Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 27-9-2013/ 07.30 π.μ….. Η Ε.Α.Σ. Νεμέας κατανοώντας το ενδιαφέρον των παραγωγών Κορινθιακής Σταφίδας και Σουλτανίνας εκτός της ευρύτερης περιοχής της Νεμέας οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ένωση, ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει την παραλαβή σταφίδας και από παραγωγούς εντός του Νομού Κορινθίας. Απαραίτητη πριν την παράδοση είναι η επικοινωνία με τα γραφεία της Ε.Α.Σ. στο τηλέφωνο 2746023309 για τον ορισμό της ημέρας παραλαβής καθώς και η προσκόμιση της ταυτότητας και του αντίγραφου της αίτησης ΟΣΔΕ 2013 του παραγωγού…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η Ε.Α.Σ. Νεμέας κατανοώντας το ενδιαφέρον των παραγωγών Κορινθιακής Σταφίδας και Σουλτανίνας εκτός της ευρύτερης περιοχής της Νεμέας οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ένωση, ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει την παραλαβή σταφίδας και από παραγωγούς εντός του Νομού Κορινθίας. Απαραίτητη πριν την παράδοση είναι η επικοινωνία με τα γραφεία της Ε.Α.Σ. στο τηλέφωνο 2746023309 για τον ορισμό της ημέρας παραλαβής καθώς και η προσκόμιση της ταυτότητας και του αντίγραφου της αίτησης ΟΣΔΕ 2013 του παραγωγού.

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης  Πέραν της διάρκειας της ανεργίας, κριτήριο επιλογής είναι το εισόδημα του 2013 που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ (ατομικό-οικογενειακό), ενώ θα μοριοδοτηθούν περισσότερο όσοι έχουν ανήλικο παιδί, άνεργη σύζυγο και είναι σε ηλικίες μεταξύ 30 έως 54 ετών.

Άνοιξε τις πύλες της  και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή η 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθία 2013, που διοργανώνει το επιμελητήριο Κορινθίας. Η έκθεση  πραγματοποιείται από το 2008 στο πρώην εργοστάσιο της Σωληνουργίας Κορίνθου το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο 7500 τ.μ,  Ώρες Λειτουργίας. Καθημερινά 5μιση το απόγευμα με 10 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή 10 το πρωί με 10 το βράδυ.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου στο Φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας "ENDURO FESTIBAL" Πληροφορίες, Δημήτρης Χελιωτης 210 92 10 933 - 6972 23 52 44 και Δημήτρης Γεωργίου 6948 06 41 02 - 6941 55 09 83 "Ζήστε ένα Διαφορετικό Σαββατοκύριακο Μακριά από το Άγχος της Καθημερινότητας"
+++++++

Με συναντήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, σήμερα το πρωί θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, για την βιωσιμότητα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων.

Συνάντηση με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, θα εχει την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον ο πρωθυπουργός . Ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει στις ΗΠΑ αύριο.

Για σημαντικά κενά στη δικογραφία της δολοφονίας  του Παύλου Φύσσα κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας του. Δεν υπάρχει κατασχετήριο του οχήματος του Ρουπακιά, δεν υπάρχει έκθεση δακτυλοσκόπησης, ούτε αναφέρεται σε κανένα έγγραφο η ύπαρξη και δευτέρου ατόμου.

Επιβαρυντικά στοιχεία για τουλάχιστον 3 Βουλευτές  της ΧΑ έχουν προκύψει συμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργεί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης όλων των Βουλευτών, άφησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του. Αλλα 4 μέλη της ΧΑ συνελήφθηκαν στην Κρήτη για παράνομη οπλοκατοχή

Αποφασισμένος για λύση του Κυπριακού παρά τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες, δήλωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. 

Επίτευξη συμφωνίας των ΗΠΑ και της Ρωσίας για σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ να τεθούν υπό διεθνή έλεγχο τα χημικά της Συρίας.

«Μετωπική» Μπερλουσκόνι-Ναπολιτάνο μετά τις απειλές για την κυβέρνηση, ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Λέτα

Προφυλακίστηκαν οι ακτιβιστές της Greenpeace στη Ρωσία, διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου

Προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Αμερικανών πωλούνταν στο Διαδίκτυο, θύμα και η Μισέλ Ομπάμα

Τη «λευκή χήρα» αναζητά η Ίντερπολ για το χτύπημα στο Ναϊρόμπι, διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνολικά 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις στο Σουδάν που πυροδότησε η αύξηση των τιμών των καυσίμων, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SUNA, δίνοντας στην δημοσιότητα τον πρώτο επίσημο απολογισμό από το ξέσπασμα των επεισοδίων στη χώρα

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι, από τους οποίους οι 11 ήταν παιδιά, πνίγηκαν όταν το πλοιάριο με το οποίο επέστρεφαν στα χωριά τους μετά από το ταξίδι τους σε ένα νοσοκομείο της Τανζανίας για να εμβολιαστούν, αναποδογύρισε στη λίμνη Ταγκανίκα.

Αίθριος καιρός  με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  4 – 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου