Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 2-9-2014/ 07.30 πμ…… Νέοι τομείς και ειδικότητες δημιουργήθηκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου. "Ήταν αποτέλεσμα επίμονων και αποφασιστικών ενεργειών μιας ομάδας συναδέλφων Διευθυντών, που πίστεψαν σε αυτή τη προσπάθεια, αγωνίστηκαν μεθοδικά και πέτυχαν το στόχο τους, επουλώνοντας κάπως τις πληγές της πολύπαθης Τεχνικής Εκπαίδευσης." αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση. Οι μαθητές που εγγράφονται στην Α΄ Λυκείου μόλις αποφοιτήσουν θα πάρουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο Ειδικότητας. Στην Α' τάξη θα επιλέξουν «Ομάδα Προσανατολισμού», στη Β τάξη θα επιλέξουν «Τομέα» και στη Γ' τάξη θα επιλέξουν «Ειδικότητα» - Διάρκεια φοίτησης τρία χρόνια. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Εγγράφονται απόφοιτοι Γυμνασίου και απόφοιτοι Λυκείου. Πληροφορίες τηλ.: 27410–85408, mail@1epal-loutr.kor.sch.gr ……




Νέοι τομείς και ειδικότητες δημιουργήθηκαν στο 1ο  ΕΠΑΛ Λουτρακίου. "Ήταν αποτέλεσμα επίμονων και αποφασιστικών ενεργειών μιας ομάδας συναδέλφων Διευθυντών, που πίστεψαν σε αυτή τη προσπάθεια, αγωνίστηκαν μεθοδικά και πέτυχαν το στόχο τους, επουλώνοντας κάπως τις πληγές της πολύπαθης Τεχνικής Εκπαίδευσης." αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση.  Οι μαθητές που εγγράφονται στην Α΄ Λυκείου μόλις αποφοιτήσουν θα πάρουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο Ειδικότητας. Στην Α' τάξη θα επιλέξουν «Ομάδα Προσανατολισμού», στη Β τάξη θα επιλέξουν «Τομέα» και στη Γ' τάξη θα επιλέξουν «Ειδικότητα» - Διάρκεια φοίτησης τρία χρόνια. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Εγγράφονται απόφοιτοι Γυμνασίου και απόφοιτοι Λυκείου. Πληροφορίες   τηλ.: 27410–85408, mail@1epal-loutr.kor.sch.gr

Το Σάββατο στις 7.30 μμ. ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου θα παρουσιάσει στις εγκαταστάσεις του. Έκθεση Φωτογραφίας “Θαλασσογραφία” του Γιώργου Τζιτζίκου. Ο καλλιτέχνης, έργα του οποίου έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και blogs ενώ κάποια από αυτά έχουν γίνει αφίσες πανελλήνιων συνεδρίων, θα παρουσιάσει εικόνες εμπνευσμένες από τη θάλασσα μέσα από τη δική του ματιά. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί απογεύματα από τις 7.30 έως τις 9.30 μμ. Πληροφορίες: τηλ. 27420-26105 - Email: info@nokiatou.gr Είσοδος ελεύθερη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, μας καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με χαμόγελα! Σημείο συγκέντρωσης των σχολικών ειδών για την Κορινθία, Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Κόρινθο,   Ερμού 14, Κόρινθος, Τ.Κ. 20100 Τηλ: 274171211 - E-mail: korinthosoffice@hamogelo.gr

Σβήνει ο Γκίκας Χαρδούβελης την κυβερνητική φρασεολογία περί αντιστάσεων στους δανειστές, δηλώνοντας, ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Εκτός οι μειώσεις φόρων από την Ατζέντα των συζητήσεων, όπως διευκρίνισε ο υπουργός οικονομικών

Η κυβέρνηση είναι όμηρος των δανειστών, αποκαλύπτεται η κυβερνητική γύμνια, «κόκκινες γραμμές» εχει μόνο η τρόικα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υποδοχή αρχηγού επιφύλαξαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την εκδήλωση στο Ζάππειο. Αποδοκιμασίες σε ένα τμήμα της ομιλίας του, δέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τα έσοδα στον τουρισμό πρέπει να διαχέονται στην πραγματική οικονομία, επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με το προεδρείο  του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ευχολόγια Σαμαρά στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 χρόνια   για να επιστρέψει η ανεργία στο 9.5% και με ετήσια ανάπτυξη 4%, εκτιμά το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΕΣΕΕ

Άνοιξε ο δρόμος για την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων με προεδρικό διάταγμα που καταργεί ακόμη και την αιτιολόγηση τους.

Ύφεση 1.1% το πρώτο τρίμηνο του 2014 αντί πρόβλεψης 0.9% δείχνουν τα αναθεωρημένα στοιχεία του ΑΕΠ, συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Στο 0.3% για το 2ο τρίμηνο φέτος

Με τα προεδρία των ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΣΕΒ θα συναντηθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Παράνομη την επίσκεψη Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών την επίσκεψη του νεοκλεγέντος προέδρου της Τουρκίας, «Εμμένει στην επιθετική πολιτική εναντίον της Κύπρου»

Να επικρατήσει η κοινή λογική της δύσης στην Ουκρανική κρίση εύχεται ο Πούτιν. Για ευθεία και ανοικτή επίθεση της Ρωσίας, έκανε λόγο ο Ουκρανός πρόεδρος. Υπέρ της επιβολής νέων κυρώσεων το Βερολίνο, αντίθετη η Κίνα.

Ανώτεροι αξιωματούχοι του ΟΗΕ δήλωσαν,  ότι τόσο οι ισλαμιστές μαχητές όσο και οι δυνάμεις της ιρακινής κυβέρνησης έχουν σκοτώσει αμάχους και έχουν διαπράξει ωμότητες τους τρεις μήνες που διαρκούν οι μάχες. Τουλάχιστον 1.420 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το μήνα Αύγουστο σε βίαια επεισόδια στο Ιράκ.

Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ στη Σομαλία με στόχο την ισλαμική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Η Αλ Σεμπάμπ θεωρείται ότι έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα.

Οι δυνάμεις του στρατού της Νιγηρίας σκότωσαν τουλάχιστον 59 μέλη της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, αποκρούοντας την επίθεσή τους σε μια πόλη στρατηγικής σημασίας στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, όπως έγραψε η νιγηριανή εφημερίδα Punch.

Τοπικές νεφώσεις, ασθενής βροχή με Ανατολικούς, Βόρειους ανέμους   3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου