Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δευτέρα 12-10-2015/07.30 πμ…. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης αναλαμβάνει μια ακόμη πρωτοβουλία για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για το σκοπό αυτό θα προχωρήσει στη διανομή καυσόξυλων για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο 2015-2016. Τα καυσόξυλα που θα διατεθούν από τις Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας θα προέρθουν από κλάδεμα που θα γίνει στους ευκαλύπτους του Δήμου. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Πρόνοιας καθώς και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Yποβολή σχετικής αίτησης προμήθειας από έως 23/10/2015, στο δημοτικό κατάστημα……



Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους δημότες των περιοχών: Άνω Συν. Τρικάλων, Γελινιάτικων (οικ. Σπαρτιναίικα), Δενδρού, Εβροστίνης, Ελληνικού, Ζεμενού, Θαλερού, Θροφαρίου, Καλλιθέας (οικ. Καλλιθέα), Καρυάς (εκτός οικ. Καρυώτικα), Κάτω Συν. Τρικάλων, Κορφωτίσσης, Λαγκαδαίικων, Μάννας, Μέσης Συν. Τρικάλων, Νέων Βρυσουλών, Ξανθοχωρίου, Παναριτίου, Πελλήνης, Πιτσών, Πύργου, Ρεθίου, Ρίζης, Ροζενών (νέα ονομ. Εβροστίνης-Ροζενών), Σαραντάπηχου (οικ. Σαρανταπηχιώτικα), ότι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στα ΚΕΠ για χορήγηση εισοδηματικής ενίσχυσης που φτάνει έως και τα εξακόσια ευρώ (600,00€). Το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» απευθύνεται σε οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε. που  διαμένουν σε συγκεκριμένες ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Οι δυνητικά ωφελούμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα στα Κ.Ε.Π. της χώρας,  έως 31.12.2015. Το πρόγραμμα ισχύει για τις ορεινές περιοχές των Δήμων όλης της χώρας.

Την Τετάρτη, στις 7.00 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου. Ο Δήμος Σικυωνίων και ο Σύλλογος Πολιτών «Η Αρχαία Σικυών», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ η ανασκαφή, η ανάδειξη, η προοπτική”. Ομιλητής: Κων/νος Κίσσας, Έφορος Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή   στις  2μιση το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.


Αργά το απόγευμα στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, πιθανότατα την Παρασκευή η ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές για ΕΜΦΙΑ, ενοίκια, στη ρύθμιση των 100 δόσεων, μειώσεις στις συντάξεις του Δημοσίου, στα όρια συνταξιοδότησης, στις τιμές των φαρμάκων, στην αγορά φυσικού αερίου και αυστηρές διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η ΝΔ θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό, δηλώνει ο Ευάγγελος Μειμαράκης από την Κοζάνη. Ουσιαστική ανανέωση και διεύρυνση της ΝΔ, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Έβρο.

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Τσακλώτου με την Κριστίν Λαγκάρντ στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ στη Λίμα του Περού.

Τον Παναγιώτη Ρήγα εξέλεξε νέο γραμματέα της η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος

Συνάντηση Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντώνιο Γκουτιέρες στις 10 και μισή το πρωί

Η Ενότητα μας το μήνυμα της επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Κανονικά την 1η Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι Βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία, παρά τη διπλή βομβιστική επίθεση που κόστισε τη ζωή 95 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 246, όπως δήλωσε στο Ρώυτερς κυβερνητικός αξιωματούχος. Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλισαν χθες το κέντρο της Άγκυρας στη  μνήμη των θυμάτων και με συνθήματα κατά του Τούρκου προέδρου, ενώ το Φιλοτουρκικό κόμμα κάνει λόγο για 128 νεκρούς, την ίδια ώρα η Τουρκική Αεροπορία εξαπέλυσε επιδρομές εναντίον Κουρδικών θέσεων.

Άγνωστη ήταν, και παραμένει, η τύχη του «χαλίφη» των τζιχαντιστών. «Χτυπήσαμε το κονβόι του» λέει το Ιράκ

Ξεκάθαρη νίκη πέτυχαν  οι Αυστριακοί Σοσιαλδημοκράτες στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο και στο δήμο της Βιέννης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση, και μάλιστα σε απόσταση εννέα εκατοστιαίων μονάδων, το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου