Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτέρα 22-9-2014/ 07.30 πμ…… Με μια ανάρτηση στο Facebook, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απάντησε σε όσους «μπερδεύουν την "αξιολόγηση" με τα πλαστά πτυχία», αναφερόμενη στα όσα λέγονται για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Η κυρία Δούρου υποστηρίζει ότι όσοι έχουν μιλήσει τα τελευταία χρόνια για εφεδρεία-κινητικότητα-διαθεσιμότητα-αξιολόγηση-απολύσεις, «είναι οι ίδιοι που φέρνουν καραβιές τους συμβούλους στα γραφεία τους», ενώ υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο έλεγχος για τα πλαστά πτυχία διενεργείται βάσει του νόμου από τις Διευθύνσεις Διοικητικού των δημοσίων υπηρεσιών. «Η κάλυψη πλαστογράφων αποτελεί ειδικότητα όλων όσοι - επί 40 και πλέον χρόνια - έστηναν το πελατειακό τους κράτος στο δημόσιο», αναφέρει η περιφερειάρχης Αττικής, και προσθέτει ότι ειδικότητα των ίδιων «είναι και η εκτόξευση λάσπης ότι δήθεν όσοι απορρίπτουμε την κατ’ όνομα “αξιολόγηση”, καλύπτουμε πλαστογραφίες και παραποιημένα πτυχία»….




Με μια ανάρτηση στο Facebook, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απάντησε σε όσους «μπερδεύουν την "αξιολόγηση" με τα πλαστά πτυχία», αναφερόμενη στα όσα λέγονται για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.  Η κυρία Δούρου υποστηρίζει ότι όσοι έχουν μιλήσει τα τελευταία χρόνια για εφεδρεία-κινητικότητα-διαθεσιμότητα-αξιολόγηση-απολύσεις, «είναι οι ίδιοι που φέρνουν καραβιές τους συμβούλους στα γραφεία τους», ενώ  υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο έλεγχος για τα πλαστά πτυχία διενεργείται βάσει του νόμου από τις Διευθύνσεις Διοικητικού των δημοσίων υπηρεσιών. «Η κάλυψη πλαστογράφων αποτελεί ειδικότητα όλων όσοι - επί 40 και πλέον χρόνια - έστηναν το πελατειακό τους κράτος στο δημόσιο», αναφέρει η περιφερειάρχης Αττικής, και προσθέτει ότι ειδικότητα των ίδιων «είναι και η εκτόξευση λάσπης ότι δήθεν όσοι απορρίπτουμε την κατ’ όνομα “αξιολόγηση”, καλύπτουμε πλαστογραφίες και παραποιημένα πτυχία».

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και η  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, θα υλοποιήσουν "Εκπαιδευτικά Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων"  Τοπικής Εμβέλειας. Αιτήσεις, πληροφορίες και εγγραφές στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) (εντός του ΚΕΠ Κιάτου). τηλ.: 2742360213   &  2742360117 ,  e-mail: kdvm104@gmail.com Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι:   Παρασκευή 10 – 10 – 2014  Ώρες:  10:00 πμ. –  12:00 μμ . Θα Τηρηθεί Σειρά Προτεραιότητας! Τα προγράμματα, εκτός από την πόλη του Κιάτου, θα υλοποιηθούν και στις Δημοτικές Ενότητες Στυμφαλίας και Φενεού, εφόσον δημιουργηθούν αντίστοιχα τμήματα

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις. «Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με τη συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου,  επισκέφτηκε στο γραφείο του, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ταγαρά Νικόλαο.»…. «Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 10:30 π.μ. ο Αξιότιμος Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας κ. Ευάγγελος Τζιαβός» (τώρα μάλιστα...!!!)

Με 36 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  6μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
+++++++

Καταρρέουν και οι τελευταίες ελπίδες της κυβέρνησης για υποστήριξη της αφήγησης της περί εξόδου από τα μνημόνια και κουρέματος του χρέους. Σύμφωνα με το Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τις επιδόσεις της Ελλάδας στο μέτωπο της φοροδιαφυγής και αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα θέσει κατά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας αύριο, ενώ ήδη ο Κλάους Ρέκλιν, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι, δεν υπάρχει πιθανότητα για κούρεμα του χρέους.  Ούτε κουβέντα για παροχές δεν θέλει να ακούσει από Σαμαρά η κ. Μέρκελ, διαβεβαιώνουν στελέχη της Γερμανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής. Γερμανικές επικρίσεις για τις πρωτοβουλίες  χαλάρωσης  από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο κ. Σαμαράς κατευθύνεται ως ικέτης στην κα. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκεια της, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινάει  μεγάλη   καμπάνια για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από δεκάδες Δημοτικές  Κινήσεις, Εργατικά Σωματεία, Κινήσεις Πολιτών και Συλλογικότητες της Αττικής. Πρώτη παρέμβαση η Θανατική ημέρα παρέμβασης στις ΔΟΥ την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Κύμα συμπαράστασης προς τις αγωνιζόμενες Καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, αύριο θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο η προσφυγή για την επαναπρόσληψη τους. 24ωρη απεργία την ίδια ημέρα από την ΑΔΕΔΥ, συμμετοχή δηλώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συγκεντρώσεις συμπαραστάσεις στις 9 και μισή το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο.

Στο 58.3% καταγράφεται η ανεργία στους νέους  15 – 24 ετών στην Ελλάδα, σημειώνοντας αύξηση κατά 32.6% στα χρόνια των μνημονίων, σύμφωνα με μελέτη του Γερμανικού Ιδρύματος Μπέρτελσμαν

Συνέχεια στην κόντρα του με την κυβέρνηση για το θέμα του επανελέγχου των συμβάσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για συκοφάντηση των θέσεών του εκ μέρους της κυβέρνησης και κατηγορώντας τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη για «κυνήγι μαγισσών».

Σε 27 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά προχώρησε χθες το πρωί η αστυνομία, με στόχο να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που είχαν προκληθεί πέρυσι από μέλη του κόμματος.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε διάφορα τμήματα της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας από σήμερα έως και τις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται, λόγο εκτέλεσης εργασιών επισκευής οδοστρώματος στο σταθμό διοδίων Αφιδνών, ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Πλήθος κόσμου ένωσε χθες τη φωνή του, ζητώντας να ληφθούν μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής εν όψει της διεθνούς διάσκεψης για το κλίμα που συγκαλείται από τον γγ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. Πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερες από 2.000 πόλεις ανά τον κόσμο, σε 159 χώρες.

Στη συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στην Αλβανία, την οποία χαρακτήρισε ως «παράδειγμα» για το ότι είναι δυνατή και ωφέλιμη για την ανάπτυξη μίας χώρας, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την άφιξή στα Τίρανα.

Με αντλίες νερού και δακρυγόνα οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να απωθήσουν δεκάδες Κούρδους στα σύνορα με τη Συρία.

Τουλάχιστον δύο αιγύπτιοι αστυνομικοί και δύο πολίτες σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Καΐρου, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και σημειώθηκε όχι μακριά από το υπουργείο Εξωτερικών. Ο επικεφαλής των πυροτεχνουργών Αλάα Αμπντούλ-Ζάχιρ είπε πως η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο όχημα.

Δέκα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Απάτσι θα παραδώσει στην Αίγυπτο η Ουάσιγκτον για την αντιμετώπιση του ισλαμιστών

Υπό τον έλεγχό των ανταρτών η έδρα της κυβέρνησης στην Υεμένη. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ Μπασιντάουα υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς ανέμους     4 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Αλλαγή του καιρού από το βράδυ
+++++++++

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΟΧΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ , ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΘΙΠΟΤΥΠΙΚΩΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΩ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ. ΓΙΑ ΣΑΣ , ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣΛΟΒΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ , ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, , << ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ >> . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ? ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΦΗ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΚΥΡΙΕ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΥ ΕΡΕΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....ΔΡ. ΕΥΑΓ. ΤΖΙΑΒΟΣ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή