Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 30-9-2013/ 07.30 π.μ….. Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης Πέραν της διάρκειας της ανεργίας, κριτήριο επιλογής είναι το εισόδημα του 2013 που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ (ατομικό-οικογενειακό), ενώ θα μοριοδοτηθούν περισσότερο όσοι έχουν ανήλικο παιδί, άνεργη σύζυγο και είναι σε ηλικίες μεταξύ 30 έως 54 ετών……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης  Πέραν της διάρκειας της ανεργίας, κριτήριο επιλογής είναι το εισόδημα του 2013 που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ (ατομικό-οικογενειακό), ενώ θα μοριοδοτηθούν περισσότερο όσοι έχουν ανήλικο παιδί, άνεργη σύζυγο και είναι σε ηλικίες μεταξύ 30 έως 54 ετών.

Η Ε.Α.Σ. Νεμέας κατανοώντας το ενδιαφέρον των παραγωγών Κορινθιακής Σταφίδας και Σουλτανίνας εκτός της ευρύτερης περιοχής της Νεμέας οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ένωση, ανακοινώνει πως ξεκίνησε την παραλαβή σταφίδας και από παραγωγούς εντός του Νομού Κορινθίας. Απαραίτητη πριν την παράδοση είναι η επικοινωνία με τα γραφεία της Ε.Α.Σ. στο τηλέφωνο 2746023309 για τον ορισμό της ημέρας παραλαβής καθώς και η προσκόμιση της ταυτότητας και του αντίγραφου της αίτησης ΟΣΔΕ 2013 του παραγωγού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας "ENDURO FESTIBAL" Πληροφορίες, Δημήτρης Χελιωτης 210 92 10 933 - 6972 23 52 44 και Δημήτρης Γεωργίου 6948 06 41 02 - 6941 55 09 83 "Ζήστε ένα Διαφορετικό Σαββατοκύριακο Μακριά από το Άγχος της Καθημερινότητας"
+++++++

Την άμεση διενέργεια πρόωρων εκλογών ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ. Το μέλλον μας δεν είναι δεν είναι τα μνημόνια αλλα η ανατροπή τους, τόνισε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι ήταν η οργή των πολιτών στην Ελλάδα και στο  εξωτερικό μετα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που  ανάγκασε σε αλλαγή στρατηγικής τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση του, οι οποίοι μέχρι πρότινος έψαχναν τους Νεοναζί για μελλοντική συνεργασία.

Εκλογές θέλουν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για διχαστικό παραλήρημα.  

Διώξεις για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για παράνομη οπλοκατοχή, ασκήθηκαν εναντίον όλων των συλληφθέντων για τη ΧΑ. Από αύριο ξεκινούν οι απολογίες τους, την Τετάρτη θα απολογηθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, την Πέμπτη ο υπαρχηγός  Χρίστος Παπάς

Αποκλείει τις εκλογές η κυβέρνηση, ανοιχτό από τον Ευάγγελο Βενιζέλο το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης, για την αποφυγή περιφερειακών εκλογών σε περίπτωση παραίτησης των Βουλευτών της ΧΑ

Επιμονή στο success story από τον  Αντώνη Σαμαρά, μίλησε από τη Νέα Υόρκη, για μια νέα εποχή ευημερίας που ξεκινά για τη χώρα.

Νέα μέτρα 5.9 δισεκ. ευρώ το 2014. μετα το Γιούρωγκρουπ στις 14 Οκτωβρίου ο νέος γύρος επαφών με την τρόικα. Οι δανειστές ζητούν περικοπές σε συντάξεις, εφάπαξ, κοινωνικά επιδόματα και παροχές υγείας, αύξηση στους φόρους και 10000  νέες απολύσεις από τον Τραπεζικό κλάδο.

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  θα συναντηθεί με την επί τόπου Επιτροπή στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων.

Σερ Λαϊκό προσκύνημα η Σωρός της Πόλης Πάνου στο παρακκλήση του 1ου νεκροταφείου στις 3 το απόγευμα θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. 

Ενίσχυση των Εθνικιστών στην Αυστρία, συγκεντρώνουν 20.7%  από 17.5 που είχαν πάρει το 2008. Πρώτο κόμμα με απόλυες και πάλι οι Σοσιαλδημοκράτες με 26.6%, δεύτερο οι συνεργάτες τους  στην κυβέρνηση του Λαϊκού κόμματος με 24%.

Ηττήθηκε ο Κεντροδεξιός κυβερνητικός συνασπισμός στην Πορτογαλία στις Δημοτικές εκλογές

Ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και τη Γερουσία θα ζητήσει η κυβέρνηση συνασπισμού του Ενρίκο Λέτα στην Ιταλία, όπως ανακοινώθηκε μετα τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργίας με τον πρόεδρο Ναπολιτάνο

Σε τουλάχιστον 12 ανήλθαν οι νεκροί, στην πλειονότητά τους μαθητές λυκείου και καθηγητές, οι οποίοι σκοτώθηκαν  από επιδρομή της πολεμικής αεροπορίας του συριακού καθεστώτος κατά ενός σχολικού κτιρίου στην Ράκα, πόλη που ελέγχεται από τους Σύρους αντάρτες στην βόρεια Συρία, ανακοίνωσε μη κυβερνητική οργάνωση

Ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε και σκότωσε έναν Αιγύπτιο στρατιώτη στην χερσόνησο του Σινά, δήλωσαν  αιγυπτιακές πηγές της ασφάλειας, σε μια περιοχή στην οποία οι ένοπλοι που συνδέονται με την Αλ Κάιντα έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους στις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας μετά την καθαίρεση του εκλεγμένου ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι στις 3 Ιουλίου.

Ένοπλοι στη βορειοανατολική Νιγηρία άνοιξαν πυρ στο Γιόμπε και σκότωσαν στο Κολλέγιο αγροτικών σπουδών τουλάχιστον 26 σπουδαστές μέσα στους κοιτώνες τους πριν να ξημερώσει, βεβαίωσαν τοπικές νοσοκομειακές πηγές και η τοπική αστυνομία.

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε πολυσύχναστη αγορά της πόλης Πεσαβάρ,  μεγάλη πόλη του βορειοδυτικού Πακιστάν.

Τοπικές νεφώσεις  με Νοτιοδυτικούς, Βορειοανατολικούς ανέμους  2 – 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου