Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τρίτη 27-8-2013/ 07.30 π.μ….. Στην τελική ευθεία το «5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας», στα Τρίκαλα Κορίνθιας, που ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και με Είσοδο και Κάμπινγκ Ελεύθερα. Για το καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός από τις τρομερές μουσικές, επισκέψεις στο βουνό, ποδηλατάδα και πολλά άλλα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ. http://www.ziriafestival.gr …..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Στην τελική ευθεία το «5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας», στα Τρίκαλα Κορίνθιας,  που ξεκινά  μεθαύριο Πέμπτη το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  και με Είσοδο και Κάμπινγκ Ελεύθερα. Για το καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός από τις τρομερές μουσικές, επισκέψεις στο βουνό, ποδηλατάδα και πολλά άλλα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ. http://www.ziriafestival.gr

O «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, ΜΕΡΙΜΝΑ», του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,  θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 4 άτομα, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, στα γραφεία της ΜΕΡΙΜΝΑΣ,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες στo τηλέφωνo: 27440- 62000, κα. Ρήγα Γεωργία).

Την Πέμπτη  στις 9 μ.μ. στην Κόρινθο στο χώρο της Παραλίας της Ιερατικής (δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας) θα γίνει ανοικτή συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Εντάσσεται στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και τη στήριξη και συμμετοχή των συμπολιτών. Είσοδος Ελεύθερη

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», υλοποιούν πρόγραμμα Δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας σε γυναίκες, από 40 έως και 69 ετών», με στόχο την πρόληψη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για τις γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:00 π.μ. Η μετακίνηση θα γίνει δωρεάν με ναυλωμένα πούλμαν από το Δήμο στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΟΙ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν θέση  στα τηλέφωνα: 2743 3 60101 κα Κατερίνα Ρωμηού και 6970 521705 κα Χαρά Μελισσαροπούλου
+++++++

Τη διαθεσιμότητα 12500 εργαζόμενων στο δημόσιο έως το τέλος Σεπτεμβρίου, επικύρωσε  συνεδρίαση στο Μάξιμου υπό τον πρωθυπουργό. Στόχος για το κυβερνητικό επιτελείο, να έχουν εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπουργικές αποφάσεις για τη σύσταση και κατάργηση θέσεων στις δομές των υπουργείων.

Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε, για το αν κλείδωσαν οι λίστες με τα ονόματα όσων θα ενταχτούν στο πρόγραμμα.

Το κράτος και ο δημόσιος τομέας, δεν είναι τσιφλίκια της κυβέρνησης και των δανειστών για να τα αποτελειώσουν, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει ότι,  σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης το δημόσιο πρέπει να αποτελέσει το εργαστήριο στήριξης, τόσο της ανάπτυξης και της επανεκκίνησης της οικονομίας, όσο και των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Αποφασιστικότητα και σωστό σχεδιασμό για να στεφτεί με επιτυχία το πρόγραμμα, θέλει το ΠΑΣΟΚ. Διαθεσιμότητα, σημαίνει απολύσεις και τα περί καλύτερης αξιοποίησης του εργατικού δυναμικού που λέει ο υπουργός, είναι παραμύθια, το σχόλιο του ΚΚΕ. 

Οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης εγκαινιάζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Πιθανότατα αύριο θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις η ΟΛΜΕ. Συνεδριάζει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, την Πέμπτη η Συνομοσπονδία διοργανώνει συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο υποτιθέμενος υπουργός υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στην Πολυκλινική, δήλωσε ότι  «θα έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»

Στις 16 Σεπτεμβρίου καταφθάνει στην Αθήνα η τρόικα, θα πρέπει να καθοριστούν μέτρα ύψους  4.1 δισεκ. ευρώ για την διετία 2015-2016, όπως προβλέπει το μνημόνιο.

Τον Κάρολο Παπούλια θα επισκεφτεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός.

"Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις. Αυτό είναι προσβολή στο δικό μου το ήθος", είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στην περυσινή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ

Νέες τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν

Σήμερα τα ονόματα των καθηγητών που μετατίθενται σε δημοτικά, αγωνία για 4.600 εκπαιδευτικούς

Kατά 82% αυξήθηκαν οι Έλληνες που πολιτογραφήθηκαν Γερμανοί το 2012, σε σχέση με το 2011

Διαψεύδει τα περί τροφίμων «περασμένης διατηρησιμότητας»  ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς,  «Ισχύει ό,τι εδώ και δεκαετίες»

Άρχισε η έρευνα του ΟΗΕ στη Δαμασκό, πυρά στο κονβόι των επιθεωρητών, στον τόπο της επίθεσης. Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να καθοριστεί η απάντηση της Δύσης υπό τον άξονα Βρετανίας-ΗΠΑ-Γαλλίας στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ, μέσω της παράκαμψης του Συμβουλίου Ασφαλείας δεδομένου του σινορωσικού βέτο.  Η Μόσχα δηλώνει ότι δεν θα συρθεί σε στρατιωτική αντιπαράθεση εφόσον η Δύση επέμβει στη Συρία, τη στιγμή που οι αρχηγοί των στρατιωτικών επιτελείων δέκα κρατών συνεδριάζουν στην Ιορδανία.

Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών σε καταυλισμό προσφύγων, στρατιώτες άνοιξαν πυρ

Εξακολουθούν να ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησής τους οι Βούλγαροι, 74η ημέρα κινητοποιήσεων

Τριάντα τρία εκατομμύρια Ιταλοί φέτος δεν πήγαν θερινές διακοπές, σύμφωνα με την ένωση καταναλωτών Codacons. Ο αριθμός των Ιταλών που δεν επισκέφθηκε κανένα απολύτως θέρετρο σε σχέση με πέρυσι αυξήθηκε κατά 6 εκατομμύρια ενώ ακόμη κι εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να «αποδράσουν» από τα μεγάλα αστικά κέντρα μείωσαν κατά 7,2% τα έξοδά τους σε σχέση με το 2012

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς, Βόρειους  ανέμους  1 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου