρασκευή την αναστολή της πίστωσης στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων οι Φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά.

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού μετώπου με την ονομασία «Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση»,  ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Έκρηξη Κουλούρη κατά Παπουτσή για το επεισόδιο με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οργισμένη αντίδραση

Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος αστυνομικών για τη σύλληψη του Εφραίμ, «Όφειλαν να εκτελέσουν το ένταλμα»

Σήμερα  η δίκη των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, συγκέντρωση στην Ευελπίδων

Παραιτήθηκε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμα, Γουίλιαμ Ντάλει 

Προς την ξένη παρέμβαση προσανατολίζεται μέρος της αντιπολίτευσης στη Συρία. Διάγγελμα Άσαντ εντός της ημέρας.

Παρέλυσε τη Νιγηρία η απεργία λόγω των αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, τρεις νεκροί σε διαδηλώσεις

Ένα ρομπότ για πρόεδρο των ΗΠΑ προτείνει ο Φιντέλ Κάστρο, «θα αποτρέψει έναν πόλεμο»

Το Ιράν εμπλουτίζει ουράνιο και δεν «υποκύπτει» στις κυρώσεις, κλιμακώνεται η ένταση

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 4 - 5 μποφόρ  και χαμηλές θερμοκρασίες  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου