Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Πέμπτη 11-9-2013/ 07.30 π.μ….. Αύριο από τις 8 το βράδυ, η Δημοτική Οργάνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σικυωνίων καλεί μέλη και φίλους στα εγκαίνια του Νέου του Χώρου, στον Πεζόδρομο της Κλεισθένους στο Κιάτο, στο Νο 36, όπου, το νέο Πολιτικό αλλά και Πολιτιστικό Στέκι του ΣΥΡΙΖΑ. Ραντεβού την Παρασκευή σε μια βραδιά με ζωντανή μουσική, μεζέδες και καλή διάθεση….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο από τις 8 το βράδυ, η Δημοτική Οργάνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σικυωνίων καλεί μέλη και φίλους στα εγκαίνια του Νέου του Χώρου, στον Πεζόδρομο της Κλεισθένους στο Κιάτο, στο Νο 36, όπου, το νέο  Πολιτικό αλλά και Πολιτιστικό Στέκι του ΣΥΡΙΖΑ. Ραντεβού την Παρασκευή σε μια βραδιά με ζωντανή μουσική, μεζέδες και καλή διάθεση.

Αυτό το σαββατοκύριακο, από τις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Φλοίσβου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο ετήσιο φεστιβάλ από την Αντιρατσιστική-Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.  Με συναυλίες, συζητήσεις, προβολές, δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενημερωτικά περίπτερα από πολλές συλλογικότητες και οργανώσεις που στηρίζουν το φεστιβάλ. Όλοι μαζί ανταλλάσσουμε ιδέες, ενημερωνόμαστε, συζητάμε και διασκεδάζουμε!

Με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  12 το μεσημέρι,  η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά 2013-14 την Παρασκευή. Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης κατανοώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής μας ακολουθεί κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και τα δίδακτρά του είναι από τα χαμηλότερα πανελληνίως (Προκαταρκτική : 50 €).  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ  στα τηλέφωνα :  2743 0 31252 (Παρασκευή και Σάββατο) και Στέλιος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής) : 6946 767730

Η Θεατρική Ομάδα Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης «Πειραματιστές» ξεκινά το 2ο κύκλο Θεατρικής Διδασκαλίας. Διδάσκει η Ηθοποιός - Σκηνοθέτης Τερέζα Λουίζου. Θα λειτουργήσουν τα εξής εργαστήρια: Παιδικό τμήμα, Εφηβικό τμήμα, Τμήμα Ενηλίκων Α΄, Τμήμα Ενηλίκων Β΄, Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 27430-30092 κ. Γιώργο Κορδούλη

Το Σάββατο στις 8μιση το βραδύ στο Συνοικισμό Λουτρακίου, Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων συνδιοργανώνουν, Εκδήλωση Μνήμης  για τα «91 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή»

Την προσεχή Δευτέρα, στις 10 π.μ., η Ένωση Αστυνομικών  του Νομού Κορινθίας, έχοντας την αρωγή και στήριξη του Δήμου Κορινθίων,  οργανώνουν διαμαρτυρία  έξω από το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών  Κορίνθου, με τη συμμετοχή των Ενώσεων  Αστυνομικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων  (Π.Ο.Α.Σ.Υ.). Οι αστυνομικοί ζητούν, την άμεση Ενίσχυση του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών με μόνιμη Αστυνομική Δύναμη..
+++++++


Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ σε 2 δημοσκοπήσεις, υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων και λευκών και καμπανάκι για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. 2 μονάδες μπροστά στη μια και μια μονάδα στη 2η ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, ακολουθούν Χ.Α, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, οριακά στη Βουλή η ΔΗΜΑΡ

Κοινό απεργιακό μέτωπο για τη διάσωση της δημόσιας παιδείας, συγκροτούν δάσκαλοι και καθηγητές, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, Πανεπιστημιακοί και διοικητικοί σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Βομβαρδισμένο τοπίο χαρακτήρισε το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο της Νέας Ιωνίας ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς μετράει 22 λιγότερους καθηγητές που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και 60 μαθητές λιγότερους, λόγο κατάργησης των ειδικοτήτων.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, κοινό μέτωπο με την τοπική κοινωνία

Το «σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας» των ΑΝΕΛ παρουσίασε ο Πάνος Καμμένος, ομιλία στο «Ι.Βελλίδης»

Δεν χρειάζεται καμία επικοινωνιακή πολιτική η οποία εξωραΐζει την κατάσταση, το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι πρωτογενές πλεόνασμα, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Φώτης Κουβέλης.

Μετά την κριτικής της αντιπολίτευσης σχετικά με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα, οι διακηρύξεις της κυβέρνησης αμφισβητήθηκαν και εκ των έσω. «Για ποιο πλεόνασμα μας μιλά το υπουργείο Οικονομικών; Εγώ έχω πλεόνασμα απελπισίας», είπε ο Βύρων Πολύδωρας.

Διπλωμάτες των 5 μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, θα συναντηθούν σήμερα στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συζητήσουν τους σχεδιασμούς για να τεθεί το χημικό οπλοστάσιο  της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από Σιιτικό Τέμενος στη Βαγδάτη.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 10 τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου μπροστά από εγκαταστάσεις των υπηρεσιών πληροφοριών του αιγυπτιακού στρατού στη χερσόνησο του Σινά, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε  μπροστά από κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών της Λιβύης στη Βεγγάζη. Το περιστατικό συμπίπτει με την πρώτη επέτειο της επίθεσης κατά του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη, κατά την οποία σκοτώθηκαν ο αμερικανός πρεσβευτής στη Λιβύη και τρεις ακόμη αμερικανοί πολίτες.

Διαδηλωτές συγκρούστηκαν εκ νέου με την αστυνομία στην Τουρκία, μία ημέρα μετά την κηδεία του 22χρονου διαδηλωτή Αχμέτ Ατακάν, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αντιόχεια της Τουρκίας στη διάρκεια συγκρούσεων.Επεισόδια σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και στην Αγκυρα.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  4 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου