Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή 13-1-2017/07.30 πμ…. Μέχρι την Δευτέρα παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα εγκατάστασης νέων γεωργών στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αντίστοιχα, παρατείνεται έως τις 30 Ιανουαρίου η ημερομηνία προσκόμισης του φακέλου σε έντυπη μορφή στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής…




Μέχρι την Δευτέρα παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα εγκατάστασης νέων γεωργών στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αντίστοιχα, παρατείνεται έως τις 30 Ιανουαρίου η ημερομηνία προσκόμισης του φακέλου σε έντυπη μορφή στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

Κυκλοφοριακές παρακάμψεις θα εφαρμοστούν σήμερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου (ΧΘ 87,650), όπως γνωστοποίησε η Ολυμπία Οδός. Η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά. Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών και τοποθέτησης των αρμών της γέφυρας, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Παρασκευή 20/01/2017. Η Ολυμπία Οδός ζητεί από τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή.

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα  στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Σύμφωνα με τη «ΜΗΚΩΝΗ» του δήμου Σικυωνίων, «Λόγω σοβαρού προβλήματος συντελεστή της ομάδας η παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νεμέας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου,  δεν θα πραγματοποιηθεί και μεταφέρεται την Κυριακή 5 Μαρτίου

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Δευτέρα   στις  2 το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο χώρο του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Διδασκαλία – πιάνο: Μάρα Χατζηαποστόλου Μπουζούκι : Γιάννης Κιμπιζής. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Στις 19 Ιανουαρίου  θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα, στο Ξυλόκαστρο, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
+++++++++++++

Στις 18 Ιανουαρίου θα συνεχιστούν σε επίπεδο τεχνοκρατών οι διαβουλεύσεις για το Κυπριακό, θα τεθούν τα θέματα της Ασφάλειας και των Εγγυήσεων.

Πλήρης δέσμευση των 3 Εγγυητριών Δυνάμεων για την επίτευξη μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακού.

Εξαιρετικά εποικοδομητικές  συνομιλίες, είμαστε πολύ κοντά σε μια ρύθμιση, αλλά θέλουμε μια βιώσιμη και όχι μια βιαστική λύση, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ

Για θετικά βήματα, αλλά και συμφωνίες, μίλησε ο Νίκος Κοτζιάς και πρότεινε αποχώρηση Τουρκικού Στρατού με συνεχή ροη  και καταληκτική ημερομηνία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.   

Tη βούλησή τους να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος το συντομότερο δυνατό εξέφρασαν κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στις Βρυξέλλες ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος και o Πιέρ Μoσκοβισί

Δεν θα γίνουν αποδεκτές απαιτήσεις παράλογες και εκτός συμφωνίας, τονίζει η κυβέρνηση

Η Ελλάδα επιδιώκει πάντα καλές σχέσεις και καλή γειτονία με την Τουρκία, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ψέριμο

Κοινό Ευρωπαϊκό Μηχανισμό υποχρεωτικού επαναπατρισμού για Μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην ΕΕ, ζήτησαν χθες από τη Ρώμη ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών και ο Έλληνας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στο 23% μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας τον Οκτώβριο του 2016, 1,5 μονάδα χαμηλότερα από τον Οκτωβρίου του 2015. Σημειώνεται ότι το ποσοστό ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2016 ήταν 23,1%.

Επίθεση με βόμβα μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, δεν προκληθήκαν ζημιές, συνελήφθει ο δράστης.

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα σε Κεντρική  και Βόρεια Ελλάδα, μετά την υποχώρηση της κακοκαιρίας

Μέσω ΕΛΓΑ και κρατικών ενισχύσεων οι αποζημιώσεις Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Κανονικά τα δρομολόγια του τραίνου από χθες το βράδυ.

Οκτώ θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, εκ των οποίων μόνο οι 2 (25%) ήταν εμβολιασμένοι

Οκτώ άνθρωποι πέθαναν στην Ιταλία από επιπλοκές της γρίπης, από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τα άτομα που παρουσίασαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας της γρίπης είναι εξήντα τρία.

Περίπου 800 μετανάστες φορτωμένοι σε λαστιχένιες και ξύλινες βάρκες διασώθηκαν χθες, ανακοίνωσε το λιμενικό σώμα της Ιταλίας, καθώς διακινητές με έδρα τη Λιβύη εκμεταλλεύθηκαν τη βελτίωση του καιρού εν μέσω του χειμώνα.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση ενός φερόμενου ως βομβιστή-καμικάζι σε μια περιοχή της πρωτεύουσας Δαμασκού που φρουρείται αυστηρά, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σε 10 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία που πλήττει την Αλβανία εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα. Το τελευταίο θύμα καταγράφηκε στους Αγίους Σαράντα.

Τοπικές νεφώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες, με  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους   4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου