Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 23-8-2013/ 07.30 π.μ….. To έργο επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με ποσό 1,000.000 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσαν από κοινού ο προϊστάμενος της ΛΖ' ΕΠΚΑ κ. Κωνσταντίνος Κίσσας και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


To έργο επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με ποσό 1,000.000 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσαν από κοινού ο προϊστάμενος της ΛΖ' ΕΠΚΑ κ. Κωνσταντίνος Κίσσας και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες.

Αύριο στις 9 το βράδυ ο  Πολιτιστικός Σύλλογος "Απάνω Γιαλιός" διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια μουσική εκδήλωση του συλλόγου, στο προαύλιο  του Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στον Άνω Αιγιαλό Κορινθίας. Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Ο Δήμος Νεμέας και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών «Ο ΦΩΚΑΣ» σας προσκαλούν στη "2η γιορτή μαύρης Κορινθιακής σταφίδας" που συνδιοργανώνουν αύριο στις Αρχαίες Κλεωνές, στις 8μιση το βράδυ.  Θεατρικά δρώμενα – Παραδοσιακοί χοροί - δωρεάν γλυκά και φαγητά με σταφίδα - Ζωντανή μουσική!

Λόγω προβλημάτων  της  παραγωγής,  ακυρώνεται η προγραμματισμένη γι απόψε στο θέατρο Βασίλης  Γεωργιάδης, στο Ξυλόκαστρο,  θεατρική παράσταση : «ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ΄ΑΣΤΡΑ»

Με 26 θέματα στην ημερησία διάταξη, την Δευτέρα στις 4 το απόγευμα, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», η 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
+++++++

Τη σταδιακή άρση της προστασίας των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, συμφώνησαν, Σαμαράς και Βενιζέλος, θέτοντας επί της ουσίας όρους και προϋποθέσεις, καλώντας τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων να αποδείξουν ότι αδυνατούν εξ αιτίας της κρίσης να αποπληρώσουν.

Από την Κέρκυρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση. «Ας μην τολμήσουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, να διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αρκετά ρούφηξαν οι τραπεζίτες από το υστέρημα του μέσου Έλληνα, δεν θα βγάλουν στο σφυρί και την πρώτη κατοικία άνεργων και χαμηλόμισθων που αδυνατούν να ξεπληρώσουν τοκογλυφικά δάνεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι διαβεβαιώσεις Σαμαρά - Βενιζέλου, ότι θα προστατευτούν οι φτωχοί και οι αδύναμοι,.. έχουν τόση αξία όση είχαν και αντίστοιχες προηγούμενες, όπως για το χαράτσι στη ΔΕΗ» αναφέρει με σχόλιό του, το ΚΚΕ

«Το μεγαλύτερο μνημονιακό έγκλημα είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου και της φυσικής ομορφιάς της χώρας σε επιχειρηματίες οι οποίοι έναντι πινακίου φακής θα έρθουν να αγοράσουν περιοχές και μάλιστα χαρακτηρισμένες ως ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για να χτίσουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις από τις οποίες θα μπορούν να έχουν κέρδη, καταστρέφοντας, όμως, το περιβάλλον».δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον Ισσο της Κέρκυρας, περιοχή NATURA, που έχει παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ μηχανισμό εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα με πράξεις παράνομες και αντισυνταγματικές.

Άκαρπη η συνάντηση του υπουργού παιδείας με τη διοίκηση της ΟΛΜΕ, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε να καθησυχάσει, ότι δεν θα υπάρξει νέο κύμα απολύσεων. Την επόμενη εβδομάδα συνέρχεται η διοίκηση της Ομοσπονδίας, για να αποφασίσει κινητοποιήσεις. .

Ο ΟΗΕ ζήτησε  επισήμως από τη συριακή κυβέρνηση να επιτρέψει στους ειδικούς του Οργανισμού να ερευνήσουν τις καταγγελίες περί "σφαγής" με χημικά όπλα στα προάστια της Δαμασκού και "ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα λάβει θετική απάντηση".

Με χρήση βίας στη Συρία προειδοποιεί το Παρίσι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι αναφορές για επιθέσεις με χημικά όπλα από το καθεστώς Άσαντ. Αν επιβεβαιωθούν οι επιθέσεις με χημικά είναι αναγκαία η χρήση βίας, ως απάντηση από τη πλευρά της διεθνούς κοινότητας, υποστήριξε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη φυλακή όπου κρατείτο σε ένα κοντινό στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου θα νοσηλευθεί φρουρούμενος, μετά την εντολή των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος.

Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Ιράκ. Βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε σε όχημα γεμάτο με εκρηκτικά ανατινάχθηκε μαζί με αυτό έξω από κεντρικό κτήριο του στρατού κοντά στην πόλη Ραμάντι, στα δυτικά της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άνθρωποι. Τα περισσότερα θύματα είναι στρατιώτες.

Toυλάχιστον δύο ρουκέτες ερρίφθησαν στο βόρειο Ισραήλ από το έδαφος του Λιβάνου, σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας και των δύο χωρών,  δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημίες, ενώ για την ώρα δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση

Αίθριος καιρός με   Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου