Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πέμπτη 29-8-2013/ 07.30 π.μ….. Ξεκινά σήμερα το τριήμερο «5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας», στα Τρίκαλα Κορίνθιας και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και με Είσοδο και Κάμπινγκ Ελεύθερα. Για το καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός από τις τρομερές μουσικές, επισκέψεις στο βουνό, ποδηλατάδα και πολλά άλλα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ. http://www.ziriafestival.gr.....


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ξεκινά σήμερα το τριήμερο  «5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας», στα Τρίκαλα Κορίνθιας και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  και με Είσοδο και Κάμπινγκ Ελεύθερα. Για το καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός από τις τρομερές μουσικές, επισκέψεις στο βουνό, ποδηλατάδα και πολλά άλλα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ.  http://www.ziriafestival.gr

Το ζήτημα της υποβάθμισης του ΕΚΑΒ Αργολίδας θέτουν με νέα ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Δημήτρης Κοδέλας και Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς αφού αντίστοιχη ερώτηση που κατατέθηκε πριν δέκα μήνες έμεινε αναπάντητη!

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», υλοποιούν πρόγραμμα Δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας σε γυναίκες, από 40 έως και 69 ετών», με στόχο την πρόληψη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για τις γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου  στις 09:00 π.μ. Η μετακίνηση θα γίνει δωρεάν με ναυλωμένα πούλμαν από το Δήμο στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΟΙ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν θέση  στα τηλέφωνα: 2743 3 60101 κα Κατερίνα Ρωμηού και 6970 521705 κα Χαρά Μελισσαροπούλου
+++++++


Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να ενημερωθεί η εθνική αντιπροσωπεία από τον πρωθυπουργό για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο ζήτημα της Συρίας, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Η χρήση χημικών δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ χρειάζονται ακόμα 4 ήμερες για να ολοκληρώσουν την ερευνά τους, για να επαληθεύσουν και κατά πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά όπλα στη Συρία, δήλωσε ο Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Ντέιβιντ Κάμερον και Μπάρακ Ομπάμα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνιγκ Στρίτ, δεν έχουν καμία αμφιβολία για την ευθύνη του Άσαντ στην επίθεση με χημικά.

Την εντολή του Ομπάμα αναμένει ο Αμερικανικός στρατός, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Πενταγώνου. Συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τις σύμμαχες χώρες, με τα σχεδία να προβλέπουν σύντομη και περιορισμένης κλίμακας επίθεση.

Ο εμφύλιος στη Σύρια απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, θα συναντηθεί σήμερα με τον επικεφαλής της Συριακής αντιπολίτευσης

Η επιβολή στρατιωτικής λύσης θα αποσταθεροποίηση τη χώρα και τη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Αντίθετοι στο ενδεχόμενο μονομερούς επίθεσης Ιταλία, Νορβηγία και Αυστραλία.

Η Δαμασκός θα αποκρούσει τις επιθέσεις, τονίζουν πηγές της Συριακής κυβέρνησης. Οι αντάρτες έκαναν χρήση χημικών όπλων για να προκαλέσουν ξένη στρατιωτική επέμβαση, υποστηρίζει ο αντιπρόσωπος της Συρίας στον ΟΗΕ.

Αυστηρή προειδοποίηση στις δυτικές χώρες ότι η Συρία "θα γίνει ο τάφος των εισβολέων" σε περίπτωση μιας στρατιωτικής επέμβασης, έστειλε ο Σύρος Πρωθυπουργός Ουάελ αλ Χάλκι. "Η Συρία θα αιφνιδιάσει τους επιτιθέμενους όπως τους αιφνιδίασε κατά τον (αραβοϊσραηλινό) πόλεμο του Οκτωβρίου (του 1973) και θα γίνει ο τάφος των επιτιθέμενων", υποστήριξε ο Σύρος Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του τις οποίες επικαλέστηκε η συριακή κρατική τηλεόραση.

“Εξαιρετικά ανησυχητική” χαρακτήρισε την κατάσταση στη Συρία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωσή του στο πρακτορείο Reuters.

Ελπίζω αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις να μετρήσουν προσεκτικά το θέμα της επέμβασης στη Συρία, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Η Αθήνα δεν έχει δεχτεί επίσημο αίτημα συνδρομής  σε πιθανή ξένη επέμβαση στη Σύρια, δήλωσε ο υφυπουργός εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

Εκδήλωση για την ανθρωπιστική  καταστροφή του Συριακού λαού, διοργανώνει απόψε στις 8 το βράδυ ο Σύλλογος Αποδήμων Ελεύθερων Σύριων Ελλάδας, στο Σύλλογο Αρχαιολόγων στο Θησείο με τη στήριξη του 105.5 Στο Κόκκινο.

Το χρέος θα μπορούσε, μόνο  μέσω των ελλειμμάτων έως το 2013 να έχει φτάσει τα 380 δισεκ. ευρώ, έως το 208% του ΑΕΠ χωρίς την αναδιάρθρωση, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρίστος Σταικούρας, εκτιμά ότι θα ανέλθει στο   174% έως το τέλος του έτους.

Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να είχε γίνει δεκτή στη ζώνη του ευρώ, δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Πανελλαδική 4ωρη στάση εργασίας  σήμερα, συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης από την ΑΔΕΔΥ. Προειδοποίηση στην κυβέρνηση απευθύνει η Συνομοσπονδία για το ενδεχόμενο νέας επιστράτευσης των εκπαιδευτικών

Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, δηλαδή μια ημέρα νωρίτερα απ' ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Σε απεργία πείνας προχώρησαν από το χθες πρωί, περίπου 400 μετανάστες οι οποίοι κρατούνται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ορεστιάδας.

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης

Αναστέλλεται για φέτος η εφαρμογή του φόρου ακινήτων στην Ιταλία, «Η εφαρμογή θα ήταν άδικη» λέει ο Λέτα

Τουλάχιστον 59 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 150 τραυματίστηκαν σε σειρά βομβιστικών επιθέσεων, οι οποίες συγκλόνισαν τη Βαγδάτη, επιτείνοντας έτσι το σφοδρότερο κύμα βίας που πλήττει το Ιράκ τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, Οι σιιτικές συνοικίες Καντιμίγια, Σαντρ Σίτι, Σάαμπ, Μαχμουντίγια, που βρίσκεται στη νότια Βαγδάτη, όπως και Μαντάιν, επίσης, στο νότο, επλήγησαν από τις επιθέσεις.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε  σε στρατιωτική βάση στην οποία βρίσκονται  αφγανικές και πολωνικές δυνάμεις στην ανατολική επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι και αυτόπτες μάρτυρες.

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς, Δυτικούς  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου