Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 16-8-2013/ 07.30 π.μ….. Από το Καναλάκι της Πάργας, θα ξεκινήσει και φέτος μετά την αφή της, η "11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών". Το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας 19 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Ξυλόκαστρο. από την Μαρίνα Δερβενίου που θα παραλειφθεί από μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό την Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Ανατολική πλευρά). όπου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Από το Καναλάκι της Πάργας, θα ξεκινήσει και φέτος μετά την αφή της,  η "11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών". Το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας 19 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Ξυλόκαστρο.  από την Μαρίνα Δερβενίου που θα παραλειφθεί από μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό την Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Ανατολική πλευρά). όπου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου. Είστε όλοι καλεσμένοι

O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,  θα προσλάβει 6 άτομα  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δίμηνης διάρκειας,  για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου. Αιτήσεις στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου έως και  σήμερα τελευταία ημέρα, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744360120 και 2744360196.
+++++++


Έκκληση  προς όλα τα κόμματα της Αιγύπτου να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη βία, έκανε τη νύχτα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, που συνεδρίασε εκτάκτως. στον απόηχο των ταραχών που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 638 ανθρώπων και τον τραυματισμό 4000, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, περισσότεροι από 3000 οι νεκροί σύμφωνα με τους Ισλαμιστές.

Σε ετοιμότητα η Ελλάδα για να παράσχει κάθε αναγκαία βοήθεια στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και βεβαίως στους Έλληνες, δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κάλεσε τους υπηκόους της να αναβάλουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο ή να την εγκαταλείψουν προσωρινά εάν ζουν σε αυτή. Η Αίγυπτος ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στην Τουρκία για διαβουλεύσεις,  μετά τις τουρκικές επικρίσεις σχετικά με τις μεθόδους καταστολής που χρησιμοποίησε το Κάιρο κατά των υποστηρικτών του έκπτωτου αιγύπτιου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι, στις πρόσφατες αιματηρές συγκρούσεις.

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 18χρονου, που φέρεται να πήδηξε από τρόλεϊ μετά από έλεγχο εισιτηρίων. Ο οδηγός του οχήματος και ο ελεγκτής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να ασκηθεί δίωξη εναντίον τους, ενώ δόθηκε εισαγγελική εντολή στην Τροχαία Περιστερίου να ερευνήσει διεξοδικά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος  πυρκαγιάς σήμερα για τις περιφέρειες Αττικής και την Εύβοιας, στη Σκύρο, τη Λέσβο, τη Θάσο, τη Σαμοθράκη, τις Σποράδες , τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, τη Χαλκιδική, τον Έβρο, την Ξάνθη τη Ροδόπη και την Καβάλα. Σε ισχύ μέχρι την  Κυριακή η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων και πεζών στις δασικές εκτάσεις και τα περιαστικά δάση.

4 ημέρες μετά την πυρκαγιά στην μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ και παρά τις διαβεβαιώσεις για άμεση λύση του προβλήματος, η Σαντορίνη συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα ηλεκτροδότησης. Την πρόθεση του να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, εξέφρασε ο Δήμαρχος του νησιού.

Τουλάχιστον 25 είναι οι νεκροί και 60 οι τραυματίες από τις επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα που είχαν ως στόχο κυρίως σιιτικές συνοικίες στην πρωτεύουσα του Ιράκ, την Βαγδάτη, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι ασφαλείας. Μία από τις επιθέσεις σημειώθηκε κοντά στην περιοχή των διπλωματικών αποστολών στην "Πράσινη Γραμμή" της πρωτεύουσας.

Ισχυρή έκρηξη έπληξε τα νότια προάστια της Βηρυτού, όπου κυριαρχεί η Χεζμπολάχ. Από το σημείο υψώθηκε πυκνός μαύρος καπνός, με τις πληροφορίες να ανεβάζουν τους νεκρούς ακόμη και στους 20

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία, ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό  βάθος 10 χιλιόμετρων

Στη 10 θέση. Μαζί με άλλους 2 Άλτες καταταγεί ο Κώστας Μπανιότης στον τελικό του ύψους του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Μόσχας.

Αίθριος καιρός  με  Δυτικούς, Βόρειους ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου