Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Δευτέρα 19-8-2013/ 07.30 π.μ….. Από το Καναλάκι της Πάργας, ξεκίνησε και φέτος μετά την αφή της, η "11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών". Σήμερα το απόγευμα, θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Ξυλόκαστρο. από την Μαρίνα Δερβενίου που θα παραλειφθεί από μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό την Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Ανατολική πλευρά). όπου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Από το Καναλάκι της Πάργας, ξεκίνησε και φέτος μετά την αφή της,  η "11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών". Σήμερα το απόγευμα, θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Ξυλόκαστρο.  από την Μαρίνα Δερβενίου που θα παραλειφθεί από μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό την Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Ανατολική πλευρά). όπου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι
+++++++

Σύσκεψη με όλους τους υπουργούς και όσους γενικούς γραμματείας έχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ενόψει της νέας αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου από την τρόικα θα έχει αύριο στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ήδη χθες  μίλησε με πολλούς από αυτούς και έχουν όλοι ειδοποιηθεί για την αυριανή  συνάντηση.

Δεν υπάρχει εύκολη λύση στο ζήτημα των πλειστηριασμών  κατοικιών και αυτό που αναζητείτε σήμερα είναι η χρυσή τομή, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο οικονομικών, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, έπειτα από τη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στην Κυριακάτικη Real.  Στη συνέντευξη του ο υπουργός οικονομικών, αναφερόμενος στο πρόβλημα που προκύπτει από τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια, προειδοποιεί για κίνδυνο κατάρρευσης των τραπεζών.

Η κυνική προαναγγελία του υπουργού οικονομικών, ότι χιλιάδες σπίτια θα βγουν στο σφυρί, έρχεται τελικά να επιβεβαιώσει αυτό που επί μήνες η κυβέρνηση διέψευδε. Όταν σχεδιάζουν ακόμα και να πετάξουν οικογένειες στο δρόμο, γίνετε   παραπάνω από σαφές, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά για να υλοποιήσουν στο ακέραιο τις μνημονιακές τους δεσμεύσεις, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε  ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες

Στα σκαριά νέο χαράτσι στα ακίνητα, η τρόικα απαιτεί, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές.

Μήνυση κατά του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ, για ανθρωποκτονία, με ενδεχόμενο δόλο, κατέθεσε η οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Μειώσεις στο εφάπαξ που μπορεί να ξεπερνούν και το 30%, ανάλογα με το συντελεστή βιωσιμότητας δείχνει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής, που έχει επιδοθεί στο υπουργείο εργασίας.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα, σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες, Χίο, Ικαρία και Σύρο

Το μήνυμα πως «υπάρχει χώρος για όλους στην Αίγυπτο» δήλωσε ότι στέλνει ο αρχηγός του αιγυπτιακού στρατού Φατάχ αλ Σίσι στους υποστηρικτές του έκπτωτου ισλαμιστή προέδρου Μόρσι. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε αξιωματούχους των σωμάτων ασφαλείας, ο Σίσι προειδοποίησε πάντως πως δεν θα γίνει ανεκτή η προσφυγή στη βία. Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον 36 ισλαμιστές κρατούμενοι πέθαναν χθες από ασφυξία, κατά τη διάρκεια μεταφοράς τους σε φυλακή κοντά στο Κάιρο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου. Σύμφωνα με αναφορές, οι ισλαμιστές κρατούμενοι πέθαναν από ασφυξία από τα δακρυγόνα που πέταξε η αστυνομία για να αποτρέψει επιχείρηση απόδρασής τους .

O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος ,είχε,  τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Nabil Fahmy. Ο κ. Fahmy τον ενημέρωσε  για την κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην απόφαση της αιγυπτιακής Κυβέρνησης να συγκροτήσει ανεξάρτητη επιτροπή για τα γεγονότα  των τελευταίων ημερών.

Τη σαφή αντίθεση της να τεθεί εκτός νόμου η Μουσουλμανική Αδελφότητα, εξέφρασε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Λα Στάμπα, η  Ιταλίδα υπουργός Εξωτερικών Έμα Μπονίνο.

Σε «επείγουσα αναθεώρηση» των σχέσεών της με την Αίγυπτο θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τις προσεχείς ημέρες, εκφράζοντας παράλληλα έντονη ανησυχία για την κλιμάκωση της βίας τις τελευταίες ημέρες και καλώντας όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης.

Τον άμεσο τερματισμό της βίας στην Αίγυπτο ζητά ο πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν που εξέδωσε  η Αγία Έδρα.

Στη Δαμάσκο περισσότεροι από 10 επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών για να διερευνήσουν τις καταγγελίες περί χρήσης χημικών όπλων από το καθεστώς. Πάνω από 15.000 Σύροι έχουν καταφύγει από την Πέμπτη στην αυτόνομη περιοχή του ιρακινού Κουρδιστάν για να γλιτώσουν από τις μάχες ανάμεσα σε Κούρδους και τζιχαντιστές, ανακοίνωσε  ο ΟΗΕ.

Έτοιμο το Ιράν να ξαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του, με τις μεγάλες δυνάμεις, υποστήριξε ο νέος υπουργός εξωτερικών της χώρας., σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας  Κάθριν Άστον

«Νέες πληροφορίες» για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο μικροσκόπιο της Σκότλαντ Γιαρντ

Αίθριος καιρός  με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου