Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τρίτη 20-8-2013/ 07.30 π.μ…..«Το μόνο που ξέχασε ο κ. Μελισανίδης ήταν να πάρει μαζί του με το αεροπλάνο όχι μόνο τον κ. Σταυρίδη (πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ που του πούλησε κοψοχρονιά τον ΟΠΑΠ) αλλά και τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα. Και όχι για την Κεφαλονιά, αλλά για καμιά χώρα του εξωτερικού. Θα γλιτώναμε έτσι και τα έξοδα του ελικοπτέρου με το οποίο θα φύγουν νύχτα εντός ολίγου. Επειδή πια το θράσος του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της διαπλοκής τους δεν έχει όρια, ήρθε η ώρα να τους διώξουμε! Όχι αύριο! Τώρα! Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;» Αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


«Το μόνο που ξέχασε ο κ. Μελισανίδης ήταν να πάρει μαζί του με το αεροπλάνο όχι μόνο τον κ. Σταυρίδη (πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ που του πούλησε κοψοχρονιά τον ΟΠΑΠ) αλλά και τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα. Και όχι για την Κεφαλονιά, αλλά για καμιά χώρα του εξωτερικού. Θα γλιτώναμε έτσι και τα έξοδα του ελικοπτέρου με το οποίο θα φύγουν νύχτα εντός ολίγου. Επειδή πια το θράσος του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της διαπλοκής τους δεν έχει όρια, ήρθε η ώρα να τους διώξουμε! Όχι αύριο! Τώρα! Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;» Αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", για μια ακόμα φορά, κόντρα στους μενετούς καιρούς και στην πολύμορφη κρίση σε θεσμούς και αξίες, πιστός στις αξίες και τις παραδόσεις του Ελληνικού Πνεύματος, σας καλεί να παρευρεθείτε στην Λίμνη Βουλιαγμένης στην Περαχώρα, αύριο στις  9 το βράδυ, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, για να παρακολουθήσετε την μουσική συναυλία με την Φιλαρμονική  παράρτημα Περαχώρας , τον Θανάση Ψίλλα στην σόλο φυσαρμόνικα και την εξαιρετική ερμηνεύτρια  Καλλιόπη Βέττα, την οποία θα συνοδεύει ο Γιάννης Ιωάννου .
+++++++

Στη διερευνώμενη υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ παρενέβη ο Άρειος Πάγος, μετά από σκληρή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Στην επιστολή, γίνεται αναφορά στις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για την συμπεριφορά της ανακρίτριας και ζητείται η παρέμβασή του Αρείου Πάγου «προκειμένου να αποφευχθεί μία – συνήθης για τα ελληνικά δεδομένα – διεκπεραιωτική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί επιτέλους μία ουσιαστική και ενδελεχή διερεύνηση όσων καταγγέλλονται».

Η πορεία των εσόδων, οι απολύσεις στο δημόσιο, αλλά και το θέμα των πλειστηριασμών στην ατζέντα της κυβέρνησης. Σήμερα στις 10 το πρωί η σύσκεψη  στο Μαξίμου, του πρωθυπουργού με σειρά υπουργών, λίγες εβδομάδες πριν τη νέα έλευση της τρόικας.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Στέλιος Σταυρίδης για το ταξίδι αναψυχής με το Λίαρ Τζέτ του Δημήτρη Μελισανίδη, λίγες ώρες μετά την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ από τον Όμιλο ΕΜΑ ΝΤΕΛΤΑ. Ευκαιρία για στενότερο έλεγχο από την τρόικα της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, δημιουργεί η αποπομπή του από το Ταμείο.

Το ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το Ταμείο «Εργαλείο της τρόικας, εκτροφείο διαφθοράς και διαπλοκής που επιχειρεί το μεγαλύτερο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, που έχει να δει η Ευρώπη από την εποχή της Ανατολικής Γερμανίας». Η Αξιωματική αντιπολίτευση, σημείωσε ότι «η υπόθεση Σταυρίδη, δεν αποτελεί, παρά την πρώτη καθαρή ομολογία, της βρώμικης σχέσης μεταξύ της Μνημονιακής κυβέρνησης και επιχειρηματικών συμφερόντων». Επέρριψε ευθύνες σε όσους διόρισαν τον Στέλιο Σταυρίδη.

Εν μέσω θέρους 500 000 ιδιοκτήτες ακινήτων, λαμβάνουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΦΑΠ για το έτος 2012, που αποστέλλονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Στόχος η είσπραξη 300 εκ. ευρώ

4ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί  έως τις 3 το απόγευμα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, αντιδρώντας στο καθεστώς διαθεσιμότητας. Επίσης 2ωρη στάση εργασίας, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Σεισμανόγλιο.

Νέα βίαια επεισόδια ξέσπασαν στην Πρεμετή της Αλβανίας, όπου εκατοντάδες ορθόδοξοι κάτοικοι της πόλης συγκρούστηκαν με δυνάμεις της ιδιωτικής αστυνομίας που ήταν παρατεταγμένες έξω από το ναό των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, τον οποίο και είχαν καταλάβει με βίαιο τρόπο πριν από μερικές ημέρες, κατόπιν εντολής του Δήμου. Πέτρες και κατά του κτιρίου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο.

Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, διενεργείται προανάκριση

Επιστολή-σοκ άφησε ο πατέρας της 17χρονης στο Άργος, τραγωδία για λόγους εκδίκησης

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της ΕΕ θα συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο στις Βρυξέλλες για να εξετάσουν την κατάσταση στην Αίγυπτο και να συμφωνήσουν σε μια κοινή θέση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τουλάχιστον 24 Aιγύπτιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δυο τραυματίσθηκαν σε επίθεση με ρουκέτα εναντίον δυο μικρών λεωφορείων στα οποία επέβαιναν, στη χερσόνησο του Σινά,  οι δράστες που πιστεύεται ότι είναι ακραίοι ισλαμιστές, επιτέθηκαν στα δυο λεωφορεία της αστυνομίας, τα οποία κατευθύνονταν στη Ράφα, σημείο εισόδου προς τη Λωρίδα της Γάζας. Πρόκειται για την αιματηρότερη επίθεση εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή αυτή εδώ και πολλά χρόνια

Οργισμένα πλήθη λίντσαραν μέχρι θανάτου τον έναν μηχανοδηγό του τρένου που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω σε προσκυνητές που διέσχιζαν τις γραμμές στο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας, ενώ ξυλοκόπησαν άγρια και τον δεύτερο πυρπολώντας ταυτόχρονα τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας. Οι προσκυνητές που έχασαν τη ζωή τους στις ράγες φθάνουν τους 37, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες..

Σε εξέλιξη κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Νοτίου Κορέας με τις ΗΠΑ, σε φάση ηρεμίας η χερσόνησος

Αίθριος καιρός  με   Βορειοανατολικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου