Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τρίτη 14-7-2015/07.30 πμ…. Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, αναφέρει μεταξύ άλλων. «Η χώρα οδηγείται στην ταπείνωση και σε μια τραγωδία με ένα τρίτο μνημόνιο το οποίο οδηγεί σε κατάλυση της κυριαρχίας της, σε υποθήκευση και ξεπούλημα του πλούτου της, σε μια τεράστια φτωχοποίηση της κοινωνίας, σε συμπίεση των μικρομεσαίων, σε χτύπημα της πρωτογενούς παραγωγής. Εάν υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα η Ελλάδα σύντομα θα έχει περισσότερους φτωχούς, περισσότερα λουκέτα και κυριαρχία των πολυεθνικών, περισσότερους υπερχρεωμένους Έλληνες που θα κινδυνεύει η περιουσία τους. Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από όσους με εμπιστεύτηκαν, για όσα έκανα μα κυρίως για όσα δεν έκανα για να αποτραπεί αυτή η κατάληξη. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και η οποία θα με συνοδεύει.... Σύντομα θα παραιτηθώ, μέχρι τότε υπόχρεωσή μου να ψηφίζω "όχι" στη φτώχεια και τη λεηλασία.... Τέλος, το μέγεθος της επίθεσης που δέχεται η χώρα αλλά και τα μεγάλα αποθέματα αντίστασης και αξιοπρέπειας είμαι βέβαιος πως θα εντείνουν τους αγώνες, την αλληλεγγύη και την οργάνωση του λαού μας για να ξαναπάρουμε την χώρα και το μέλλον μας πίσω....» Παράδειγμα προς μίμηση και για τους Κορίνθιους Βουλευτές και όχι μόνο …..




Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, αναφέρει μεταξύ άλλων.  «Η χώρα οδηγείται στην ταπείνωση και σε μια τραγωδία με ένα τρίτο μνημόνιο το οποίο οδηγεί σε κατάλυση της κυριαρχίας της, σε υποθήκευση και ξεπούλημα του πλούτου της, σε μια τεράστια φτωχοποίηση της κοινωνίας, σε συμπίεση των μικρομεσαίων, σε χτύπημα της πρωτογενούς παραγωγής. Εάν υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα η Ελλάδα σύντομα θα έχει περισσότερους φτωχούς, περισσότερα λουκέτα και κυριαρχία των πολυεθνικών, περισσότερους υπερχρεωμένους Έλληνες που θα κινδυνεύει η περιουσία τους. Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από όσους με εμπιστεύτηκαν, για όσα έκανα μα κυρίως για όσα δεν έκανα για να αποτραπεί αυτή η κατάληξη. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και η οποία θα με συνοδεύει.... Σύντομα θα παραιτηθώ, μέχρι τότε υπόχρεωσή μου να ψηφίζω "όχι" στη φτώχεια και τη λεηλασία.... Τέλος, το μέγεθος της επίθεσης που δέχεται η χώρα αλλά και τα μεγάλα αποθέματα αντίστασης και αξιοπρέπειας είμαι βέβαιος πως θα εντείνουν τους  αγώνες, την αλληλεγγύη και την οργάνωση του λαού μας για να ξαναπάρουμε την χώρα και το μέλλον μας πίσω....»  Παράδειγμα προς μίμηση και για τους Κορίνθιους Βουλευτές  και όχι μόνο

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στα πλαίσια του Ε.Π. «Επισιτιστική  και βασική Υλική συνδρομή για τους απόρους» και της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Κορινθίας, Καλεί τους δυνητικά δικαιούχους που κατοικούν στα όρια του Δήμου να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις  έως τις 5 Αυγούστου στα ΚΕΠ Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, όπου θα μπορούν να παίρνουν τις σχετικές πληροφορίες. Τηλ. 2743360305 -  2743360306  - 2743030092 - 2743030092 και 2743360200. ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις υπηρεσίες των δήμων αποφάσισε για αύριο, ημέρα ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων, η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα, ακυρώνονται οι παρακάτω  προγραμματισμένες  εκδηλώσεις : Σήμερα Τρίτη: Θεατρική παράσταση «Χωρίζουμε λέμε…» (θέατρο Β. Γεωργιάδης)

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου παρουσιάζει φέτος (καλοκαίρι 2015) το θεατρικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη « Ο Ήχος του Όπλου»», σε σκηνοθεσία του Χ. Τσίρτση. Οι παραστάσεις θα  δοθούν στις 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Ιουλίου στον διαμορφωμένο, ειδικά για την παράσταση, προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Χιλιομοδίου.

Στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, πραγματοποιείται για 18η χρονιά, η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση που ξεκίνησε ήδη θα συνεχιστεί και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα έως και την 2α Αυγούστου. Η έκθεση-θεσμός, προβάλει τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και συγκεντρώνει παραγωγούς, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς, βιοτέχνες, καλλιτέχνες και εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Πελοπόννησο, με στόχο τη γνωριμία των χιλιάδων επισκεπτών της Επιδαύρου με τα προϊόντα της Πελοποννησιακής γης και τη μύησή τους στο πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύει ο αγροτουρισμός.


Η κυβέρνηση καλείται να ψηφίσει ως αύριο τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους πιστωτές - τοκογλύφους

Πυρετός συσκέψεων  με τον πρωθυπουργό για την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων

Σιβυλλική δήλωση Καμμένου μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Θα προχωρήσουμε μαζί αλλά δεν μπορούμε να  συναινέσουμε με την πρόταση των δανειστών σημείωσε.

Σήμερα το πρωί οι κρίσιμες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Άγνωστη η στάση που θα κρατήσουν οι διαφωνούντες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα εργασίας για βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση της Ελλάδας συγκρότησε το Γούρωγκρουπ, τόνισε ο Γέρουν Ντάισεμπλουμ που επανεξελέγει πρόεδρος του

Ικανοποιημένοι για την συμφωνία δήλωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Λευκός Οίκος.

Το ΔΝΤ δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει στην προσπάθεια που ανέλαβε η Ε.Ε

ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ φέρονται να στηρίζουν τη συμφωνία, κατά ΚΚΕ και ΧΑ. 

Παρατείνεται έως και αύριο η τραπεζική αργία καθώς η ΕΚΤ διατήρησε αμετάβλητη την έκτακτη ρευστότητα

Έκτακτοι έλεγχοι σε νευραλγικούς φορείς που διενεργούν διαγωνισμούς

Συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή χθες στο Σύνταγμα υπέρ του ΟΧΙ συμμετείχε και η ΑΔΕΔΥ που προανήγγειλε 24ωρη απεργία για αύριο, απεργία και των Φαρμακοποιών αύριο, διαφωνούν και θα παραμείνουν ανοιχτά τα Φαρμακεία  διευρυμένου ωραρίου.

Από σήμερα  στα ΚΕΠ τα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους της Αγροτικής Εστίας,

Αίθριος  καιρός  με  άνοδο της θερμοκρασίας και Βορειοδυτικούς,  Βόρειους  άνεμους  1  -  4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου