Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 16-9-2014/ 07.30 πμ…… Την Πέμπτη στις 7μμ στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί «Aντιφασιστικό - αντιρατσιστικό παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο» που διοργανώνουν, σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, φορείς, συλλογικότητες, η ένωση μεταναστών εργατών και η ΚΕΕΡΦΑ στην Πάτρα. Ζητούν την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση της Ν. Μανωλάδας, αλλά ταυτόχρονα και με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να τιμωρηθούν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής……


Την Πέμπτη στις 7μμ στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί «Aντιφασιστικό - αντιρατσιστικό παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο» που διοργανώνουν,  σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, φορείς, συλλογικότητες, η ένωση μεταναστών εργατών και η ΚΕΕΡΦΑ στην Πάτρα. Ζητούν την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση της Ν. Μανωλάδας, αλλά ταυτόχρονα και με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να τιμωρηθούν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Μετά την Κυριακάτικη  αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, η Εθελουσία Αιμοδοσία θα επαναληφτεί  και αύριο από τις 4 το απόγευμα στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της Αγίου Βλασίου 20. Μη λείψει κανείς

Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα  στις  6μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Το Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου σε συνεργασία με την ιστορικό και αφηγήτρια Μαρία Παπανικολάου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα την τέχνη του προφορικού λόγου: «Εξ-ιστορώ  Προφορική λογοτεχνία και αφήγηση. Σύγχρονες εφαρμογές στην εκπαίδευση και την καθημερινή ζωή»  Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους χειρίζονται τον προφορικό λόγο σε κοινό (public speaking) και κυρίως σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε ηθοποιούς, δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα. Διάρκεια: 10 δίωρες συναντήσεις. Κόστος συμμετοχής: 150 € / άτομο. Εγγραφές: Τρίτη 16/09 – Τρίτη 30/09 2014 στο χώρο του Μουσείου ή στα τηλέφωνα 27410 71690, 27410 25352 (08.30-14.00)


Σε κωδικοποίηση και σε ακριβή κοστολόγηση των προτάσεων του σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η συνολική κοστολόγηση του προγράμματος ανέρχεται σε 11,362 δισ. ευρώ, ενώ προβλέπει έσοδα 12 δισ.

Την προκλητική τηλεφωνική παρέμβαση Σαμαρά σε στελέχη ιδιωτικών καναλιών για να μην μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, αποκαλύπτει το the toc.gr, πανόμοια τηλεφωνήματα σε εφημερίδες από κυβερνητικά στελέχη.

Την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ υπέβαλε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, καταγγέλλοντας «ευθεία κυβερνητική παρέμβαση»

Το θέμα των ανέλεγκτων υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι, όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ από τις 2062 υποθέσεις, ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί μόλις για τις 25, προσθέτει επίσης ότι από τις περίπου 10 000 οφσόρ εταιρείες που υπάρχουν που υπάρχουν στην Ελλάδα,  το 2013 ελέγχτηκαν μόνο 34

Να παραμείνουν εκτός του υπουργείου Οικονομικών και των ΔΟΥ οι 393 απολυμένες καθαρίστριες αναμένεται να εισηγηθεί αρεοπαγίτης την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο Στρασβούργο οι καθαρίστριες από το υπουργείο οικονομικών στο πλαίσιο των συναντήσεων τους με φορείς και συνδικάτα.

SΣτην ομάδα των Αναδυόμενων αγορών υποβάθμισε την Ελληνική αγορά ο SB Global bmi από εκείνη των Αναπτυγμένων που βρισκόταν μέχρι τώρα.

Τουλάχιστον 700 Μετανάστες νεκροί, είναι ο τραγικός απολογισμός ναυαγίου στη Μεσόγειο, μόνο τις τελευταίες 5 ημέρες σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει μια «έκτακτη συνεδρίαση» σήμερα  το απόγευμα για την επιδημία του ιού Έμπολα που πλήττει τη δυτική Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον οργανισμό Σαμάνθα Πάουερ.

Ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια δολάρια τα «έσοδα» που έχει καθημερινά το Ισλαμικό Κράτος, όπως ανέφερε αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ μιλώντας στην ιστοσελίδα cnbc.com., ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τρομοκρατική οργάνωση με τόσο μεγάλο πλούτο, ούτε καν η Αλ Κάιντα.

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς ανέμους   5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Αλλαγή του καιρού από το βράδυ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου