Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 14-8-2013/ 07.30 π.μ….. Ξεκινά σήμερα, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013-2014».Το πρόγραμμα αφορά 110.000 άτομα, στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 16 Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου 2014…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ξεκινά σήμερα, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013-2014».Το πρόγραμμα αφορά 110.000 άτομα, στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες  που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 16 Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου 2014

Σήμερα στις 10 το πρωί,  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, με θέματα που αφορούν τόσο τη γενικότερη πολιτική, όσο και την περιφέρεια και το νομό μας

Απόψε στις 10 και μισή το βράδυ στην Πλατεία Δερβενίου, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, διοργανώνει,  Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική

Με το ποσό των 17.822.916 ευρώ ενισχύει τους δικαιούχους δήμους της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), έναντι του συνολικού ποσού της δόσης έτους 2013, στο πλαίσιο της εξόφλησης των πάσης φύσεως οφειλών του ελληνικού Δημοσίου προς αυτούς. Όπως αναφέρεται στην απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, το ποσό αυτό διατίθεται για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, καθώς και δραστηριοτήτων- έργων των δήμων της χώρας.

Από το Καναλάκι της Πάργας, θα ξεκινήσει και φέτος μετά την αφή της,  η "11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών". Το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας 19 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Ξυλόκαστρο.  από την Μαρίνα Δερβενίου που θα παραλειφθεί από μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό την Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Ανατολική πλευρά). όπου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι

O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,  θα προσλάβει 6 άτομα  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δίμηνης διάρκειας,  για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου. Αιτήσεις στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου έως και  16 Αυγούστου, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744360120 και 2744360196.
+++++++

Με λογιστικά τερτίπια μετατράπηκε το πρωτογενές άλειμμα σε πρωτογενές πλεόνασμα. Στα στοιχεία που ανακοινώθηκαν δεν συμπεριλαμβάνονται οι προϋπολογισμοί των ΟΤΑ, των Ασφαλιστικών Ταμείων, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και άλλες παράμετροι, δείχνοντας ότι κυριαρχεί μια «νέου τύπου δημιουργική λογιστική», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δημοσιότητα η υπουργική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια και η οριοθέτηση της κινητικότητας και διαθεσιμότητας. Για μηχανισμό υπηρεσιακής και οικογενειακής  εξόντωσης, χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, κάνει λόγο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.   

Επιδρομή και στην πρώτη κατοικία ετοιμάζει η κυβέρνηση επαναφέροντας τη συζήτηση για πλειστηριασμό της και παζαρεύοντας τα λεγόμενα κοινωνικά κριτήρια. Στα χέρια κερδοσκοπικών Fund, περνούν περιουσίες χιλιάδων δανειοληπτών, καθώς οι τράπεζες πουλάνε τα στεγαστικά δάνεια.  

Την απονομή δικαιοσύνης στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και των καταγγελιών για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε «ανοιχτά και επίσημα τις έκνομες ενέργειες της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη και όσων κρύβονται πίσω από αυτές ως ηθικοί αυτουργοί».Ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του επικαλέστηκε καταγγελίες της βασικής μάρτυρος Ζωής Γεωργαντά σύμφωνα με τις οποίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση «τής πρότεινε να συναντηθούν σε εξωθεσμική εκτός ανακριτικού γραφείου συνάντηση, δηλαδή σε προσωπικό ραντεβού με θέμα την υπόθεση αυτή».

Άρχισε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη, με εκ περιτροπής παροχή ενέργειας σε περιοχές του νησιού. Στο νησί μεταφέρονται γεννήτριες αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να ηλεκτροδοτηθεί πλήρως το νησί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η Αίγυπτος «βράζει». Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν χθες στο κέντρο του Καΐρου όταν υποστηρικτές του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι δέχθηκαν επίθεση από το αντίπαλο «στρατόπεδο» ενώ πραγματοποιούσαν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών. Γυναίκες και παιδιά τράπηκαν σε φυγή σε κατάσταση πανικού

Περίπου 40.000 αντιπολιτευόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, Τύνιδα με αίτημα την αποχώρηση του κυβερνητικού συνασπισμού, του οποίου ηγείται το ισλαμικό κόμμα Ενάχντα, την ώρα που χιλιάδες ισλαμιστές πραγματοποιούσαν επίσης πορεία στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Αποφυλακίζει το Ισραήλ την πρώτη ομάδα Παλαιστινίων κρατουμένων, στο πλαίσιο της νέας διαπραγμάτευσης

Ένα ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας συνετρίβη σε περιοχή του Μπεράτι (νότια Αλβανία), ενώ ο Ιταλός πιλότος του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο των Τιράνων.

Στην ΕΕ προσφεύγει το Γιβραλτάρ για τη διένεξη με την Βρετανία, Διεθνοποιείται το ζήτημα

Διακριτικά, χωρίς εκδηλώσεις, τα 87α γενέθλια του Φιντέλ Κάστρο, «Έσπειρε ιδέες που άνθισαν παντού»

Αίθριος καιρός  με  Δυτικούς, Βόρειους ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου