Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 1-7-2015/07.30 πμ…. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. ΟΧΙ…. ΟΧΙ… Ήρθε η ώρα του λαού ήρθε η δικιά μας ώρα να απαντήσουμε… φτάνει πια τα μνημόνια… φτάνει πια οι Σόιμπλε… οι Ντάισεμπλουμ και τα εδώ τσιράκια τους… Ήρθε η ώρα της Αξιοπρέπειας και της ευθύνης … Ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας… Χωρίς τρόικες και κάθε είδους ντόπιους και ξένους επόπτες… Ήρθε η ώρα του Λαού… την Κυριακή Λέμε Όλοι ΟΧΙ.. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. Λέμε ΟΧΙ στην Υποταγή,,, ΟΧΙ στην ταπείνωση…ΟΧΙ στην εξαθλίωση… Φτάνει πια….. Καλό Βόλι….





Το Συνεταιριστικό Παντοπωλείο/Καφενές «Αλλότροπον» σας προσκαλεί στο χώρο του στην Κολιάτσου 102, Κόρινθος, σήμερα  στις 8 το βράδυ στην 5η γιορτή γης, με θέμα «δίκοκκο σιτάρι/Ζέα» με τον ο Αναστάσιο Κακοσαίο. Ερωτήματα κλειδιά: α) ζέα μύθος ή πραγματικότητα; β) πόσες ποικιλίες υπάρχουν; γ) η θρεπτική αξία του; Είσοδος ελεύθερη.

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι σεμινάρια κολύμβησης για όλους. Ξεκίνησαν τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και παράλληλα σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby Swimming). Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα Aqua Fitness για εφήβους και ενήλικες. Τα τμήματα θα συντονίζουν έμπειροι εκπαιδευτές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και θα είναι ολιγομελή.  Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου (Γ. Γιαννοπούλου 1 –Περιοχή «Σφαγεία» Κιάτο) από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 6.30΄έως 9.00΄ το απόγευμα.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοίνωσε τη λειτουργία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η Διάρκεια θα είναι 12 μήνες.  Μαθήματα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.  Σύνδεση με την αγορά εργασίας.     Χαμηλά δίδακτρα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Έως 30 Ιουνίου. Πληροφορίες στη Γραμματεία ΠΜΣ του (Λ.Αθηνών & Αριστοτέλους 1, 20100, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, email: pedis@uop.gr, κ. Έλενα Μαρκούτση και κ. Κατερίνα Δούνδη).


Νέα προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Γιούρωγκρουπ το μεσημέρι, προηγήθηκε η Ελληνική πρόταση για συμφωνία με ορίζοντα διετίας

Οι υπουργοί οικονομικών απέρριψαν το αίτημα για μικρή παράταση του υφιστάμενου προγράμματος που έληξε τα μεσάνυχτα

Το ΔΝΤ δεν έλαβε πρωτοβουλία να αναστείλει την πληρωμή της δόσης, πάντως η Τράπεζα της Ελλάδος κατέθεσε αίτημα στην ΕΚΤ να επεκταθεί το Όριο Έκτακτης Ρευστότητας

Ζητούμενο μια βιώσιμη συμφωνία για όλους, λέει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Συζητάμε τις νέες Ελληνικές προτάσεις, αλλά το αίτημα για νέο πακέτο στήριξης θα εξεταστεί μετά το δημοψήφισμα, δήλωσε ο Ντάισεμπλουμ

Νέα ηχηρή παρέμβαση από τον Αμερικανό υπουργό οικονομικών, ζητεί από τους Ευρωπαίους ομολόγους του ένα ρεαλιστικό συμβιβασμό για τις Ελληνικές μεταρρυθμίσεις και το χρέος, για να αποτραπεί η αστάθεια στις αγορές.

Το δίλλημα του δημοψηφίσματος είναι ναι η όχι  στο ευρώ και στην Ευρώπη, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ανοίγουν σήμερα και για 3 ημέρες τα 1000 υποκαταστήματα τραπεζών για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, όσοι δεν έχουν κάρτες θα μπορούν να κάνουν ανάληψη έως 120 ευρώ.

Σήμερα καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ, μισή σύνταξη θα καταβάλει ο ΟΑΕΕ

Επάρκεια στην της αγοράς σε φάρμακα, τρόφιμα και καύσιμα, .χωρίς ανατιμήσεις και υπερτιμολογήσεις διαβεβαιώνει η κυβέρνηση 

Βροχερός καιρός με  Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς  άνεμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου