Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Πέμπτη 2-7-2015/07.30 πμ…. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. ΟΧΙ…. ΟΧΙ… Ήρθε η ώρα του λαού ήρθε η δικιά μας ώρα να απαντήσουμε… φτάνει πια τα μνημόνια… φτάνει πια οι Σόιμπλε… οι Ντάισεμπλουμ και τα εδώ τσιράκια τους… Ήρθε η ώρα της Αξιοπρέπειας και της ευθύνης … Ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας… Χωρίς τρόικες και κάθε είδους ντόπιους και ξένους επόπτες… Ήρθε η ώρα του Λαού… την Κυριακή Λέμε Όλοι ΟΧΙ.. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. Λέμε ΟΧΙ στην Υποταγή,,, ΟΧΙ στην ταπείνωση…ΟΧΙ στην εξαθλίωση… Φτάνει πια….. Καλό Βόλι….




.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας διοργανώνει, Κεντρική Εκδήλωση για το Δημοψήφισμα  της Κυριακής, σήμερα στις 8 το βράδυ έξω από το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Θα παρευρίσκονται οι Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η Βουλευτής Επικρατείας Αγλαΐα Κυρίτση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Τις πολύ κρίσιμες ώρες ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Συνιστά στους κλινικούς και εργαστηριακούς ιατρούς να συνταγογραφούν  και να εκτελούν μόνο τις βασικές και επείγουσες εξετάσεις μέχρι εξομάλυνση της κατάστασης.  Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας καλεί και συνιστά στα μέλη του να εξυπηρετούν στο διάστημα αυτό του ασθενείς αφιλοκερδώς  για όσους συμπολίτες μας αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών (Μηδενική απόδειξη Π.Υ). Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.»

Σήμερα στις 8 το βράδυ,  στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο, "ΤΑ ΌΧΙ ΤΟΥ ΚΙΆΤΟΥ" καλούν όλους στη συνέλευση  που θα συζητήσουμε το γιατί θα ψηφίσουμε  ΌΧΙ ΣΤΟ δημοψήφισμα της  Κυριακής 5 Ιουλίου .

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι σεμινάρια κολύμβησης για όλους. Ξεκίνησαν τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και παράλληλα σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby Swimming). Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα Aqua Fitness για εφήβους και ενήλικες. Τα τμήματα θα συντονίζουν έμπειροι εκπαιδευτές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και θα είναι ολιγομελή.  Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου (Γ. Γιαννοπούλου 1 –Περιοχή «Σφαγεία» Κιάτο) από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 6.30΄έως 9.00΄ το απόγευμα.


Η Ευρώπη αναμένει το αποτέλεσμα του Ελληνικού δημοψηφίσματος. Το ΟΧΙ δεν συνιστά ρήξη με τους εταίρους, διεμήνυσε η κυβέρνηση

Παραμένουμε στο τραπέζι της  διαπραγμάτευσης μέχρι τέλους, τόνισε στο διάγγελμα του  ο Αλέξης Τσίπρας, επέρριψε την ευθύνη για το κλείσιμο των τραπεζών στην επικράτηση ακραίων συντηρητικών κύκλων στην Ευρώπη 

Πυρά κατά των δανειστών από τον Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ επανέλαβε ότι, στόχος της κυβέρνησης παραμένει μια βιώσιμη συμφωνία στο Γιούρωγκρουπ της Δευτέρας.

Να μην ζητήσουν άμεση εξόφληση του δανείου της Ελλάδας, ζήτησε από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης ο Κλάους Ζωντανή

Το ΔΝΤ χαρακτήρισε προτεραιότητα του την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα.. Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά το χρέος λέει, η Κριστίν Λαγκάρντ

Η κυβέρνηση είπε ψέματα σε όλους, χρεοκόπησε τη χώρα και τώρα παρακαλάει για νέο μνημόνιο, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς

Ολόκληρες οι συντάξεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων, σύμφωνα με το υπουργείο εργασίας

Σήμερα ο οριστικός πίνακας κατάταξης των ανέργων σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα με πλήρη απασχόληση

Μέχρι 17 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών για τις Πανελλαδικές.


Τουλάχιστον 20 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν σε επιθέσεις στο Βόρειο Σινά της Αιγύπτου και 40 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας. Σύμφωνα με άλλες πηγές, τουλάχιστον 11 Aιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιθέσεις που εξαπέλυσαν ένοπλοι εναντίον πέντε σημείων ελέγχου στην περιοχή.

Ο Ομπάμα ανακοίνωσε την αποκατάσταση διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα, ανοίγει νέο κεφάλαιο

Αέριο τέλος στην Ουκρανία από τη Ρωσία - Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στην Ευρώπη, διαβεβαιώσεις από Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Αίθριος καιρός με  Βόρειους  άνεμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου