Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη 26-1-2017/07.30 πμ…. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, (πιθανή παράταση λόγο μεγάλης συμμετοχής) στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας για 24.251 θέσεις σε 274 δήμους. Οι θέσεις που προβλέπονται για τους Δήμους της Κορινθίας είναι οι εξής: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 48 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 64 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 26 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ 54 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 26 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 60 θέσεις και ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ 18 θέσεις. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στη σελίδα του ΟΑΕΔ….


Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, (πιθανή παράταση λόγο μεγάλης συμμετοχής) στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας για 24.251 θέσεις σε 274 δήμους. Οι θέσεις που προβλέπονται για τους Δήμους της Κορινθίας είναι οι εξής:  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 48 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 64 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 26 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ 54 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 26 θέσεις, ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 60 θέσεις και ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ 18 θέσεις. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στη σελίδα του ΟΑΕΔ.

«Ο αγροτικός σύλλογος Κορινθίας καλεί τα μέλη του και όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού σε πορεία διαμαρτυρίας στην Κόρινθο τη Δευτέρα 30-01-2017. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 9:00 από το κρεοπωλείο του Ζάρκου στη θέση Αρκούδα και στις 10:30 θα συναντήσει συναδέλφους αγρότες – κτηνοτρόφους που θα έχουν συγκεντρωθεί στην πρώην σωληνουργεία. Ο πρόεδρος, Φιακάς Παναγιώτης»

Το Σάββατο από τις  10.30 το βράδυ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια Live εμφάνιση στο Barrio Nuevo (Καλογεροπούλου 32, Κιάτο). Τηλ. κρατήσεων: 27420-28435 Είσοδος: 15 euro (με ποτό) 20 euro (με 2 ποτά)

Την Κυριακή στις 11 το πρωί,  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σικυωνίων, (Παραλία Κιάτου). Το ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ" και το Τμήμα Αφηγηματικής Τέχνης του Συλλόγου Πολιτισμού "Σαν Παραμύθι",  παρουσιάζουν το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου "Ο Κώδικας της Λέρου",  από τις Εκδόσεις Κέδρος, στο πλαίσιο σειράς βιβλιοπαρουσιάσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σικυωνίων.

Όσοι ενδιαφέρονται να τους χορηγηθεί άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου (για τοποθέτηση πάγκου ή καντίνας  επί της οδού Αγ. Βλασίου, κατά τη θρησκευτική πανήγυρη της εορτής του πολιούχου της πόλης του Ξυλοκάστρου, Αγ. Βλασίου στις 11 Φεβρουαρίου), μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους,  έως τις 31/1/2017, στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κ. Ιωάννη Σαλωνίτη. 
Τηλ. Επικοινωνίας 2743360255


Κρίσιμη αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ στις Βρυξέλλες. Επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πριν τη συνεδρίαση. Η Ελληνική πλευρά προσέρχεται με μια λύση πακέτο για αξιολόγηση, χρέος και πλεονάσματα

Την αισιοδοξία του ότι η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι δυνατό να συμφωνηθεί ως το Eurogroup του Φεβρουαρίου, εξέφρασε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης, σημειώνοντας ότι προϋπόθεση είναι η πλήρης συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Απαιτείται ρεαλισμός και ευελιξία από τους θεσμούς με στόχο την άμεση κατάληξη της 2ης  αξιολόγησης, διεμήνυσε ο Γιάννης Στουρνάρας

Έχουμε απορρίψει τη θέση του ΔΝΤ για νέα μέτρα υπό αίρεση, είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Για τη χειρότερη διετία της μεταπολίτευσης, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  

Τηλεφωνική συνομιλία για τον συντονισμό Λευκωσίας - Αθηνών είχαν  ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σήμερα, στη Λευκωσία, ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί θα έχουν την πρώτη, μετά τη Γενεύη, συνάντησή τους.

Τη Βουλή του Ισραήλ (Κνέσετ) επισκέφθηκε  ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ. Είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής επισκέπτεται τη χώρα.

Στον Κόμβο της Νίκαιας θα αρχίσει το μεσημέρι η συγκέντρωση των αγροτών με τρακτέρ, εκεί θα βρεθούν αγρότες και από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φάρσαλα.

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.491.800,00 ευρώ ως 19η δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης («Αλληλεγγύης»)

Αρχές Φεβρουαρίου ανοίγει η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Μια νέα δράση της UNICEF και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο την υποστήριξη περισσότερων από 6.000 παιδιών προσφύγων και μεταναστών, συμπεριλαμβανομένων και ασυνόδευτων ανηλίκων, σε ολόκληρη την Ελλάδα ανακοίνωσε  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου αναμένεται να ανακοινώσουν το μεσημέρι, τις αποφάσεις τους για το αν θα εκδοθούν ή όχι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στην γείτονα χώρα.

Αναβάλλεται επ’ αόριστον η σύγκληση της Διοικητικής ολομέλειας του Αρείου Πάγου η οποία θα συνεδρίαζε σήμερα  προκειμένου να γνωμοδοτήσει για παράταση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών και εισαγγελέων

Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά τις έρευνες που πραγματοποίησε  σε οκτώ κατοικίες στην περιοχή των Βρυξελλών στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησής της, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου

Κίνα και Γερμάνια πρέπει να παίξουν ηγετικό ρόλο, είπε ο πρωθυπουργός της Κίνας σε τηλεφωνική συνομιλία του με την Άγγελα Μέρκελ

Ένας Παλαιστίνιος που φέρεται να αποπειράθηκε να διαπράξει επίθεση με αυτοκίνητο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σκοτώθηκε  από πυρά ανδρών των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων

Βροχερός καιρός, πτώση της θερμοκρασίας, με Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++++   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου