Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 6-7-2015/07.30 πμ…. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… Ο λαός μίλησε… Εκκωφαντικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στη μνημονιακή λαίλαπα και στα ψευτοδιλήμματα των δανειστών και των εγχώριων συμμάχων τους. Με ποσοστό 61.31% είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στους Τοκογλύφους, έναντι του πενιχρού 38.69% που είπε ΝΑΙ. Ο χάρτης της Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε Πορτοκαλί. Ένα μεγάλο ΟΧΙ είπε και η Κορινθία με 61.84%. Δυστυχώς ουραγός στο Νομό ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με 55.79% στο ΟΧΙ (Ξυλόκαστρο 56.71%, Ευρωστίνη 53.27%), οι άλλοι Δήμοι του Νομού: Κορινθίων 64.49% στο ΟΧΙ, Βέλου – Βόχας 60.15% στο ΟΧΙ, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων 66.35% στο ΟΧΙ, Νεμέας 59.46% στο ΟΧΙ και Σικυωνίων 58.93% στο ΟΧΙ . Δυστυχώς το μικρότερο ποσοστό από τις Περιφέρειες της χώρας της Πελοποννήσου: Όχι 57,34%, ναι 42,66% …..




ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ… Ο λαός μίλησε… Εκκωφαντικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στη μνημονιακή λαίλαπα και στα ψευτοδιλήμματα των δανειστών και των εγχώριων συμμάχων τους.  Με ποσοστό 61.31% είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στους Τοκογλύφους, έναντι του πενιχρού 38.69% που είπε ΝΑΙ. Ο χάρτης της Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε Πορτοκαλί. Ένα μεγάλο ΟΧΙ είπε και η Κορινθία με 61.84%. Δυστυχώς ουραγός στο Νομό ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με 55.79% στο ΟΧΙ (Ξυλόκαστρο 56.71%, Ευρωστίνη 53.27%), οι άλλοι Δήμοι του Νομού:  Κορινθίων 64.49% στο ΟΧΙ, Βέλου – Βόχας 60.15% στο ΟΧΙ, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων 66.35% στο ΟΧΙ, Νεμέας 59.46% στο ΟΧΙ και Σικυωνίων 58.93% στο ΟΧΙ . Δυστυχώς το μικρότερο ποσοστό από τις Περιφέρειες της χώρας της Πελοποννήσου: Όχι 57,34%, ναι 42,66%

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες ότι -μετά τα τελευταία γεγονότα- ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, την Τετάρτη 8 Ιουλίου («το λυχνάρι του Αλαντίν»- Ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης) και την Δευτέρα 13 Ιουλίου («Λαϊκή βραδιά»- Ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης).

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι σεμινάρια κολύμβησης για όλους. Ξεκίνησαν τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και παράλληλα σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby Swimming). Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα Aqua Fitness για εφήβους και ενήλικες. Τα τμήματα θα συντονίζουν έμπειροι εκπαιδευτές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και θα είναι ολιγομελή.  Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου (Γ. Γιαννοπούλου 1 –Περιοχή «Σφαγεία» Κιάτο) από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 6.30΄έως 9.00΄ το απόγευμα.


Ο Λαός άλλαξε το ερώτημα και  απάντησε στο ερώτημα τι Ευρώπη θέλουμε, τόνισε  ο Αλέξης Τσίπρας, από τώρα σημείωσε η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ο δρόμος των μνημονίων. Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι, η εντολή του λαού δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη και σημείωσε πως η Ελλάδα θα προσέλθει και πάλι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, όπου θα βρίσκετε το θέμα του χρέους και οι ρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο.

Με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει μετά τις 10 το πρωί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των κρατών μελλών της Ευρωζώνης αύριο στις 6 το απόγευμα, μετά από αίτημα Μέρκελ και Ολάντ οι οποίοι συναντώνται απόψε στο Παρίσι.

Τηλεδιάσκεψη σήμερα  του Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ με Μάριο Ντράγκι, τον πρόεδρο του Γιούρωγκρουπ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Εμμένει στις εξωθεσμικές παρεμβάσεις ο Γέρουν Ντάισεμπλουμ, χαρακτήρισε λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ υπό το βάρος της σαρωτικής νίκης του ΟΧΙ, την παραίτηση του ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, χρέη προέδρου θα εκτελώ ο Ευάγγελος Μειμαράκης, ο οποίος δήλωσε ότι, θα προσέλθει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Ευρεία σύσκεψη με επίκεντρο το τραπεζικό σύστημα και τη ρευστότητα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, αποφασίστηκε ότι, οι τράπεζες θα λειτουργήσουν σήμερα όπως την Παρασκευή, δηλαδή κλειστές για το κοινό και θα εξυπηρετούνται μόνο οι συνταξιούχοι ενώ θα γίνονται δέκτες και καταθέσεις, το όριο αναλήψεων παραμένει στα 60 ευρώ. Η κατάσταση θα επανεξεταστεί σήμερα μετά και τη συνεδρίαση της ΕΚΤ

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν ένα ηχηρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς, τα τελεσίγραφα και την προσπάθεια τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το αποτέλεσμα δίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης, σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος

Η δημοκρατία απόψε  είναι η πρωταγωνίστρια  η Ελλάδα αποφάσισε στις κάλπες τόνισε μέσω twitter το Ισπανικό Podemos

Συμφωνία σε 48 ώρες όπως είχε δεσμευτεί ζήτησε από την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η Κυβέρνηση θα επιχειρήσει να μετατρέψει το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε Ναι στα μνημόνια υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Με τη φράση τώρα είναι η ώρα του πρωθυπουργού η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τις πρωτοβουλίες για επίτευξη συμφωνίας εντός 48 ωρών.

Ο λαός μίλησε ψηφίζοντας ΟΧΙ τόνισε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αποχή από τα ενημερωτικά Πάνελ του ΣΚΑΙ χθες και σήμερα αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας πρωτοφανή εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών, καθώς έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του Ναι.. αποχή από τις εκπομπές του ΣΚΑΙ και από τους ΑΝΕΛ.  

Ασθενής σεισμική δόνηση 4.1 Ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο θαλάσσιο χώρο Δυτικά της Ζακύνθου.

Κύμα καύσωνα θα αντιμετωπίσει αυτή την  Εβδομάδα η Ευρώπη  σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών , το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς Κελσίου., ενώ η Γαλλία έχει ήδη ενεργοποιήσει Εθνικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης.

Αίθριος  καιρός  με  Δυτικούς,  Νοτιοδυτικούς  άνεμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου