Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη 13-10-2015/07.30 πμ…. Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, καλεί σήμερα σε 24ωρη Κορινθιακή Πανεργατική Απεργία και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του. «…Συνάδελφοι δεν πάει άλλο, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θρηνήσαμε άλλο έναν συνάδελφο μας που θυσιάστηκε στον βωμό του κέρδους των βιομηχάνων. Ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια….. Απεργούμε για την απαρέγκλιτη τήρηση, ουσιαστικών και όχι προσχηματικών, μέτρων ασφαλείας. Απεργούμε για να σταματήσει η πρακτική των υπεργολάβων που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή. Απεργούμε για να τιμήσουμε την μνήμη του θανόντα συναδέλφου μας. Απεργούμε για να μην συμβεί σε κάποιον από εμάς το ίδιο. Εργαζόμενες, εργαζόμενοι ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΦΟΥΛΚΟΡ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ.»….


Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, καλεί σήμερα σε 24ωρη Κορινθιακή Πανεργατική Απεργία και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του. «…Συνάδελφοι δεν πάει άλλο, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θρηνήσαμε άλλο έναν συνάδελφο μας που θυσιάστηκε στον βωμό του κέρδους των βιομηχάνων. Ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια….. Απεργούμε για την απαρέγκλιτη τήρηση, ουσιαστικών και όχι προσχηματικών, μέτρων ασφαλείας. Απεργούμε για να σταματήσει η πρακτική των υπεργολάβων που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή. Απεργούμε για να τιμήσουμε την μνήμη του θανόντα συναδέλφου μας. Απεργούμε για να μην συμβεί σε κάποιον από εμάς το ίδιο. Εργαζόμενες, εργαζόμενοι ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΦΟΥΛΚΟΡ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ.»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους δημότες των περιοχών: Άνω Συν. Τρικάλων, Γελινιάτικων (οικ. Σπαρτιναίικα), Δενδρού, Εβροστίνης, Ελληνικού, Ζεμενού, Θαλερού, Θροφαρίου, Καλλιθέας (οικ. Καλλιθέα), Καρυάς (εκτός οικ. Καρυώτικα), Κάτω Συν. Τρικάλων, Κορφωτίσσης, Λαγκαδαίικων, Μάννας, Μέσης Συν. Τρικάλων, Νέων Βρυσουλών, Ξανθοχωρίου, Παναριτίου, Πελλήνης, Πιτσών, Πύργου, Ρεθίου, Ρίζης, Ροζενών (νέα ονομ. Εβροστίνης-Ροζενών), Σαραντάπηχου (οικ. Σαρανταπηχιώτικα), ότι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στα ΚΕΠ για χορήγηση εισοδηματικής ενίσχυσης που φτάνει έως και τα εξακόσια ευρώ (600,00€). Το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» απευθύνεται σε οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε. που  διαμένουν σε συγκεκριμένες ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Οι δυνητικά ωφελούμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα στα Κ.Ε.Π. της χώρας,  έως 31.12.2015. Το πρόγραμμα ισχύει για τις ορεινές περιοχές των Δήμων όλης της χώρας.

Αύριο στις 7.00 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου. Ο Δήμος Σικυωνίων και ο Σύλλογος Πολιτών «Η Αρχαία Σικυών», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ η ανασκαφή, η ανάδειξη, η προοπτική”. Ομιλητής: Κων/νος Κίσσας, Έφορος Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Είσοδος Ελεύθερη.


Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή   στις  2μιση το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Με τη μορφή του επείγοντος, κατατέθηκε στη Βουλή τα πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, η ψήφιση του οποίου αποτελεί προϋπόθεση για εκταμίευση της υποδόσης 2 δισεκ. ευρώ. Θα ψηφιστεί την Παρασκευή. Περιλαμβάνει αυστηρές διατάξεις για τη φοροδιαφυγή, αλλαγές και στο ασφαλιστικό με εξομοίωση των όρων συνταξιοδότησης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Επανεξετάζεται η φορολόγηση για ανείσπρακτα ανοίκεια, οι παράμετροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και το ενδεχόμενο προνοιακού επιδόματος στους παλιννοστούντες.

Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το πολυνομοσχέδιο.

Συγκροτείται ομάδα εργασίας για την προώθηση των ηλεκτρονικών πληρωμών

Εντός του τρέχοντος έτους θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις για το Ελληνικό χρέος, δηλώνει ο Γέρουν Ντάισεμπλουμ σε Ολλανδική εφημερίδα

Διαψεύδει το υπουργείο οικονομίας υποτιθέμενες δηλώσεις του Γιώργου Σταθάκη ότι, κόκκινα, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια νοικοκυριών, ενδέχεται να πουληθούν σε ξένα Φάνς

Μείωση 10% της Βουλευτικής αποζημίωσης από το νέο έτος προωθεί ο πρόεδρος της Βουλής

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού θα συνεδριάσει σήμερα στις 10 και μισή το πρωί  το ΚΥΣΕΑ, ενώ αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας θα προεδρεύσει διυπουργικής σύσκεψης για το προσφυγικό

Η ΕΕ πρέπει να στηρίξει την Ελλάδα, τόνισε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντώνιο Γκουτιέρες στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό

Νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, καθώς χθες δεν επετεύχθη ομοφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων κυρίως για το ύψος του αντιτίμου συμμετοχής και του διαχωρισμού παλιών και νέων μελών.

Στην Αθήνα αύριο ο Επίτροπος οικονομικών  Πιέρ Μοσκοβισί

Στάση εργασίας σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, στις 12 θα πραγματοποιηθεί του ΕΔΟΕΑΠ σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ η Ένωση τονίζει ότι, η αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και οι παροχές των δημοσιογραφικών ταμείων, είναι αδιαπραγμάτευτες.

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον Κουρδικό και Τουρκικό λαό χθες Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις

Τρίχρονο κορίτσι το νέο θύμα της βίας στην έκρυθμη Τουρκία, δέχθηκε σφαίρα στην αγκαλιά της μητέρας της. Υπόθεση που «ξεπερνά τα τουρκικά σύνορα» χαρακτηρίζει ο Νταβούτογλου το μακελειό στην Άγκυρα

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τη δυνατότητα σχηματισμού συμμαχικής κυβέρνησης εμφανίστηκε ο ηττημένος των πορτογαλικών εκλογών και ηγέτης των Σοσιαλιστών, Αντόνιο Κόστα, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της χώρας, Καβάκο Σίλβα.

Άσυλο σε σύρους ακαδημαϊκούς προσφέρουν βρετανικά πανεπιστήμια, ζητούμενο, η ελευθερία της σκέψης

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου