Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 13-7-2015/07.30 πμ…. Βάστα Ρόμελ… Βάστα Τσίπρα… Μην ξεχάσεις το ΟΧΙ του 61.3% και μην το προδώσεις… Στείλε τους τοκογλύφους εκεί που τους αξίζει… Η Ελλάδα έχει περάσει δύσκολα και δεν μας πτοούν οι εκβιασμοί της Ευρωπαϊκής συμμορίας και Σια. Εάν επιμένουν στις «Φρικαλέες» απαιτήσεις τους κλειστούς την πόρτα και γύρισε πίσω περήφανος και με αξιοπρέπεια, όπως επανειλημμένα έχεις δηλώσει… Ο υπερήφανος λαός θα σε στηρίξει για μια ακόμα φορά…διαφορετικά θα σε στείλει στον Καιάδα που έστειλε τους προηγούμενους Μνημονιακούς πρωθυπουργούς και πολύ σύντομα μάλιστα… Μην μας παραδώσεις δεμένους χειροπόδαρα στη συμμορία των Μερκελοσόιμπλε Βρυξέλες και Σια..…. Έντιμος συμβιβασμός δεν σημαίνει παράδοση άνευ όρων…





Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2011, για την προώθηση μιας εναλλακτικής οικολογικής φιλοσοφίας για τη μετακίνηση στην πόλη, θέτει και πάλι σε λειτουργία τον ποδηλατικό σταθμό στο Ξυλόκαστρο. Δημότες και επισκέπτες, έχουν στη διάθεση τους 40 ποδήλατα πόλης τα οποία μπορούν να τα δανείζονται από το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στο Ξυλόκαστρο, το πρωί 9.00-13.45 και το απόγευμα 18.00—21.45 καθημερινά, έχοντας μόνο την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Καλούνται οι συνδημότες, αλλά και οι επισκέπτες, να επιλέγουν το ποδήλατο για τη μετακίνησή τους, αστικά και περιαστικά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της συνείδησης για τη χρήση του ως οικολογικού μέσου μεταφοράς.

Σήμερα στις 11 το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο, οι βουλευτές του νομού θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα, ακυρώνονται οι παρακάτω  προγραμματισμένες  εκδηλώσεις : Σήμερα Δευτέρα: Λαϊκή  βραδιά με τους Τάκη Καραμάνη, Μαργαρίτη Παγώτση και Πέτρο Σκάρο στο Ανοιχτό θέατρο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Αύριο Τρίτη: Θεατρική παράσταση «Χωρίζουμε λέμε…» (θέατρο Β. Γεωργιάδης)

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου παρουσιάζει φέτος (καλοκαίρι 2015) το θεατρικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη « Ο Ήχος του Όπλου»», σε σκηνοθεσία του Χ. Τσίρτση. Οι παραστάσεις θα  δοθούν στις 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Ιουλίου στον διαμορφωμένο, ειδικά για την παράσταση, προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Χιλιομοδίου.

Στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, πραγματοποιείται για 18η χρονιά, η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση που ξεκίνησε ήδη θα συνεχιστεί και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα έως και την 2α Αυγούστου. Η έκθεση-θεσμός, προβάλει τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και συγκεντρώνει παραγωγούς, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς, βιοτέχνες, καλλιτέχνες και εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Πελοπόννησο, με στόχο τη γνωριμία των χιλιάδων επισκεπτών της Επιδαύρου με τα προϊόντα της Πελοποννησιακής γης και τη μύησή τους στο πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύει ο αγροτουρισμός.



Θυελλώδης η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής με 3 διακοπές και με τον πρωθυπουργό να τελεί υπό ασφυκτικό κλοιό, μετά την άκαμπτη στάση της Γερμανίας, τις συνεχείς αντιρρήσεις της Καγκελαρίου και τις απρόβλεπτες απαιτήσεις που έχουν προβληθεί

Εμπλοκή σε 3 ζητήματα, βασικό τα προαπαιτούμενα να νομοθετηθούν εντός τριημέρου, ο μηχανισμός σταθερότητας δεν μπορεί να δανειοδοτήσει χώρα με μη βιώσιμο χρέος, η Ελλάδα καλείται να λάβει επειγόντως μέτρα για τη μείωση του.

Η ΕΚΤ δεν αυξάνει την ρευστότητα χωρίς απόφαση η ρητή δήλωση για θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης.

Στη διάρκεια και των 3 διακοπών ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με Μέρκελ, Ολάντ και Τούσκ.

Με στόχο την προσέγγιση στα ανοιχτά θέματα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε με Βόλφγκαν Σόιμπλε και Μισέλ Σαπέν

Αγκάθια παραμένουν το χρέος, η συμμετοχή του ΔΝΤ, η ρευστότητα των Τραπεζών και το υπό σύσταση ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Για να είναι βιώσιμη μια συμφωνία πρέπει να σέβεται στοιχειωδώς τον Ελληνικό λαό, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας τηλεφωνικά με τον Αμερικανό υπουργό οικονομικών.

Βασική επιδίωξη της Ελληνικής πλευράς   η ΕΚΤ να λάβει το μήνυμα ότι, η Ελλάδα οδεύει προς συμφωνία για νέο πρόγραμμα

Το Γιούρωγκρουπ διαβίβασε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης πακέτο μεταξύ 82 και 86 δισεκ. ευρώ για τις δανειοδοτικές ανάγκες της χώρας

Θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρούμε μια λύση, δήλωσε ο Ζάν Κλόντ Γιούνγκερ

«Κατάλογο με φρικαλεότητες» χαρακτηρίζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τα μέτρα που ζητεί το Eurogroup να κάνει αποδεκτά η Ελλάδα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «ηθελημένη ταπείνωση» της χώρας.

Διαψεύδει η πρόεδρος της Βουλής δημοσιεύματα περί παραίτησης της.

Ελεύθερος παλαιστίνιος κρατούμενος έπειτα από δύο μήνες απεργίας πείνας, στη φυλακή για έναν χρόνο

Απέδρασε ξανά από φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μεξικό βαρόνος ναρκωτικών, μέσω τούνελ 1,5 χλμ. στο κελί του

Αίθριος  καιρός  με Ανατολικούς,  Νότιους  άνεμους  1  -  3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου