Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 20-7-2015/07.30 πμ…. Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προβλέπει για σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε Κορινθία, Αργολίδα, Αττική και Εύβοια. Σε ύφεση όλες οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε Ζάκυνθο, Αιτωλοακαρνανία και Αργολίδα….





Σήμερα στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης, η Ετήσια χορευτική βραδιά του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Σωματείου «Έκφραση». Υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων Τζένη Κούτρη - Καβέτσου. Είσοδος 3€

Την Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, το ΚΑΠΗ γιορτάζει τα 30   του χρόνια, «30 χρόνια ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου». Αφήγηση: Ελίνα Μενούνου. Δ/νση χορωδίας – πιάνο: Μάρα Χατζηαποστόλου. Μπουζούκι : Γιάννης Κιμπιζής. Δασκάλα χορού: Αναστασία Συρίου. Θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν την παράσταση για παιδιά, «Ο μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος :10€/6€ για ανέργους

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ  στο «Ρέμα των Μύλων» στη Ζάχολη. Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, «Μουσικές περιπλανήσεις, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια». Η Σολίστ πιάνου Κατερίνα Γκόλγκαρη και οι τραγουδίστριες Γιώτα Τσαγκάρη και Μαρία Αγγέλη συμπράττουν σε υπέροχες μουσικές περιπλανήσεις γνωστών Ελλήνων Συνθετών. Είσοδος ελεύθερη


Η  Σχολική Επιτροπή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου    Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  Λυκείου  και Γυμνασίου   Δερβενίου. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του  Λυκείου  Δερβενίου   στις  31  Ιουλίου  ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 10:00. πληροφορίες τηλ. 2743360213 (αρμόδια υπάλληλος κ. Δρούγκα)

H παιδική εξοχή-κατασκήνωση Η΄ Κορίνθου (Κλημεντίου) στο Κλημέντι Κορινθίας θα λειτουργήσει φέτος από το Δήμο Σικυωνίων. Η παιδική εξοχή – κατασκήνωση για το έτος 2015 θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 6 -16 ετών (έτος γέννησης 1999 – 2009), για μία κατασκηνωτική περίοδο, από 9 έως 23 Αυγούστου 2015. Οι εγγραφές θα γίνονται από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια του παιδιού,  στο Δημαρχείο Κιάτου, Τμήμα Κοιν. Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού (Γραφείο 6) έως 24 Ιουλίου,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27423 60117 (κα Γκαβάγια Γεωργία). Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Στυμφαλίας και Φενεού μπορούν να απευθύνονται επίσης στο Δημοτικό Κατάστημα Καλλιάνων και Γκούρας αντίστοιχα, το ίδιο χρονικό διάστημα.


Πολιτικό τριήμερο θρίλερ ξεκάνει σήμερα, στην Αθήνα αναμένονται τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, μεθαύριο Τετάρτη ψηφίζεται το 2ο προαπαιτούμενο νομοσχέδιο για τη νέα συμφωνία. Στις διατάξεις του, αλλαγές στο ασφαλιστικό, ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΙΕ, ίδρυση του ταμείου διαχείρισης των ιδιωτικοποιήσεων της ακίνητης περιουσίας, κατάργηση των φορολογικών προνομίων στους αγρότες και πολλά άλλα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης για αλλαγές στις προθεσμίες αποπληρωμής του Ελληνικού χρέους η μείωση των επιτοκίων, άφησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

Ανοίγουν οι τράπεζες διατηρούνται ωστόσο τα Capital Control.  Η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη διευκρίνισε ότι, από σήμερα έως την Παρασκευή 24 Ιουλίου θα μπορεί κάποιος να πάρει τα 60 ευρώ, σωρευτικά 300 ευρώ και από το Σάββατο ξεκάνει η νέα εβδομάδα που στο τέλος της μπορεί να πάρει ο καθένας σωρευτικά 420 ευρώ.  Ελεύθερες από σήμερα και οι τραπεζικές θυρίδες.

Ανατιμήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες φέρνει η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ που ξεκινά από σήμερα

Παρατείνεται έως το τέλος Αυγούστου η ημερομηνία πληρωμής της 1ης δόσης του φόρου από τις φωτεινές υφολογικές δηλώσεις.

Έως τις 26 Αυγούστου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, έως 20 Αυγούστου για επιχειρήσεις

Συνεδριάζει σήμερα το άτυπο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ υπό τον Ευάγγελο Μειμαράκη.

«Κόκκινος συναγερμός» στην Ιταλία: Πάνω από 160 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Κάμψη στην απήχηση του Podemos δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών στην Ισπανία, με τα δύο «παραδοσιακά» κόμματα να εμφανίζονται να προπορεύονται.

Η σημαία της Κούβας  κυματίζει από τα μεσάνυχτα έξω από τη διπλωματική αποστολή της χώρας στην Ουάσινγκτον, για πρώτη φορά από το 1961. Την ίδια ώρα, στην Αβάνα  ανοίγει ξανά η αμερικανική πρεσβεία.

Αίθριος  καιρός  με υψηλές θερμοκρασίες  και  Βόρειους, Βορειοανατολικούς  άνεμους  2  -  4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου