Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τετάρτη 14-10-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 7.00 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου. Ο Δήμος Σικυωνίων και ο Σύλλογος Πολιτών «Η Αρχαία Σικυών», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ η ανασκαφή, η ανάδειξη, η προοπτική”. Ομιλητής: Κων/νος Κίσσας, Έφορος Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Είσοδος Ελεύθερη…..




Σήμερα στις 7.00 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου. Ο Δήμος Σικυωνίων και ο Σύλλογος Πολιτών «Η Αρχαία Σικυών», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ η ανασκαφή, η ανάδειξη, η προοπτική”. Ομιλητής: Κων/νος Κίσσας, Έφορος Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για το εργατικό ατύχημα που συνέβη στη βιομηχανία Fulgor, και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου. Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και στηρίζουν στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου…»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους δημότες των περιοχών: Άνω Συν. Τρικάλων, Γελινιάτικων (οικ. Σπαρτιναίικα), Δενδρού, Εβροστίνης, Ελληνικού, Ζεμενού, Θαλερού, Θροφαρίου, Καλλιθέας (οικ. Καλλιθέα), Καρυάς (εκτός οικ. Καρυώτικα), Κάτω Συν. Τρικάλων, Κορφωτίσσης, Λαγκαδαίικων, Μάννας, Μέσης Συν. Τρικάλων, Νέων Βρυσουλών, Ξανθοχωρίου, Παναριτίου, Πελλήνης, Πιτσών, Πύργου, Ρεθίου, Ρίζης, Ροζενών (νέα ονομ. Εβροστίνης-Ροζενών), Σαραντάπηχου (οικ. Σαρανταπηχιώτικα), ότι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στα ΚΕΠ για χορήγηση εισοδηματικής ενίσχυσης που φτάνει έως και τα εξακόσια ευρώ (600,00€). Το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» απευθύνεται σε οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε. που  διαμένουν σε συγκεκριμένες ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Οι δυνητικά ωφελούμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα στα Κ.Ε.Π. της χώρας,  έως 31.12.2015. Το πρόγραμμα ισχύει για τις ορεινές περιοχές των Δήμων όλης της χώρας.


Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή   στις  2μιση το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Αποσύρεται η διάταξη του πολυνομοσχεδίου για την αύξηση της φορολόγησης των ενοικίων. Δεν θα επιβληθεί φόρος στα ανείσπρακτα ενοίκια και ο τρόπος φορολόγησης τους, συζητείται με τα τεχνικά κλιμάκια, διευκρίνισε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Σκληρή κρητική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ξεκαθάρισαν ότι, καταψηφίζουν το νομοσχέδιο. Αύριο η συζήτηση στην Ολομέλεια και την Παρασκευή η ψηφοφορία.

Σε συλλαλητήρια καλούν την Παρασκευή ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Η επιχειρησιακή διαχείριση του προσφυγικού στο επίκεντρο της διυπουργικής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, αλλά και στη συνεδρίαση ου ΚΥΣΕΑ

Κυπριακό, Περιφερειακές εξελίξεις και η σύνοδος κορυφής της ΕΕ στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Στο περιθώριο της συνόδου αύριο ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει τετατέτ με την Άγγελα Μέρκελ

Συνάντηση Τσίπρα Μοσκοβισί σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Αθήνα.

Ναι στη συνεργασία με την Τουρκιά, αλλά η Ελλάδα έχει την ευθύνη έλεγχου των συνόρων, τόνισε ο Νίκος Ξυδάκης στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο των υπουργών εξωτερικών

Αντίτιμο 3 ευρώ, 1300 εκλογικά τμήματα και αποσφράγιση των τεχνικών προσφορών αύριο, αποφάσισε  η ΚΕΦΕ της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές, μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση.

Στην πρόληψη 2119 αναπληρωτών, προχώρησε το υπουργείο παιδείας.

Κατάργηση της ομάδας Δέλτα και συγχώνευση αστυνομικών Τμημάτων, ανακοίνωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη.

Στα 85 με 87 λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης από αύριο.

Τις 710 χιλιάδες έφτασε ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που διέσχισαν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ στους πρώτους 9 μήνες του 2015, σύμφωνα με την Frontex. Τα ελληνικά νησιά, ιδίως η Λέσβος, σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, αντίθετα στην Ιταλία ο αριθμός μειώθηκε σημαντικά.

Οργή εναντίον του Ερντογάν στους δρόμους της Τουρκίας, ενώ οι εκλογές πλησιάζουν

Το Ισλαμικό Κράτος, καλεί σε ιερό πόλεμο, εναντίων των Ρωσικών και Αμερικανικών Δυνάμεων.

Στους 280 ανέρχεται σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό ο αριθμός των νεκρών, ενώ 70 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, μετά τη φονική κατολίσθηση που ισοπέδωσε στις αρχές Οκτωβρίου ένα χωριό κοντά στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλας.

Τοπικές  νεφώσεις,  με  Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς  άνεμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου