Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Πέμπτη 22-10-2015/07.30 πμ…. Αύριο από τις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο στο Κιάτο, το «6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ» στο πλαίσιο της περιοδείας του και σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων, «Η Μηκώνη», θα παρουσιάσει 12 ταινίες μικρού μήκους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και την ταινία μεγάλου μήκους Dark illusion παρουσία του σκηνοθέτη Μάνου Καρυστινού. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5 ευρώ. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους. Πληροφορίες στο 2741303012, 6972080441….




Αύριο από τις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο στο Κιάτο, το «6ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ» στο πλαίσιο της περιοδείας του και σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων, «Η Μηκώνη», θα παρουσιάσει  12 ταινίες μικρού μήκους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και την ταινία μεγάλου μήκους Dark illusion παρουσία του σκηνοθέτη Μάνου Καρυστινού. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5 ευρώ.  Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους. Πληροφορίες  στο 2741303012, 6972080441


Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Σωτήρης Αγγελόπουλος» στο Ξυλόκαστρο, θα διεξαθεί ο Αγώνας Πρωταθλήματος 1ης Κατηγορίας, ΜΑΟ Καμαρίου Πανκαμαριακός- Ηρακλής Λεχαίου και την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο,  ο Αγώνας Πρωταθλήματος 2ης Κατηγορίας, ΠΑΟ Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Άρης Αρχαίας Κορίνθου. Να είμαστε όλοι εκεί.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ξεκίνησε τις διαδικασίες λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που χρειάζονται βοήθεια, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και οι γονείς τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που δημιουργούνται. Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος, συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και με την «Αλληλεγγύη-Αντίσταση Ξυλοκάστρου», ενώ απευθύνει και δημόσια πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με τίτλους σπουδών, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους, με την εθελοντική προσφορά τους. Για τη στελέχωσή του, αρχικά ζητούνται οι ακόλουθες ειδικότητες καθηγητών: Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί – Χημικοί, Αγγλικών, Γερμανικών. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την προσπάθεια του Δήμου μας, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα γραφεία του Δήμου, υπεύθυνη κα Αγγελική Κλειώση. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2743360203 και 6940973973.


+++++++++++++


Βιώσιμο  και κοινωνικά δίκαιο Ασφαλιστικό Σύστημα, ο στόχος της κυβέρνησης, επεσήμανε ο πρωθυπουργός στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Με αντικείμενο την πορεία του κυβερνητικού έργου η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.     

Δεκτή κατ αρχήν η ασφαλιστική μεταρρύθμιση ως γενικό ισοδύναμο στη συνάντηση Κουαρτέτου, Κατρούγκαλου

Προαναγγελία Ντομπρόβσκι, για θετική κατάληξη των επαφών του κουαρτέτου με την κυβέρνηση, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η έγκριση για την εκταμίευση των 2 δις ευρώ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Νέο ραντεβού Σταθάκη, δανειστών -  τοκογλύφων σήμερα, καθώς παραμένουν οι διαφορές στα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας.  Προς αποδοχή η κυβερνητική πρόταση για τα φαρμακεία.

Παροχή τεχνογνωσίας στις μεταρρυθμίσεις, εμπορική ενίσχυση και συνεργασία σε επενδύσεις και πολιτισμό, περιλαμβάνει η Ελληνογαλλική διακήρυξη  που θα υπογράψουν Τσίπρας και Ολάντ. Επί ποδός 2500 αστυνομικοί εν όψη της διήμερης επίσκεψης από σήμερα του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα

Ισχυρή στήριξη των ΗΠΑ στην κυβέρνηση για το οικονομικό πρόγραμμα, το επενδυτικό περιβάλλον, το θέμα του χρέους και το προσφυγικό, στη συνάντηση Κοτζιά, Νούλαν  

Δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες από τις επιτροπές της Βουλής, σήμερα και το Σάββατο η συζήτηση στην Ολομέλεια.

24ωρη Πανλιμενική απεργία σήμερα, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, κλειστά τα Δημαρχία Κερατσινίου και Περάματος, σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Νέα τραγωδία χθες στα ανοιχτά της Σάμου, 15 πρόσφυγες αγνοούνται, ενώ 16 έχουν διασωθεί. Έκτακτη σύνοδο για το Μεταναστευτικό συγκαλεί την Κυριακή ο Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ

Συντονισμό στα σύνορα Ελλάδας, Τουρκίας για το προσφυγικό, αλλά όχι κοινές περιπολίες, ζήτησε το Βερολίνο.

Πολύ κοντά στον σχηματισμό κεντροαριστερής κυβέρνησης τριών κομμάτων βρίσκεται η Πορτογαλία, περίπου ένα μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές στις οποίες ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός κέρδισε χωρίς αυτοδυναμία. Στο επόμενο 24ωρο θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του Προέδρου

Στην Υεμένη τουλάχιστον 22 άμαχοι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, όταν ρουκέτες έπληξαν την Τάιζ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, σε μια επίθεση που αποδόθηκε από έναν στρατιωτικό πιστό στην κυβέρνηση του προέδρου Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι στους σιίτες αντάρτες.

Το περιεχόμενο του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην AOL του αρχηγού της CIA, Τζον Μπρέναν, υποστηρίζει ότι έχει το Wikileaks και υπόσχεται ότι σύντομα θα το δώσει στη δημοσιότητα.

Βροχερός καιρός, με Νοτιοανατολικούς, Βόρειους ανέμους 3 – 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου