Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 21-8-2013/ 07.30 π.μ….. Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσαν έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, ζητώντας την ανάκληση της παράνομης, αντιεπιστημονικής και επικίνδυνης απόφασης που επιτρέπει την εμπορία γεωργικών φαρμάκων σε μη γεωτεχνικούς. Όπως αναφέρουν η συγκεκριμένη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον, καταργεί τον γεωτεχνικό κλάδο και την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και ναρκοθετεί την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσαν έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, ζητώντας την ανάκληση της παράνομης, αντιεπιστημονικής και επικίνδυνης απόφασης που επιτρέπει την εμπορία γεωργικών φαρμάκων σε μη γεωτεχνικούς. Όπως αναφέρουν η συγκεκριμένη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον, καταργεί τον γεωτεχνικό κλάδο και την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και ναρκοθετεί την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", για μια ακόμα φορά, κόντρα στους μενετούς καιρούς και στην πολύμορφη κρίση σε θεσμούς και αξίες, πιστός στις αξίες και τις παραδόσεις του Ελληνικού Πνεύματος, σας καλεί να παρευρεθείτε στην Λίμνη Βουλιαγμένης στην Περαχώρα, απόψε στις  9 το βράδυ, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, για να παρακολουθήσετε την μουσική συναυλία με την Φιλαρμονική  παράρτημα Περαχώρας , τον Θανάση Ψίλλα στην σόλο φυσαρμόνικα και την εξαιρετική ερμηνεύτρια  Καλλιόπη Βέττα, την οποία θα συνοδεύει ο Γιάννης Ιωάννου .
+++++++

Για «όλα τα θέματα» συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη. Η συνάντηση των δύο αρχηγών έγινε μετά την κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό.

«Η Ελλάδα που οραματίζεται η κυβέρνηση είναι μια χώρα χωρίς σχολεία, νοσοκομεία και υποδομές, με εκατομμύρια ανέργους και εξαθλιωμένους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου. «Τη μάχη για να μη γίνουν πραγματικότητα τα οράματα της κυβέρνησης Σαμαρά, θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκατόν δεκατέσσερα δισ. ευρώ, είναι το κέρδος της γερμανικής πολιτείας, από την Ευρωκρίση, αποκάλυψε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, μάλιστα υποστήριξε πως «πρέπει μετά τις γερμανικές εκλογές να ζητηθεί μια αναδιανομή του κέρδους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα ανάμεσα στις χώρες του Νότου που πλήγωσαν από την κρίση, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος.

Περιοδεία στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει αύριο και την Παρασκευή  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη Λευκίμμη και τις Αργυράδες, ενώ θα έχει συνάντηση και με τους φορείς προστασίας του Ισσού, περιοχής που έχει παραχωρηθεί προς αξιοποίηση στο ΤΑΙΠΕΔ

Έλεγχο «πόθεν έσχες» των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, έρχεται και απογραφή ασφαλισμένων

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πρόσκρουση ΙΧ σε στάση λεωφορείου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Τη στιγμή που φουντώνει η οργή των ισλαμιστών για τη σύλληψη του ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μπαντί, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν έρχεται να υποστηρίξει ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την ανατροπή του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον αιγυπτιακό στρατό. «Ξέρετε αυτό που λένε, ότι στην Αίγυπτο η δημοκρατία δεν στηρίζεται στις κάλπες. Ποιός βρίσκεται πίσω απ' αυτό; Το Ισραήλ» δήλωσε ο Ερντογάν

Νέες μάχες ξέσπασαν  ανάμεσα σε ισλαμιστές μαχητές και μέλη της κυριότερης κουρδικής πολιτοφυλακής στην ανατολική Συρία, περιοχή όπου διαβιούν κυρίως Κούρδοι, ανέφεραν μια μη κυβερνητική οργάνωση και πολιτοφύλακες.

Τριάντα πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων 15 πολίτες, σκοτώθηκαν σε διάφορες επιθέσεις και συγκρούσεις στο Ιράκ, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και στρατιωτικές πηγές.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες βράδυ, όταν ένας  ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο ανθρώπους, προτού βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μέσα σε ένα εστιατόριο, στο χωριό Ντόσενχαϊμ, στη νότια Γερμανία.

Οι βρετανικές Αρχές ανάγκασαν τον Guardian να καταστρέψει υλικό του Σνόουντεν, «Πόλεμος» για τις αποκαλύψεις

Ασκούμενος σε τράπεζα πέθανε έπειτα από 72 ώρες στο γραφείο, «Θάνατος από εξάντληση»

Τουλάχιστον 120 νεκροί μόνο στο Τόκιο είναι ο τραγικός απολογισμός του καύσωνα που πλήττει από τις 6 Ιουλίου την Ιαπωνία, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι οδηγούνται καθημερινά στα νοσοκομεία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τοπικές νεφώσεις,  με   Βόρειους  άνεμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου