Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη 3-1-2012 / 07.30 π.μ….. Άρχισε η Μαύρη Προπαγάνδα Τρομοκρατίας του Λαού, με την είσοδο του νέου χρόνου. Δοτοί πρωθυπουργοί, υπουργοί, τραπεζίτες και άλλοι, συνεπικουρούμενοι ακόμα και από τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τα διαπλεκόμενα κανάλια, κραδαίνουν ως δαμόκλειο σπάθη τη δραχμή και την χρεοκοπία, για να περάσουν τα χειρότερα μετρά εξαθλίωσης, προς όφελος των τοκογλύφων, των τραπεζών και των εντολοδόχων τους. Η απάντηση σε όλους αυτούς και στα αφεντικά τους, πρέπει να δοθεί με Μαζική αντίσταση, ανυπακοή, αντίδραση και αγωνιστικότητα…. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Άρχισε η Μαύρη Προπαγάνδα Τρομοκρατίας του Λαού, με την είσοδο του νέου χρόνου. Δοτοί πρωθυπουργοί, υπουργοί, τραπεζίτες  και άλλοι,    συνεπικουρούμενοι  ακόμα και από τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τα διαπλεκόμενα κανάλια, κραδαίνουν ως δαμόκλειο σπάθη τη δραχμή και την χρεοκοπία, για να περάσουν τα χειρότερα  μετρά εξαθλίωσης, προς όφελος των τοκογλύφων, των τραπεζών και των εντολοδόχων τους.  Η απάντηση σε όλους αυτούς και στα αφεντικά τους, πρέπει να δοθεί με Μαζική αντίσταση, ανυπακοή, αντίδραση και αγωνιστικότητα…. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ….

Αλβανοί Χάκερς επιτεθήκαν χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η οποία παρέμεινε για αρκετές ώρες ανενεργή.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου παρουσίασε και φέτος το ετήσιο ημερολόγιο του 2012. Μέσα από τις σελίδες του γίνεται μια προσπάθεια να προβληθούν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2011, μέσα από κείμενα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέρος από τις πολλές αθλητικές και άλλες δραστηριότητες που συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου. Όσοι ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου στο τηλέφωνο 27420-26105 ή να περνούν από τα γραφεία διοίκησης
++++++++

Συμπληρωματικό υπόμνημα αναμένεται να καταθέσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς  Πεπόνης και Μουζακίτης στην εισαγγελία του Αριού Πάγου

Σε δηλώσεις του ο κ. Μουζακίτης διερωτήθηκε γιατί η εισαγγελία αρχειοθέτησε την υπόθεση, ενώ ο αντιεισαγγελέας Φώτης Μακρής τους ειχε δώσει περιθώριο 5 ημέρες να προσκομίσουν στοιχειά.

Την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα τελωνειακών υποθέσεων, υπέβαλε ο Γιάννης Καπελέρης, μετά από  αίτημα του υπουργού οικονομικών.

Προηγήθηκε εισαγγελική εντολή για άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος με το αδίκημα της απιστίας εν υπηρεσία σε βάρος του κ. Καπελέρη και ακόμα ενός στελέχους του υπουργείου οικονομικών.

Προτάσεις για την ανάσχεση της ύφεσης κατέθεσε στον πρωθυπουργό η Λούκα Κατσέλη. «Πρέπει να αλλάξει το κλίμα ηττοπάθειας»

Σύλλογοι συνταξιούχων προσφεύγουν στο ΣτΕ κατά της περικοπής των συντάξεων, «Αντίθετη με το Σύνταγμα και τους νόμους»

Παραδείγματα για να υπεραμυνθεί των αυξήσεων στα τιμολόγια της, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ, συμφωνα με τα  οποία δεν εχει τα ακριβότερα τιμολόγια στην Ευρώπη.

Ωστόσο τα επιχειρήματα της αμφισβητούν Έμποροι, Βιοτέχνες και άλλοι Επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν λόγο για μη ανταγωνιστικά προϊόντα, λόγο της αυξήσεως του ρεύματος.

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης για ανέγερση Τεμένους στον Ελαιώνα, κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Στα 61.5 δις ευρώ μειώθηκε το έλλειμμα στην Ιταλία το 2011, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της κυβέρνησης.

Ογκώδη διαδήλωση στη Βουδαπέστη εναντίον του νέου Συντάγματος, οι διαδηλωτές κατακρίνουν, ότι αποτελεί πλήγμα για τη Δημοκρατία  

Χωρίς δυνατότητες τεχνικών παρακολουθήσεων στο εσωτερικό μένει ο τουρκικός στρατός. Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο μεταβίβασε στην υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ τον έλεγχο του κέντρου ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων των ενόπλων δυνάμεων.

Στους 12.000 έφτασαν οι νεκροί του πολέμου των συμμοριών στο Μεξικό το 2011, ελαφρά μείωση σε σχέση με το 2010

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βόρειους ανέμους 2-4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου