Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Παρασκευή 2-10-2015/07.30 πμ…. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, λαμβάνοντας υπόψη, τις κείμενες διατάξεις ζητεί να προσλάβει, Μια (Ένα) Καθαρίστρια (Καθαριστή) για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 5.10.2015 στον Διευθυντή του Σχολείου Λυκοποριάς ή στο Δημαρχείο στο Ξυλόκαστρο, στην κ. Αλεξίου (τηλ. 2743360242 )….




Η  Σχολική Επιτροπή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, λαμβάνοντας υπόψη, τις κείμενες διατάξεις ζητεί να προσλάβει, Μια (Ένα) Καθαρίστρια (Καθαριστή) για το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ με   Σύμβαση Μίσθωσης Έργου. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  έως και 5.10.2015 στον Διευθυντή του Σχολείου Λυκοποριάς  ή στο Δημαρχείο  στο Ξυλόκαστρο, στην κ. Αλεξίου  (τηλ. 2743360242 )


Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.


Στις προσπάθειες της Ελλάδας για την αντιμετώπιση 3 κρίσεων, την Οικονομική, το Μεταναστευτικό των προσφυγικών ροών και την κρίση ασφάλειας στην περιοχή, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός  στην ομιλία του στην 70η Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Η Ελλάδα χρειάζεται να παλέψει για μια ατζέντα ανάπτυξης και όχι λιτότητας επεσήμανε ο πρωθυπουργός, πρόσθεσε ότι, η αναδιάρθρωση χρεών πρέπει να αντιμετωπιστεί σε διεθνή φόρα.

Οριστικοποιείτε στο σημερινό Γιουρωγώρκιν Γκρουπ η πρώτη λίστα των προαπαιτούμενων μέτρων για την αποδέσμευση 3 δισεκ. ευρώ από την πρώτη δόση του δανείου.

Οι εταίροι ζητούν την επιτυχή ολοκλήρωση  της πρώτης  αξιολόγησης στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, σήμερα θα καταθέσουν επίσημα την υποψηφιότητα τους Απόστολος Τζιτζηκώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκδήλωση των κατοίκων της Χαλκιδικής χθες στο Σύνταγμα για τον αγώνα στις Σκουριές, σήμερα στην Ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή της Ελληνικός Χρυσός κατά της απόφασης του υπουργού περιβάλλοντος.

Από την πλατεία Βικτωρίας μεταφέρθηκαν περίπου 1300  πρόσφυγες στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, μετά και τη δέσμευση του Γιάννη Μουζάλα για την αποφόρτιση της περιοχής

19500 προσλήψεις συνολικά για τη φετινή σχολική χρόνια με χρηματοδότηση από τους Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους, ανακοίνωσε ο Νίκος Φίλης

Την ενίσχυση της Δημόσιας υγείας προανήγγειλε ο Ανδρέας Ξανθός και δεσμεύτηκε για τις προσλήψεις 1000 εργαζομένων τις επόμενες ημέρες και 2400 το επόμενο διάστημα

Νέα τραγωδία με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτή τη φορά ένοπλος, περίπου 20 ετών, άνοιξε πυρ εναντίον φοιτητών κολλεγίου στο Όρεγκον. Σύμφωνα με τον τοπικό εισαγγελέα οι νεκροί φτάνουν τους 13, ωστόσο ο σερίφης της περιοχής δεν επιβεβαιώνει τον αριθμό. Οι τραυματίες φτάνουν τους 20

Προς χερσαία επίθεση συμμάχων του Άσαντ - Ιρανοί στρατιώτες στη Συρία, με την κάλυψη των ρωσικών επιδρομών. Τις ρωσικές επιδρομές στη Συρία υπερασπίστηκε, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Λαβρόφ είπε ότι στόχος των επιδρομών είναι το Ισλαμικό Κράτος και όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, πιθανότατα από κούρδους μαχητές, καθώς πήγαιναν στη μονάδα τους στη νοτιοανατολική επαρχία Ντιγιάρμπακιρ.

Ένας άγνωστος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε ένα ζευγάρι Ισραηλινών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Ξένες εταιρίες για επενδύσεις στον πετρελαϊκό τομέα προσκαλεί το Ιράν, δεν εξαιρούνται εταιρείες των ΗΠΑ

Τοπικές  νεφώσεις  με  Βορειοανατολικούς  άνεμους   4 -  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου