Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Δευτέρα 12-8-2013/ 07.30 π.μ….. O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, θα προσλάβει 6 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου. Αιτήσεις στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου έως και 16-08-2013, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744360120 και 2744360196……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,  θα προσλάβει 6 άτομα  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δίμηνης διάρκειας,  για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου. Αιτήσεις στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου έως και  16-08-2013, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744360120 και 2744360196.
+++++++


Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να περιορίσουν τις φωτιές που ξέσπασαν στο νησί της Άνδρου αλλά και στον Πύργο Ηλείας.

Χειρότερες συνθήκες στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο διαπίστωσε η συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ρεμπέκα Χαμς, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα  και επισκέφθηκε την Αμυγδαλέζα.

Oι συνθήκες κράτησης στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας είναι απάνθρωπες και εξευτελιστικές, γεγονός που επιδεινώνεται από τις υψηλές θερμοκρασίες», υπογραμμίζει σε δήλωσή του για τα γεγονότα στην Αμυγδαλέζα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και προσθέτει: Η βίαιη καταστολή της εξέγερσης, τα χημικά και ορισμένα κίτρινα "ρεπορτάζ" δεν μπορούν να κρύψουν άλλο ένα αποτυχημένο “success story” της κυβέρνησης.

Στόχος μας είναι κάθε παράνομος μετανάστης, εφόσον τα αρμόδια όργανα κρίνουν ότι δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας, να κρατείται μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Ελλάδα δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι»», απαντά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας

«Αποτυχημένη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προσπάθεια της κυβέρνησης «να επενδύσει επικοινωνιακά» στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. «Η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα, όντας ο ίδιος σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας. Άνθρακας ο θησαυρός», αναφέρει σε σχόλιό της η Κουμουνδούρου.

Πάνω από 250 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα από τα συνεργεία που συνεχίζουν τις αυτοψίες στα χωριά της Φθιώτιδας μετά τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει ως αντισυνταγματική και αντίθετη προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με την οποία παρέχεται στο Δημόσιο η δυνατότητα να επιβάλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και το μήνα Αύγουστο.

Την Τετάρτη η καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ   Σε 99.683 δικαιούχους

Η Σαντορίνη στη λίστα του CNN με τα 12 καλύτερα ηλιοβασιλέματαm η πολυφωτογραφημένη Οία

Φόβους για νέο αιματοκύλισμα και περαιτέρω εκτράχυνση της κατάστασης στην Αίγυπτο προκαλεί η σχεδιαζόμενη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στις δύο πλατείες του Καΐρου, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι κατά χιλιάδες εδώ και δύο εβδομάδες υποστηρικτές των Αδελφών Μουσουλμάνων ζητώντας την αποκατάσταση του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε, που συνδέεται με την Αλ-Κάιντα, ανέλαβε την ευθύνη για τις μαζικές επιθέσεις στις οποίες 74 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, σε μια σειρά επιθέσεων με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν σε κυρίως σιιτικές περιοχές στη Βαγδάτη,  κατά τη διάρκεια της μουσουλμανικής εορτής Ιντ αλ-Φιτρ.

Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών στον πόλεμο στην Συρία ενδέχεται να
ξεπερνάει τους 200.000, όπως ανακοίνωσε  το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τρεις στρατιώτες του ΝΑΤΟ και τρεις Αφγανοί σκοτώθηκαν σε επιθέσεις που σημειώθηκαν στο ανατολικό και στο νότιο Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από έκρηξη ηφαιστείου στην ανατολική
Ινδονησία, δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών της χώρας...

Αίθριος καιρός  με  Δυτικούς, Βόρειους ανέμους  2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου