Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 23-1-2017/07.30 πμ…. Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση στο λιμάνι Κιάτου σήμερα, στις 10.30 π.μ. και μετά με κομβόι στο στήσιμο του μπλόκου στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική), καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους ο Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Νομού Κορινθίας (μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου ΟΑΣΠΠ)……





«Ο Αγροτικός Σύλλογος Σικυωνίων καλή όλα τα μέλη του, αύριο στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο του Κιάτου με θέμα συζήτησης: Την μορφή κινητοποιήσεων στην Κορινθία! Απαραίτητη η παρουσία όλων των ΑΓΡΟΤΏΝ!!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΦΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ»


Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  6μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Τέταρτη στις 7 το βράδυ, στην Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου (Οικονόμου & Τομπάζη). Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχωρας - Αγίων Θεοδώρων, οι Εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο BeeLoo, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Συγγραφέα  Γιάννη Ξανθούλα "Την Κυριακή Έχουμε Γάμο". Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Η εκδήλωση πραγματοποιείται και με την υποστήριξη της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου.

Όσοι ενδιαφέρονται να τους χορηγηθεί άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου (για τοποθέτηση πάγκου ή καντίνας  επί της οδού Αγ. Βλασίου, κατά τη θρησκευτική πανήγυρη της εορτής του πολιούχου της πόλης του Ξυλοκάστρου, Αγ. Βλασίου στις 11 Φεβρουαρίου), μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους,  έως τις 31/1/2017, στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κ. Ιωάννη Σαλωνίτη. 
Τηλ. Επικοινωνίας 2743360255


Στη συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ της Πέμπτης με στόχο το κλείσιμο της 2ης  αξιολόγησης το ενδιαφέρον της Αθήνας . Στόχος μια συμφωνία πακέτο για τους δημοσιονομικούς στόχους και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

Δεν υπάρχει καμία απόφαση, ούτε είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης, για μείωση του αφορολόγητου, διευκρινίζει το υπουργείο οικονομίας.

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Πρώτοι βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες του Τιρνάβου.

Οι τελικές προτάσεις των κομμάτων θα διαμορφωθούν στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής σήμερα το μεσημέρι έπειτα από ψηφοφορία, και το απόγευμα θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση το τελικό κείμενο

Για τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού συνομίλησαν τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, συζητήθηκε επίσης και το Brexit. Στο μεταξύ, ο Κύπριος Πρόεδρος μεταβαίνει σήμερα στο Στρασβούργο, όπου αύριο θα προσφωνήσει την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Σήμερα, αναμένεται το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου να ανακοινώσει  τις αποφάσεις του για την τύχη των 8 Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα  στη γείτονα χώρα αυτομόλησαν και προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου ο 52 χρόνος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καυγά των γονιών του στη Σητεία

Ο 48χρονος Μπενουά Αμόν, ο πρώην υπουργός Παιδείας κι αουτσάιντερ της αναμέτρησης για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας,  επικράτησε στον 1ο γύρο, θα αναμετρηθεί στις 29 Ιανουαρίου, στον δεύτερο γύρο, με τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς για το χρίσμα της αριστεράς εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να τον επισκεφθεί στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανατίναξαν με εκρηκτικά το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της δυτικής Μοσούλης, σε μια προσπάθεια να το καταστρέψουν ώστε οι ιρακινές δυνάμεις να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως βάση τους, στην επιχείρηση που πραγματοποιούν για την ανακατάληψη της πόλης. Η Μοσούλη είναι η τελευταία μεγάλη πόλη στο Ιράκ που ελέγχεται ακόμη από το Ισλαμικό Κράτος.

Τουλάχιστον 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην νοτιοανατολική Ινδία. Οκτώ από τα 21 βαγόνια της ταχείας αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Τζαγκνταλπούρ στην Μπουμπάνεσβαρ εκτροχιάστηκαν.

Τοπικές νεφώσεις, ασθενής βροχή, με Βορειοανατολικούς ανέμους 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου