Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 30-9-2014/ 07.30 πμ…… Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει, σε επανάληψη, δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του κυλικείου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής ,στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου (Λ. Φραντζή 2 – ισόγειο ) στις 16 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Πληροφορίες, τηλ.2743 3 60205 (κ. Ανδρικοπούλου Παναγιώτα)……



Ερώτηση προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καταστήματα της Δ.Ε.Η. Κορινθίας κατέθεσε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας υπογραμμίζει πως το κατάστημα πωλήσεων Δ.Ε.Η. Κορίνθου καθώς και τα υπαγόμενα σε αυτό καταστήματα Κιάτου και Ξυλοκάστρου απασχολούν σήμερα 16 υπαλλήλους εκ των οποίων οι δέκα καλούνται να εξυπηρετήσουν το σύνολο των 131.000 πελατών της εταιρίας. Οι υπάλληλοι καλούνται επίσης να εργαστούν σε χώρους ακατάλληλους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές δυσκολίες τόσο στη διασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών όσο και στην εικόνα των καταστημάτων.

Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή στις  6μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
+++++++

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις και σήμερα σε τράπεζες με αίτημα την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, σήμερα λήγει η προθεσμία καταβολής της 1ης δόσης, ως τις 8 και μισή το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα των ΕΛΤΑ, ουρές και ταλαιπωρία για τους πολίτες στα γκισέ των τραπεζών

Πρόταση νόμου για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίου επίπεδα καταθέτει ως την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι το ραντεβού Σαμαρά Βενιζέλου, επαφές χθες του πρωθυπουργού με τον Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος είχε σειρά συσκέψεων με υπουργούς εν όψη έναρξης των διαβουλεύσεων με τους δανειστές.

Η τρόικα έρχεται για να ισοπεδώσει τις προσδοκίες της κυβέρνησης που παραμένει εγκλωβισμένη στην υλοποίηση του μνημονίου, σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

Πανικό στην συγκυβέρνηση προκαλεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και το προβάδισμα έναντι της ΝΔ, να αποκλείσει τα σενάρια προώρων εκλογών το Νοέμβριο, επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου. Οι εκλογές δεν μπορούν να αποκλειστούν, εκτίμησε στον αντίποδα ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης.

Προσφυγή στα αρμόδια όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο για την παραβίαση την τελευταία τετραετία μεγάλου αριθμού κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, κατέθεσε η ΓΕΣΕΕ

Κατατέθηκε  στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Προκαταρτική εξέταση για τους 5 Δημάρχους που αρνούνται τις απολύσεις εργαζομένων με πρόσχημα τον επανέλεγχο των συμβάσεων, ζήτησε η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη

Νόμιμες για λόγους δημοσίου συμφέροντος είναι σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ οι μειώσεις μισθών στους υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών. (οι περικοπές στους δικούς τους μισθούς ήταν παράνομες… δικαιοσύνη αλά καρτ…)

Αύριο θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 696.350 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει

Σήμερα η έναρξη των εργασιών κατεδάφισης 12 οικισμών του καταυλισμού Ρομά στο Χαλάνδρι, έντονες αντιδράσεις από τους Ρομά, από την Τοπική Αρχή, τοπικούς φορείς και Συλλογικότητες της Αριστεράς

Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, σε ένδειξη πένθους, μετά το θάνατο του οπαδού του Εθνικού.

Τουλάχιστον 15 νεκροί στην Ανατολική Ουκρανία, στη χειρότερη αιματοχυσία μετά την έναρξη της εκεχειρίας πριν από 3 εβδομάδες.

Τουλάχιστον 211 τζιχαντιστές και 22 πολίτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη, πριν από μία εβδομάδα, των αεροπορικών πληγμάτων στη Συρία από τον διεθνή συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τουρκικά άρματα στη συριακή μεθόριο, μάχη και στην «πόρτα» της Βαγδάτης, προς δράση κατά των τζιχαντιστών

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτή την προσφυγή της κυβέρνησης κατά του νόμου της καταλανικής Βουλής με τον οποίο προκηρύχθηκε δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στις 9 Νοεμβρίου. Η εφαρμογή του νόμου και το στήσιμο της κάλπης αναστέλλονται για περίοδο έως 5 μήνες.

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ εμφανίζονται εκατοντάδες διαδηλωτές, αψηφώντας το κάλεσμα των Αρχών να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις τους.

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου