Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη 3-9-2013/ 07.30 π.μ….. Την Δευτέρα, σε 18 σχολεία του Δήμου Κορινθίων δεν θα υπάρχει καθαρίστρια!, καταγγέλλει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και καλεί το Υπουργείο να ανανεώσει άμεσα και εγκαίρως τις συμβάσεις των καθαριστριών των σχολείων ώστε να παραδοθούν οι τάξεις, όπως πρέπει, στους μαθητές…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Δευτέρα,  σε 18 σχολεία του Δήμου Κορινθίων δεν θα υπάρχει καθαρίστρια!, καταγγέλλει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και καλεί το Υπουργείο να ανανεώσει  άμεσα και εγκαίρως τις συμβάσεις των καθαριστριών των σχολείων ώστε να παραδοθούν οι τάξεις, όπως πρέπει, στους μαθητές.

Το 35ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, φιλοξενείται και φέτος στην Κόρινθο, στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ώρα έναρξης προβολής 9.45΄μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Την κινηματογραφική βραδιά διοργανώνει η ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με 28 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Συμφωνώ με ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, το δημοτικό κολυμβητήριο στο Λουτράκι, κατά το μήνα Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει με συνεχές ωράριο, Δευτέρα με Παρασκευή, μια το μεσημέρι με 9 το βράδυ.
+++++++

Για τις εξελίξεις στην Συρία, την Αίγυπτο και τις συνομιλίες με την FYROM,  συζήτησαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, καθώς και τη συμμετοχή της Ελλάδας με οποιαδήποτε άμεση η έμεση μορφή εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση του με τον Ρώσο Πρεσβευτή.

Σε συμφωνία για λύση πακέτο που αφόρα τις Αμυντικές Βιομηχανίες και τη ΛΑΡΚΟ, κατέληξαν σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Σε επίσχεση εργασίας από χθες οι 300 εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ. Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα  η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ),

Πρόσκληση σε μαζικούς φορείς, κοινωνικές οργανώσεις, αλλά και στον ελληνικό λαό για τη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου συμπαράταξης, που, με ανένδοτο αγώνα, θα αναγκάσει την κυβέρνηση να προσφύγει σε εκλογές, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη  συνάντησή του με το προεδρείο της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Ξεκίνησαν  οι αιτήσεις παροχής Δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας «εισιτηρίου υγείας». για 230.000 ανασφάλιστους πολίτες που προσφέρει το Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης. για τα έτη 2013-2014, συνολικού προϋπολογισμού 46 εκατ. ευρώ, τα οποία προέρχονται από το ΕΣΠΑ.

Με ένα διήμερο πολιτικό και επιστημονικό συνέδριο, που θα έχει κύριο θέμα του την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και το ρόλο του ΠΑΣΟΚ σε αυτό το στοίχημα, θα γιορτάσει το άλλοτε κραταιό Κίνημα τα 39 χρόνια από την ίδρυσή του, στις 3 Σεπτεμβρίου 1974.

Μέσω αναρτήσεων στο twitter ο Πάπας Φραγκίσκος Α' αναφέρεται στον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία και έχει σαν αποτέλεσμα περισσότεροι από 110 χιλιάδες άνθρωποι να έχουν χάσει τη ζωή τους. Ο Αργεντινός Ποντίφικας έγραψε στην σελίδα του «Ποτέ πια πόλεμος!» και «Θέλουμε έναν ειρηνικό κόσμο, θέλουμε όλοι να ζουν ειρηνικά».

Πεπισμένες για την ευθύνη Άσαντ για τα χημικά, εμφανίζονται σε έκθεση τους οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας. Εντωμεταξύ το Γαλλικό Κοινοβούλιο δεν θα ψηφίσει για το θέμα της Συρίας, αφού μόνο ο Πρόεδρος μπορεί να λάβει απόφαση για στρατιωτική εμπλοκή, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό.

Ο πρόεδρος της Συρίας αρνείται τις κατηγορίες περί χρήσης χημικών όπλων, προειδοποιεί για αρνητικό αντίκτυπο στα Γαλλικά συμφέροντα και κίνδυνο ευρύτερης σύρραξης σε περίπτωση διεθνούς επέμβασης.

Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να πείσει τους σκεπτικιστές στην αμερικανική Γερουσία να υποστηρίξουν το σχέδιό του για στρατιωτικά πλήγματα κατά της Συρίας, έχει επιδοθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο που βρισκόταν εδώ και πολλούς μήνες στη θάλασσα του Ομάν πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα με κατεύθυνση τη Συρία, όπως μετέδωσε  το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

6 ένοπλοι που φρουρούσαν τον ηγέτη  Σουνητικής Πολιτοφυλακής, σκοτώθηκαν από επίθεση αυτοκτονίας 2 βομβιστών στη Βαγδάτη.

Μεγαλώνει το χάσμα του προσδόκιμου ζωής γυναικών σε φτωχά και πλούσια μέρη. Έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Αίθριος καιρός  με Νοτιοδυτικούς, Δυτικούς  ανέμους   2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου