Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 6-9-2013/ 07.30 π.μ….. Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου από τις 4 το απόγευμα Μη λείψει κανείς…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου   από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  2 το μεσημέρι  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Το 35ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, φιλοξενείται και φέτος στην Κόρινθο, στο Κέντρο Νέων Κορινθίας  και σήμερα 2η μέρα. Ώρα έναρξης προβολής 9.45΄μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Την κινηματογραφική βραδιά διοργανώνει η ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Αύριο στις 7μιση το βράδυ, στον Πύργο Κορινθίας, στο προαύλιο του Αγίου Αθανασίου, η παράσταση «Ιστορίες του Φεγγαριού και του Σκότους». “Έλα φως μου, έλα ψυχή μου, κοίτα το φεγγάρι....” Παραμύθια της προφορικής παράδοσης, μουσικές και τραγούδια  από διαφορετικές γωνιές του κόσμου συνθέτουν την παράσταση και κάνουν την ψυχή να ταξιδεύει. Συμμετέχουν, Αφήγηση: Σύλβια Βενιζελέα Μουσική : Λουκία Κωνσταντάτου (κανονάκι, τραγούδι, κρουστά), Μαρία Παπαπετροπούλου (σάζι, πολίτικο λαούτο, μπουλγαρί, κρουστά). Είσοδος Ελεύθερη.
+++++++


Δυναμικό «παρών» δίνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτήρισε «κοροϊδία» τη δέσμευση Σαμαρά ότι το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος θα ενισχύσει μισθωτούς και συνταξιούχους. Συγκεντρώσεις αύριο. Για μεγάλη συμμετοχή καλεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη Θεσσαλονίκη και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο 3ου δανείου προς την Ελλάδα, άφησε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ. Έχουμε ακόμα ένα χρόνο μπροστά μας, τον Ιούλιο του 2014 θα τεθεί το ζήτημα, απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Νέο μήνυμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προς Ελλάδα και Γερμανία, η ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους καθίσταται μελλοντικά αναγκαία, δεν υπάρχουν σχέδια κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 10 και 11 δισεκ. ευρώ.

Αν αποφασιστεί επέκταση του Ελληνικού προγράμματος, αυτό δεν θα μπορεί να  γίνει χωρίς νέους όρους, εκτιμά ο Διοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Στο 33% θα εκτιναχτεί στο τέλος του χρόνου η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΕΣΕΕ

Η αποκάλυψη ότι το επίμαχο e-mail δεν ζητάει τον ξαφνικό θάνατο της αμυντικής βιομηχανίας, όπως διατείνεται η κυβέρνηση Σαμαρά, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε το επικοινωνιακό παιχνίδι που η ίδια έστησε για να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό: να παρουσιάσει ως νίκη της τη σχεδιαζόμενη συρρίκνωση μέχρι εξαφανίσεως της αμυντικής βιομηχανίας και τις χιλιάδες απολύσεις των εκεί εργαζόμενων. Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια. Έτσι, όπως με την μονταζιέρα και τα χαλκευμένα βίντεο, η κυβέρνηση Σαμαρά αυτογελιοποιείται ακόμη μία φορά.

Στον αέρα βρίσκεται η αποδέσμευση της δεύτερης δόσης οικονομικής βοήθειας προς την Κύπρο μετά την απόρριψη  από τη Βουλή, δύο μνημονιακών νομοσχεδίων που αποτελούν προϋπόθεση προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως της τρόικας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νομοσχέδια ήταν απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να εγκριθεί η επόμενη δόση ύψους 1,5 δις ευρώ τα οποία θα αξιοποιούνταν για ανακεφαλαιοποίηση του Συνεργατισμού.

Με αλλαγές έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για το Νέο Λύκειο, αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια την Τρίτη

Το θέμα της Συρίας έθεσε κι επίσημα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σύνοδο των G 20 στην Αγία Πετρούπολη. Χαρακτήρισε απροσχημάτιστη επίθεση, οποιαδήποτε δράση χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ψύχρες οι σχέσεις Ομπάμα Πούτιν στη σύνοδο. Παγκόσμια οικονομία και Συρία στην Ατζέντα.

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι έχει στην κατοχή του νέες αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, ενώ βρετανική πηγή διευκρίνισε ότι η ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην επιχείρηση της 21ης Αυγούστου στα προάστια της Δαμασκού ήταν αέριο σαρίν.

Εγκαταλείψτε το μάταιο κυνήγι στρατιωτικής λύσης στη Συρία, λέει ο Πάπας, μήνυμα προς τους ξένους ηγέτες

Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν τα στενά του Βοσπόρου για να μεταβούν, σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή, στην ανατολική Μεσόγειο, κοντά στη Συρία, την ώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο μιας δυτικής στρατιωτικής επέμβασης κατά του καθεστώτος της Δαμασκού.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει προετοιμάσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο φέρεται ότι αναγγέλλει την απόφασή του να ρίξει την κυβέρνηση συμμαχίας του Πρωθυπουργού Ενρίκο Λέτα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η βουλευτής Ντανιέλα Σαντανκέ.

Στα υψηλότερα επίπεδα από το 1998 σκαρφάλωσε το ποσοστό της ανεργίας στη Γαλλία κατά το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, εντείνοντας τις ανησυχίες για την απασχόληση στη χώρα. Σύμφωνα με τη γαλλική στατιστική υπηρεσία, Insee, η ανεργία αυξήθηκε στο 10,9% από 10,8% που ήταν το πρώτο τρίμηνο.

Απεργίες προκήρυξαν για τον Οκτώβριο οι εκπαιδευτικοί στη Βρετανία, σύνδεση μισθού-αποδοτικότητας

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς, ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου