Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 27-7-2015/07.30 πμ…. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ενημερώνει ότι, από σήμερα, διευρύνει το εύρος των κοινωνικών υπηρεσιών που ήδη παρέχει, με την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Στο πλαίσιο αυτό, και με τη συνδρομή του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, ο Δήμος ενέταξε στο δυναμικό του εξειδικευμένη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες (δωρεάν συνεδρίες) απευθύνονται σε όλους τους δημότες και κατοίκους της περιοχής (έφηβοι, γονείς, άτομα τρίτης ηλικίας κ.λ.π.) και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8.30 έως τις 11.30, με την αρμόδια κα Θ. Κορωνιώτη στο 27433 60201….





Με 31 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  αύριο  στις  8μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα :  7.Περί δημοσιοποίησης φακέλου τροποποίησης περιβαλλοντικής αδειοδότησης έργου «Νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου – Πατρών, τμήμα από ΧΘ 0+000 έως 47+600» Νομού Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως προς την περιβαλλοντική αδειοδότηση του λατομείου-δανειοθαλάμου στη θέση ΧΟΝΤΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ Καμαρίου Δήμου Ξυλοκάστρου.

Αύριο στις 8μιση το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο, το Ε.Π.Α.Μ. Κιάτου διοργανώνει  εκδήλωση ομιλία με θέμα  «3ο  Μνημόνιο η Μόνη Λύση ???» Ομιλητές: Δημήτρης Καζάκης Γενικός Γραμματέας του Ε.Π.Α.Μ και Γιάννης Αθανασιάδης.

Απόψε στις 9  το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο. Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παρουσιάσει για 2η μέρα, την κωμωδία του Ζωρζ Φειντώ «Υπεράνω … πάσης Απιστίας» σε συντονισμό και σκηνοθετική επιμέλεια Δαούση Ανδρέα. Παίζουν : Ανδρέας Δαούσης, Κώστας Μαζαράκης, Δημήτρης Εξαδάκτυλος, Σπύρος Παρισιάδης, Μαρί Χατζηδημητρίου, Κατερίνα Κριτσώνη, Σοφία Διαμαντοπούλου, Ελένη Κορωνιώτη, Μαριλένα Κοντογιάννη. Είσοδος ελεύθερη

Αύριο στις 9  το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο. Θεατρική παράσταση «Χωρίζουμε λέμε…» με τους Ρήγα Αλέξανδρο, Μπέσυ  Μάλφα και Ρένο Χαραλαμπίδη.  Είσοδος 15€/12€παιδικό, ανέργων, φοιτητικό, ΑΜΕΑ


Η  Σχολική Επιτροπή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου    Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  Λυκείου  και Γυμνασίου   Δερβενίου. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του  Λυκείου  Δερβενίου   στις  31  Ιουλίου  ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 10:00. πληροφορίες τηλ. 2743360213 (αρμόδια υπάλληλος κ. Δρούγκα)


Αύριο ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής οικονομίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Στόχος να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές – τοκογλύφους έως τις 20 Αυγούστου, ώστε να μην πάει η χώρα σε 2ο δάνειο γέφυρα.

Η συμφωνία που έχουμε δεν είναι η συμφωνία που θέλαμε και που έχει ανάγκη η ίδια η Ευρώπη, τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης

Συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 7μιση το απόγευμα στον Πανελλήνιο σε εκδήλωση της ιστοσελίδας Iskra. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News  ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι, στηρίζει την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο εξελέγει από τον Ελληνικό λαό και όχι για να συνάπτει νέα  μνημόνια και να τα εφαρμόζει.  

Τα προβλήματα για τις επιχειρήσεις από το Capital Control θα αντιμετωπιστούν με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, εκτιμά ο υπουργός Δημήτρης Μάρδας.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12 το μεσημέρι το Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος

Έκτακτη σύγκλιση του ΝΑΤΟ αύριο μετά από αίτημα της Τουρκίας, προκειμένου να συζητηθούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και Κούρδων Ανταρτών στο Βόρειο Ιράκ.

Νεκρός αστυνομικός κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών της άκρας Αριστεράς στην Κωνσταντινούπολη. 

Μαχητικά F-16 της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας βομβάρδισαν θέσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο βόρειο Ιράκ, γνωστοποίησαν πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Μαρουά του βόρειου Καμερούν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί μέσα σε ένα μπαρ στη συνοικία Πον Βερ.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε  γυναίκα καμικάζι σε κατάμεστη αγορά της πόλης Νταματούρου, στη βορειοανατολική Νιγηρία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Το χρυσό μεταλλείο κατέκτησε η Αμαλία Τσιάβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ-23 που διεξάγεται στη Βουλγαρία

Αίθριος  καιρός  με  πολύ  υψηλές  θερμοκρασίες  και Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς άνεμους  3 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου